techm Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Focus Ήταν που ήταν μια μετριότητα με όλα τα κλισέ(γκόμενα-δόλωμα,σαλιαρίσματα και ρομάντζο επειδή δεν έχει να δείξει κάτι άλλο το σενάριο),ήρθε και το τελευταίο εικοσάλεπτο να κάψει κάθε εγκεφαλικό κύτταρο που είχε απομείνει.Για γέλια πραγματικά! 1/10
king2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Ωραία ταινία με δεμένο σενάριο και σκηνοθεσία. Αρκετά αργή αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό. Καλύτερη από πολλές σημερινές χαζό ταινίες με ληστείες. 7.5/10
manzah80 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 τι εναι αυτο το jupiter ascending τριτη φορα που προσπαθω να το δω και με πιανει βαρεμαρα
xavier Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 http://www.imdb.com/title/tt3612616/ καλη ταινια του xavier dolan για τη σχεση μητερας με εναν για πολλες σφαλιαρες γιο...καλο παιδι κατα τα αλλα περιεργο aspect/ratio αλλα δεν με χαλασε
viper2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Human centipede 3 Αυτο που με προβλημάτισε δεν ειναι οτι άνοιξα 2 μπύρες για να μην ακούω το ουρλιαχτά τον εγγεφαλικων μου κυττάρων αλλα το γεγονός οτι αυτη η ταινια οχι μονο βρήκε χρηματοδότηση αλλα έφερε και extra ηθοποιούς... 2
badweed Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 το human centipede , οχι το 3 που δεν εχω δει , ουτε και το 2 . για το πρωτο . ηταν λιγο φρικιαστικο μεν και παρανοικο. ο τροπος που διαλεξα να το αποκωδικοποιησω μιας και προκειτε για εναν επιστημονα που εχει φτιαξει μια ανθρωπινη αλυσιδα που ο ενας τρεφεται απο τα shit του αλλου ,ειναι λοιπον ... ο πολιτισμος μας !
*nenya* Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Νά'ναι καλά μερικές ταινίες που μου προσφέρουν όμορφες στιγμές ύπνου! Αυτή την φορά αναφέρομαι στο Clown (2014), μια παπαρίτσα που μάλλον παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά (!!!). 3/10, για τον/την make-up artist της ταινίας και για τον ύπνο κ τις στιγμές γέλιου.
king2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Human centipede 3 Αυτο που με προβλημάτισε δεν ειναι οτι άνοιξα 2 μπύρες για να μην ακούω το ουρλιαχτά τον εγγεφαλικων μου κυττάρων αλλα το γεγονός οτι αυτη η ταινια οχι μονο βρήκε χρηματοδότηση αλλα έφερε και extra ηθοποιούς... Πώς βλέπετε τέτοιες ταινιες βρε παιδιά? Το trailer πήγα να δω και δεν μπόρεσα. Κανονικά οι σκηνοθέτες τέτοιων αθλιων και ανωμαλων ταινιών έπρεπε να τους κλείνουν στο τρελοκομειο και να μην τους αφήνουν να κυκλοφορούν.
tritonas00 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Πώς βλέπετε τέτοιες ταινιες βρε παιδιά? Το trailer πήγα να δω και δεν μπόρεσα. Κανονικά οι σκηνοθέτες τέτοιων αθλιων και ανωμαλων ταινιών έπρεπε να τους κλείνουν στο τρελοκομειο και να μην τους αφήνουν να κυκλοφορούν. που να δεις και ετουτο ή ετουτο...
king2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 που να δεις και ετουτο ή ετουτο... Σε τέτοιες ταινιες ούτε το trailer δεν βλέπω. Ακομα και το πρώτο saw που είναι καλή ταινία την βρήκα παρανοικη με σκηνες που σε στιγματιζουν. Σίγουρα σε κάποιους αρέσουν τέτοιες αηδίες αλλά ευτυχώς είναι λίγοι. 1
viper2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 το human centipede , οχι το 3 που δεν εχω δει , ουτε και το 2 . για το πρωτο . ηταν λιγο φρικιαστικο μεν και παρανοικο. ο τροπος που διαλεξα να το αποκωδικοποιησω μιας και προκειτε για εναν επιστημονα που εχει φτιαξει μια ανθρωπινη αλυσιδα που ο ενας τρεφεται απο τα shit του αλλου ,ειναι λοιπον ... ο πολιτισμος μας ! ναι δεν ξερω, θα κατσω και θα δω και τις υπολοιπες μεσα στην εβδομαδα Πώς βλέπετε τέτοιες ταινιες βρε παιδιά? Το trailer πήγα να δω και δεν μπόρεσα. Κανονικά οι σκηνοθέτες τέτοιων αθλιων και ανωμαλων ταινιών έπρεπε να τους κλείνουν στο τρελοκομειο και να μην τους αφήνουν να κυκλοφορούν. '2 μπυρες' που να δεις και ετουτο ή ετουτο... σε αντιθεση με αυτο που ειδα εγω, αυτα τα δυο ειναι μερος της τεχνης με medium το πανι. In other news area 51 2015 shift+del και ειμαι γενναιόδωρος
techm Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 The Loft Ξεκίνησε πολύ δυνατά,αλλά μετά έκανε κοιλιά.Καλή ήταν,αλλά κάτι το σενάριο,κάτι οι μετριότατοι ηθοποιοί,έδωσαν ένα απλά καλό αποτέλεσμα.Δεν ήταν αυτό το γαμαουα που θα έλεγε κάποιος για ταινία με σασπένς. 6/10
viper2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 The Loft Ξεκίνησε πολύ δυνατά,αλλά μετά έκανε κοιλιά.Καλή ήταν,αλλά κάτι το σενάριο,κάτι οι μετριότατοι ηθοποιοί,έδωσαν ένα απλά καλό αποτέλεσμα.Δεν ήταν αυτό το γαμαουα που θα έλεγε κάποιος για ταινία με σασπένς. 6/10 Σε σχέση με το original τι λέει;
techm Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Υπάρχουν άλλες δύο παρόμοιες ταινίες.Μια του 2008 και μια του 2010. Δεν ξέρω τι παίζει,αλλά η αυθεντική είναι αυτή του '08. Σκηνοθέτης,σεναριογράφος είναι οι ίδιοι,όπως και ένας πρωταγωνιστής.Ο σεναριογράφος όμως,είναι ο ίδιος και σε αυτή του 2010!Μπέρδεμα σίγουρα. Απ' ότι λένε πάντως,η original είναι καλύτερη.
king2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Εξαιρετικά έξυπνη και πρωτότυπη ταινία μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Είναι αντάξιο του anime που βγήκε την ίδια χρονιά. Νόμιζα ότι οι ταινίες πήραν το σενάριο από το anime αλλά μάλλον συμβαίνει το αντίθετο μιας και η ταινία προηγείται του anime κατά 4 μήνες. Η ταινία πιάνει αρκετά επεισόδια από το anime μέχρι και το 7-9 αλλά έχει μια μεγάλη αλλαγή. Υπάρχουν ακόμα 2 συνέχειες και από ότι κατάλαβα η δεύτερη ταινία θα έχει επίσης ίδιες σκηνές όπως και η πρώτη με το anime. 9/10 προτείνω να την δείτε όλοι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις