Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Runaway Train (1985) 7.8/10 Δεν εχω να πω τπτ αλλο :P

κατατοπιστικότατος  :-) 

• Like 2
Δημοσ.

Link.png Site: Focus

Σουπα χιλιοπαιγμενη  απλα βλεπεται  μεχρι εκει .Τα εχουμε ξαναδει  ολα πολυ καλυτερα.Αλλα ποιος ασχολειται με την ταινια οταν  παιζει η Margot Robbie που ηταν το μονο κινητρο για να την δω .Πονταρω πως θα ειναι η επομενη μεγαλη αναφτρα του Holywood  , παιζει σαν θηλυκο   σε διαστημικα επιπεδα . 

6/10 για την ταινια  ΑΛΛΑ 9/10 για την Margot !

Δημοσ.

the lazarus effect 2015

&

the frame 2014

μπορω να πω οτι και οι δυο ταινιες μου προσφεραν αρκετα δάκρυα, νύστας.

• Like 3
Δημοσ.

In Bruges

Δεν την ειχα δει τοσα χρονια που ειχε βγει και ειχα κανει μεγαλο λαθος. Εξαιρετικη ταινια που συνδυαζει αρκετα πραγματα.

• Like 6
Δημοσ.

ειδα το kingsman: the secret service 

ωραια πλανα  , ωραια πλανα , γκλαμουρ , και μια ιστορια που μπορει να εχει επαναληφθει ισως στις μισες ταινιες του χολιγουντιανου κινηματογραφου ,γρηγορες σκηνες , κουνημενες καμερες , σκηνες παλης στο στυλ ματριξ υπηρεσιες στο υφος MiB (men in black) και john macleanισμος εις τον κυβο. 

καθολη την διαρκεια της παρακολουθησης , δεν μπορεσα να καταλαβω αν προκειται για ταινια η για παρωδια καποιας αλλης ταινιας -ειχε πολλα επιμερους κομματια απο αλλες ταινιες -σαν κολαζ μου φανηκε πανω σε ενα πολυφορεμενο σεναριο -.

εχει δραση παντως .

απο το μισαωρο και επειτα εψαχνα να βρω την καταληλη στιγμη για να την κανω delete . 

μια προταση για κατι λιγο πιο διασκεδαστικο : 

το Link.png Site: the world's end

• Like 2
Δημοσ.

Link.png Site: Focus

Σουπα χιλιοπαιγμενη  απλα βλεπεται  μεχρι εκει .Τα εχουμε ξαναδει  ολα πολυ καλυτερα.Αλλα ποιος ασχολειται με την ταινια οταν  παιζει η Margot Robbie που ηταν το μονο κινητρο για να την δω .Πονταρω πως θα ειναι η επομενη μεγαλη αναφτρα του Holywood  , παιζει σαν θηλυκο   σε διαστημικα επιπεδα . 

6/10 για την ταινια  ΑΛΛΑ 9/10 για την Margot !

Ο μονος λογος που την κατεβασα.Η ταινια πρεπει να ειναι τρελη φολα αλλα στηριζουμε Robbie.Στο Λυκο ηταν απιστευτα sexy η ατιμη.

• Like 2
Δημοσ.

Το Focus είχε και ωραία μουσική. Κατά τα άλλα 9/10 ρε Φώτη; Το δέκα μόνο στη μαμά;

10   δεν  βαζω ποτε   ας  ειναι και ο θεος ο ιδιος :P,η μαμα ποια ειναι ? Αν εννοεις την δικη μου ουτε καν δεν ειμαι μαμακιας καθολου ,στον πατερα μου εχω αδυναμια :)

Δημοσ.

52850.jpeg

http://m.imdb.com/title/tt3097204/

Απο τις καλυτερες καφροκωμωδιες και ανώτερη από την πρώτη. Προσφέρει άπλετο γέλιο μέχρι δακρύων σε όλη τη διάρκεια της και δεν κάνει κοιλιά πάρα μόνο 3-4 λεπτά προς το τέλος. Είναι αγγλικό το χιούμορ οπότε ίσως να μην αρέσει σε κάποιους. Το προτιμάω πάντως από το αθλιο αμερικάνικο σαπιοχιούμορ. 8/10

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει αυτη η ταινιαρα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Δειτε την εχθες!

Θα παρακαλέσω, να μην λέμε ανυπόστατα πράγματα.

• Like 6
Δημοσ.

To έξ μάκινα, για ποιο ακριβώς λόγο το βρήκατε κάποιοι προβλέψιμο;

Αν εννοείτε πως προβλέψατε πως ο πρωταγωνιστής θα αναπτύξει ανθρώπινες σχέσεις με την ΑΙ, σιγά το νέο, μας το δείχνει η ταινία από την αρχή.
Το τέλος πάντως, μόνο προβλέψιμο δεν είναι.

Πονταρω πως θα ειναι η επομενη μεγαλη αναφτρα του Holywood

Ναι, δεν διαφωνώ, αλλά αυτό το  "ανάφτρα" από που διάολο το κληρονόμησες; :P

Θυμίζει ατάκα τσόντας των 80's που θα πετάξει ο δασύτριχος μουστακαλής ξερωγω.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...