Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να ξανα-υπερασπιστώ το Begotten?

Αν και τέτοιες ταινίες είναι είτε μαύρο είτε άσπρο.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Focus

Συμπαθητικό ταινιάκι αλλά ως εκεί. Πολύ τραβηγμένα τα όσα γίνονται, μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Για σινεμά μάλλον κλαις τα λεφτά σου.

Εντάξει, δεν χάσαμε και τον χρόνο μας και δεν βαρεθήκαμε αλλά δεν μας έμεινε και τίποτα.

4/10

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη είναι ασπρόμαυρη.

• Like 4
Δημοσ.

ναι δεν ξερω, θα κατσω και θα δω και τις υπολοιπες μεσα στην εβδομαδα

οκ

παντως δεν ηταν στην μορφη προτασεως ως μια καλη ταινια η προηγουμενη απαντηση μου ;) 

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη είναι ασπρόμαυρη.

Μα ήμουν σίγουρος ότι κάποιος θα το ανέφερε.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να υπερασπιστείς κάτι. Μια παπαριά ολικής είναι και ταυτόχρονα η πιο disturbing "ταινία" που έχω δει ever και πίστεψε με έχω δει αρκετές. Το ότι πρόκειται για πειραματικό κινηματογράφο δεν μου λέει κάτι, η παπαριά είναι παπαριά, πείραμα ή χωρίς πείραμα. 

On topic, είδα το The revenant http://www.imdb.com/title/tt1336006/?ref_=nv_sr_2

Πάρα πολύ καλή και διαφορετική μαύρη κωμωδία. Αγνωστοι αλλά πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί και ένα στόρυ που προχωράει γρήγορα παρά τη δίωρη διάρκεια. Αρκετές σκηνές για χαχάνισμα ενώ ταυτόχρονα έχει και τις σοβαρές σκηνές του και γενικά μια πολύ διαφορετική ματιά στο Zombie είδος ταινίας.

Από εμένα με άνεση θα πάρει 8/10  

Δημοσ.

Ex Machina: I liked. Ημι-προβλεψιμο  :-D  το τελος αλλα δεν με πειραξε. Μ'αρεσε σαν εκτελεση και η ολη ατμοσφαιρα του εργου.

Kingsman: Ωραιο το concept του SLJ. Ο νεαρος πρωταγωνιστης μεγαλο αρνητικο σε βαθμο που χαλαει την ταινια. 2-3 σκηνες παντως ηταν εξαιρετικες.

Μ'αρεσε που η ταινια δεν κωλοσε σε τιποτα.

• Like 3
Δημοσ.

που να δεις και ετουτο ή ετουτο...  :P

Οχι ρε συ τριτονα το 120 μερες   του  Pasolini    στην ιδια κατηγορια με το αλλο  ,επος στην κατηγορια του ειναι  το 1975  βγηκε  πρωτοποριακο για τοτε .

Link.png Site: Hard day

Περσινη Κορεατικη περιπετεια  στο γνωστο υφος αντιστοιχων ασιατικων ταινιων   που εχουν βγαλει  απο πολυ καλες εως μπουρδες . Η Συγκεκριμενη ειναι ανω του μετριου, καλο σεναριο  ,ωραιες ερμηνειες απο τον πρωταγωνιστη και σωστος ρυθμος και κλιμακωση της ιστοριας .

6.9/10

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να υπερασπιστείς κάτι. Μια παπαριά ολικής είναι και ταυτόχρονα η πιο disturbing "ταινία" που έχω δει ever και πίστεψε με έχω δει αρκετές. Το ότι πρόκειται για πειραματικό κινηματογράφο δεν μου λέει κάτι, η παπαριά είναι παπαριά, πείραμα ή χωρίς πείραμα. 

Συμφωνώ απόλυτα.Νομίζω ότι δεν είναι καν πειραματικός κινηματογράφος.Πήγαν 5-6 χασικλομένα βλαχαδερά και βγάλανε τις ανωμαλίες τους και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι αρέσει σε κάποιους.

Δημοσ.

Εμένα στο beggoten με πείραξε ότι ήταν όλα υπερφωτισμένα και δεν φαινόταν τίποτα οπότε από την μέση και ύστερα το ψιλοπαράτησα.

Η πρώτη σκηνή όμως δεν με χάλασε, ωραία αρρώστια. Και η ταινία έχει την δική της μοναδική αισθητική.

Κάποια στιγμή λέω να το ξαναδώ μέχρι το τέλος, αλλά από τορρεντ, που φαίνεται καλύτερα(το είχα δει από γιουτιουμπ)

Δημοσ.

Εμένα στο beggoten με πείραξε ότι ήταν όλα υπερφωτισμένα και δεν φαινόταν τίποτα οπότε από την μέση και ύστερα το ψιλοπαράτησα.

Η πρώτη σκηνή όμως δεν με χάλασε, ωραία αρρώστια. Και η ταινία έχει την δική της μοναδική αισθητική.

Κάποια στιγμή λέω να το ξαναδώ μέχρι το τέλος, αλλά από τορρεντ, που φαίνεται καλύτερα(το είχα δει από γιουτιουμπ)

Είναι απαίσια ταινία.

Δημοσ.

προφανως μιας και ολα τα καρε επεξεργαστηκαν για να κανουν αυτο που ειδες ή που δεν ειδες 

in other news

every secret things 2014

παρολο που ηταν low budget το story ηταν καλο [αν και δυσκολακι]

Δημοσ.

Πάψε πια

Πρέπει κάποτε να μάθουμε να σεβόμαστε τις απόψεις των άλλων.Αυτό είναι ένα section που δεν γίνεται ποτέ.  :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...