Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι που το πάτε θα με κάνετε να το δω το mad  μου φαίνεται ..

• Απαντ. 19,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ετσι που το πάτε θα με κάνετε να το δω το mad μου φαίνεται ..

Δες το φίλε Maus είναι μοναδική στο είδος της. Ο κόσμος που έφτιαξε ο Miller σε λίγες ταινίες ίσως τον έχουμε ξανά δει. Ο τρόπος που τον έφτιαξε όμως είναι μοναδικός.

• Like 1
Δημοσ.

Kung Fury

10/10 και δεν έχω λόγια!

Μακάρι να γίνει κάποτε 2,5 τουλάχιστον ώρες ταινία ή και σειρά...

• Like 1
Δημοσ.

^^^...:: Ex Machina Review (SPOILERS) ::...^^^

Τίτλος: Ex Machina

Είδος: Δράμα, Sci-fi

Βαθμολογία στο είδος της: 8/10

Βαθμολογία γενική: 6.5/10

[...]

Απλα μη δωσετε σημασια στα αρνητικα του φιλου. Δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα που λεει. Μαλλον δε προσεχε και πολυ τη ταινια.

Δημοσ.

Mad Max 1-2-3

Το ένα και το δυο ήταν καλά. Το μεν πρώτο βασίστηκε στην ψυχολογική τρέλα (λόγω budget) ενώ το δεύτερο στην οπτική τρέλα γιατί θα βρήκε πόρους. Επίσης, είμαι σίγουρος ότι τα ακροβατικά στο 1 ήταν πιο επικίνδυνα από ότι στο 2. Από την άλλη η μίξη του ήχου ήταν below par. Το 3 απλώς το έσβησα. επίσης, έσβησα και το da sweet blood of Jesus.

• Like 1
Δημοσ.

Kung Fury

10/10 και δεν έχω λόγια!

Μακάρι να γίνει κάποτε 2,5 τουλάχιστον ώρες ταινία ή και σειρά...

ποσο θα το βαθμολογουσες αν ηταν 2.5 ωρες ; 

50/10 ; 

• Like 1
Δημοσ.

Mad Max 1-2-3

Το ένα και το δυο ήταν καλά. Το μεν πρώτο βασίστηκε στην ψυχολογική τρέλα (λόγω budget) ενώ το δεύτερο στην οπτική τρέλα γιατί θα βρήκε πόρους. Επίσης, είμαι σίγουρος ότι τα ακροβατικά στο 1 ήταν πιο επικίνδυνα από ότι στο 2. Από την άλλη η μίξη του ήχου ήταν below par. Το 3 απλώς το έσβησα. επίσης, έσβησα και το da sweet blood of Jesus.

Δεν εχω δει κανενα απο τα 4. Γενικα το Mad Max 3 αξιζει να το δω ή θα χασω την ωρα μου; Εχει να προσφερει κατι στην ιστορια; Ειναι συνεχεια απο το 2;

Δημοσ.

Maps to the stars

http://www.imdb.com/title/tt2172584/

Ανώμαλη ταινία από έναν ιδιαίτερο σκηνοθέτη. Κυλάει αργά και περιστρέφεται γύρω από τις ιδιαιτερότητες του holywood. Πιστεύω θα αρέσει σε αυτούς που άρεσε το Birdman.

Δεν μπορώ να βαθμολογήσω.

• Moderators
Δημοσ.

The inbetweeners 

Φοβερη ταινια, κλασικο βρετανικο χιουμορ σχεδον οσο καλο και αυτο της σειρας.

8/10

Τhe inbetweeners 2

Meh. Σα να προσπαθουσαν πολυ και να μην βγηκε.

5/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...