Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Pawn Sacrifice [3/5] Παρόλο που ο σκηνοθέτης Edward Zwick δεν καταφέρνει απόλυτα να βρει έναν τρόπο να αποδώσει οπτικά την ευστροφία και την πονηριά του παιχνιδιού, δημιουργεί ένα συμπαγές κι αρκετά ακριβές βιογραφικό δράμα που θα διασκεδάσει ακόμα κι όσους δεν γνωρίζουν πώς να παίζουν σκάκι. http://moviemoviemovieworld.blogspot.gr/2015/10/pawn-sacrifice-35.html Black Mass [2.5/5] H «Ανίερη Συμμαχία» είναι μια αρκετά αξιοπρεπής μαφιόζικη ταινία. Κάποιες ευρηματικές επιλογές στη σκηνοθεσία ή στη δημιουργία σασπένς και η ερμηνεία του Depp καταφέρνουν να την κρατήσουν ζωντανή. Τίποτα ωστόσο δεν μπορεί να βελτιώσει την πληκτική αφήγηση μιας εξαιρετικής ιστορίας βίας, απληστίας κι εξαπάτησης. Κρίμα. http://moviemoviemovieworld.blogspot.gr/2015/10/black-mass-255.html
king2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Misery http://m.imdb.com/title/tt0100157/ Ένα εξαιρετικό θρίλερ από τα παλιά. Ατμοσφαιρικό που όσο προχωράει η ταινία τόσο πιο πολύ σε καθηλωνει. Caan και bates ζουν πραγματικά το ρόλο τους. Κατά τη διάρκεια της ταινίας έφυγαν αρκετά καντιλια προς την bates. Πιστεύω όλοι θα θελήσετε να το κάνετε αυτό. Κλασική με ένα άψογο τέλος. 8.5/10 3
V for Vagelis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Πολεμος οπως πραγματικα ειναι και οχι μαλακιες τυπου american sniper που πηρε και οσκαρ τρομαρα του. Ε καλά, Οσκαρ για Sound Editing πήρε... Δε λέει και πολλά αυτό για τη ταινία ως συνολικό έργο. Matchstick Men (2003) ok...Ridley Scott σκηνοθεσια και ηταν ο μονος λογος που την δοκιμασα. Ο Nicolas Cage εκτος απο 1-2 ταινιες αξιολογες στα νιατα του δεν εχει δειξει τιποτα αλλο. Τοσα χρονια, τοσες ταινιες, τοσοι σκηνοθετες, σεναριογραφοι....ε δεν νομιζω να φταιει κατι άλλο...μάλλον εγω τον αδικω! Ο Νικολας λοιπον ειναι ενας απατενισκος εχοντας και εναν συνεταιρο για αυτες τις δουλειες. Εχει λοιπον καποια ψυχολογικα και αποφασιζει, οπως προχωραει η ιστορια, να λυσει μερικα απο αυτα δοκιμαζοντας να επικοινωνησει με την παρατημενη (απο αυτον) κορη του.....ανακαλυπτοντας διαφορες πτυχες της προσωπικοτητας του... Νικολας που πρεπει να παιρνει oskar για καθε ταινια του. Για ολες ομως...αναδρομικα να του τα δωσουν. Ridley Scott οκ...ολοι εχουν μετριες εως κακες ταινιες... 6/10 για ολη σχεδον την ταινια εβριζα τον Νικολα αλλα κ τον σκηνοθετη για την επιλογη του σεναριου + cast. τελικα στο τελος κατι εδωσε η ταινια και εκει τελικα ξεχωρισε απο αρκετες αλλες...αλλα δεν ξεπλυνε με 10-15 λεπτα τα υπολοιπα 90-100... Για μένα ήταν μια από τις λίγες ταινίες που μου άρεσε πραγματικά ο Cage! Θεωρώ πως έπαιξε πολύ πιστικά το ρόλο του, τον οποίο βρήκα αρκετά ενδιαφέρον καθώς και αστείο. 1
Arikado Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Τhe Martian Εκπληκτικη,επος,αστεια,εξυπνη,τρομερη κλπ κλπ κλπ. Φετος μαζι με Interstellar και Mad Max ειναι η αγια τριαδα! (Δεν εχω δει southpaw και Everest ακομα) 8/10
Fotis13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Site: JurassicWorld Απαγορευται αυστηρα η θεαση ανω των 12 χρονων . Αν εξαιρεσεις τα εφε τα οποια ακομα και αυτα σε πολλα σημεια τα εκλεβε για το επιπεδο τετοιας παραγωγης ,προκειται για επικη μπουρδα . 5.5/10 γιατι επεσαν και καποια αρκετα χρηματα αλλιως ουτε για 5 δεν ειναι ... Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2015 από Fotis13 5
DeadOrganPlayer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Απογορευται αυστηρα η θεαση ανω των 12 χρονων . Αν εξαιρεσεις τα εφε τα οποια ακομα και αυτα σε πολλα σημεια τα εκλεβε για το επιπεδο τετοιας παραγωγης προκειται για επικη μπουρδα . 5.5/10 γιατι επεσαν και καποια αρκετα χρηματα αλλιως ουτε για 5 δεν ειναι ... Λυπάμαι για σένα ρε φίλε. Έχεις χάσει τη παιδικότητά σου. Συμφωνώ απόλυτα με κριτική και βαθμολογία 1
Mau-Maus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Συμφωνώ και γω! Ο επόμενος που θα συμφωνήσει να στείλει μήνυμα ΣΥΜΦ στο 2525 Πέρα από την πλάκα η ταινία δεν βλέπεται ούτε με στοίχημα! 2
king2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Συμφωνώ και γω! Ο επόμενος που θα συμφωνήσει να στείλει μήνυμα ΣΥΜΦ στο 2525 Πέρα από την πλάκα η ταινία δεν βλέπεται ούτε με στοίχημα! Μια χαρά ήταν σε 3D εντάξει. Δεν υπάρχουν και πολλές ταινίες με δεινοσαυρους οπότε για αυτό που δείχνει είναι μια χαρά. Το πρώτο jp εννοείται δεν το πιάνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 τι διαλο τοσο τον έχω αδικήσει; γιατι τον θεωρώ απλά ανύπαρκτο... O Goldblum είναι μορφή, δεν είναι απλά ηθοποιός... 9
forest66 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Closer (2004) Ήταν η πρώτη θέαση για την συγκεκριμένη ταινία. Ανάμικτα συναισθήματα. Καταπιάνεται με σχέσεις, τα πάνω και τα κάτω οταν μπει 3ο πρόσωπο στη μέση. Στην ταινία ίσως περιγράφεται ο ορισμός της ειλικρίνειας! Αν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων που αντιμετωπιζουν έτσι μερικά πράγματα να πω μπράβο..?! Δεν ξέρω αν είναι εφικτό. Έπρεπε όμως να ήταν λίγο μεγαλύτερη για να δείξει κάποια πράγματα πιο αναλυτικά. Παρουσιάζει πάντως ενδιαφέρον η ταινία, είναι και οι 2 γυναίκες στις αδυναμίες μου! 7,2/10
kgian Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Des hommes et des dieuxhttp://www.imdb.com/title/tt1588337/ Για να δούμε, ωραία αρχίζει ωραία πλάνα, ψαλμωδίες, ηρεμία, αγροτική ζωή , εντάξει, απλά είμαι λίγο κουρασμένος. Τρακτέρ, ψαλμωδίες, φύτεμα . Πω , πτώμα είμαι. Στον δίπλα καναπέ ο φίλος ροχάλιζε. Μάλλον η ταινία έφταιγε τελικά. Αν έχετε αυπνίες προτιμήστε την. Τελικά την κλείσαμε μισή ώρα πριν το τέλος. Οι ταινίες που έχω παρατήσει σε αυτό το στάδιο σε όλη μου την ζωή δεν πρέπει να είναι πάνω από 5....
fasttam Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δυστυχώς ή ευτυχώς το Birdman είναι ταινία που πρέπει να δεις παραπέρα απο το κλασσικό πως θα περάσει η ώρα μου καλά με μια ταινία, για να την εκτιμήσεις. Τεχνικά είναι πρωτοποριακή και θίγει αρκετά ζητήματα. Υπάρχουν και κάποιοι που δεν κοιτάνε για περαιτέρω νοήματα όταν βλέπουν ταινίες ή απλά δεν τους άγγιξαν τα συγκεκριμένα ζητήματα που έθεσε η ταινία. Εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ και τη θεωρώ απο τις κορυφαίες ταινίες του περασμένου έτους. Για μένα ήταν πολύ απρόσμενη ταινία, με ένα θέμα που στην πραγματικότητα δεν είναι και πολύ μακριά από τον καθένα μας. Για να το πω με άλλα λόγια (και λίγο μακρύτερα από το χαζό "πρόκειται για inside joke του Hollywood") είναι ένας μουσικός που έχει κάνει μια τεράστια επιτυχία κι από τότε ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά (και δε μπήκαν κατά λάθος όλα αυτά τα ξανά) του ζητιέται να φτιάξει "κάτι σαν κι αυτό το κομμάτι", να κλειδώσει το στυλ και να το παίζει ξανά και ξανά εις τους αιώνας των αιώνων αμήν. Ή ακόμα πιο απλά, είναι ένας άνθρωπος που ο τρόπος ζωής του στα 20 τον οριοθέτησε για όλους εμάς τους υπόλοιπους, ξεχνώντας ότι οι εμπειρίες και ο χρόνος μπορεί να βάλουν τον τωρινό μας εαυτό να παίξει ξύλο με τον παλιό. Κι αυτό το "ξανά και ξανά" ο Ιναρίτου το κινηματογράφησε εκπληκτικά, μου άφησε την αίσθηση ότι ο Κήτον γύριζε πάνω στη ρόδα για τα χάμστερ και δίνοντας την "απελευθέρωση" όχι στα πιάτο, αλλά αφήνοντας τον καθένα από εμάς να συμπληρώσει τα κενά. Άλλωστε στην παρένθεση της ταινίας υπάρχει και η διευκρίνηση: The Unexpected Virtue of Ignorance... Και στα on topic: Jurassic World, Terminator Genisys. Νομίζω ότι το ανιψάκι μου που είναι 14 είχε περισσότερες πιθανότητες να φτιάξει κάτι καλύτερο. Die F... T Rex die! Die F.. cyborg die! 1
margaritagr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 The intern Ευχαριστη κωμωδια, αγαπω Ντε Νιρο.. 7/10 2
Kostas93 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 child 44 http://www.imdb.com/title/tt1014763/lawless http://www.imdb.com/title/tt1212450/7/10 περίπου η καθεμία.Καλό cast και οι 2, hardy,oldman,Jason Clark παίζουν και στις 2, και μετά υπάρχουν ξεχωριστά σε κάθε μία και άλλα αρκετά μεγάλα ονόματα.Μόνο παράπονο, πως το child 44 θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερη ταινία αν δε μιλούσαν αγγλικά με ψευτορώσικη προφορά, αλλά αν μάζευαν ρώσσους ηθοποιούς πιθανότατα να την έβλεπαν πολύ λιγότερα άτομα. Όπως και να έχει, πέρασε ευχάριστα η ώρα και με τις 2.
Luxx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Παρακαλω οι βαθμολογιες για να ειναι πιο ακριβης να ειναι του τυπου 7,24719/10 και οχι απλα ενα ξερο 7,2/10. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις