Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Lost After Dark (2014)   Θριλερακι ωραιο

1984 Μια ομάδα εφήβων αναζητεί κάποιο μέρος για να διασκεδάσει, η βόλτα τους όμως καταρρέει, και καταλήγουν να καταδιώκονται από έναν κανίβαλο δολοφόνο.

Ε ρε αμα δεν εχεις κινητο τι παθαινεις..

• Like 1
Δημοσ.

Z for Zachariah 4.2584/10

Ξεκίνησε δυνατά, κατέληξε σαπουνόπερα.

Οχι ρε φιλε καλο ητανε. Σε κραταει μεχρι το τελος. Θες να δεις που το παει.

Δημοσ.

Υπαρχει ενα Martyrs το 2015. Τωρα αν προκειτε για remake ή sequel δεν ξερω

Ειναι αμερικανικο remake.Δεν νομιζω να το δω,παντως μου αρεσε η original.

7.5 στον Πορφυρο Λοφο που σιγουρα ξεφευγει απο τα συνηθισμενα. Δεν ειναι θριλερ, ειναι ενα γλαφυρο σκοτεινο παραμυθι με εξαιρετικη φωτογραφια και καλες ερμηνειες.

Σιγουρα κατι διαφορετικο απ ο,το εχουμε δει τελευταια.

Ωραια,ελπιζω η ταινια να μου αρεσει και γενικα να ειναι διαφορετικη απο τις υπολοιπες του ειδους του.
Δημοσ.

The Martian 

Ετσι κι ετσι.. Μοιαζει πολυ με το Gravity αλλα το Gravity ειναι πολυ καλυτερο. 

Βασικα σε τρελαινει με την αριθμολογια ολη την ωρα. Καπου χανεις την μπαλα με ολους αυτους τους αριθμους και τους υπολογισμους και κουραζει πολυ. Ειναι μια ταινια κατα παραγγελια της NASA αφου θελουν να περασουν ντε και καλα οτι η ζωη στον Αρη ειναι εφικτη

Δημοσ.

The Gift 2015

Καλουτσικο θριλερακι, μου αρεσε η πλοκη και η τελικη καταληξη.

Mr. Holmes

Οχι κατι ιδιαιτερο, αξιζει σιγουρα η ερμηνεια του Ιαν, απλα δεν εχει πολυ μυστηριο για σερλοκ

Δημοσ.

Carriers (2009)

Μια θανατηφόρα ίωση έχει προσβάλλει όλο τον πλανήτη και τέσσερις φίλοι που προσπαθούν να σωθούν, αποφασίζουν να τραβήξουν για μια παραλία του Μεξικού. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν διάφορα εμπόδια και όλοι μαζί θα πρέπει να παλέψουν για την επιβίωσή τους.

Καλο παιδια το προτεινω

• Like 2
Δημοσ.
τις βάζω μαζεμένες... και δεν είναι "μόλις" τις ειδα αλλά τις τελευταίες 5-6 μέρες...

Καποιος (Brad Pit) ειναι ο άνθρωπος που πρεπει να βαλει τα πραγματα στην θεση τους στον χωρο του υποκοσμου μετα απο υποπτες φερμες σε παρανομα καζινο... Αν η ταινια ηταν κανα 3ωρο ισως να την θεωρουσα καλυτερη. Πρωτη φορα το πιστευω αυτο για ταινια. Αλλα εχω την αισθηση πως ειχε αρκετα μεγαλες σκηνες παρουσιαζοντας τους χαρακτηρες ...χωρις και ιδιαίτερο ενδιαφερον η αληθεια.. χανοντας αρκετα στην ροη. Σκηνες που υπαρχουν σε γκανστερικες ταινιες και (τυπου) Ταραντινο ταινιες. Ασχετες ιστοριες δλδ και παρουσίαση γεγονότων. 

Οσο πλησιαζει στο τελος στοχευει στην υποθεση και αποκτα μεγαλυτερο ενδιαφερον.

6,6/10

Περιεργη ταινια, μου εβγαζε την αίσθηση οτι το σεναριο γραφοταν οσο γυριζοταν. Στηριζεται περισσοτερο στους χαρακτηρες παρα στην ιστορια που ισως πραγματικα δεν υπαρχει. Δεν με επεισε. Μπαζει σε αρκετα σημεια. 

Το στορι: καποιος "αναλαμβανει" ενα ζευγαρι υπο την προστασια του με διαφορα απροοπτα (?)

6,2/10

Κάποιος συμφουριτης την ανέφερε παραπάνω. Πολυ καλο δυνατο casting. Απίστευτες ερμηνείες. Αν και θυμομουν πολυ καλα το στορι του The Departed την ευχαριστηθηκα την ταινια. Αξιζε. Τελικα η αμερικη αντιγράφει την Ασία στις ταινίες και η Ασια αντιγράφει την τεχνολογία..

7,8/10

Πολυ καλή! Άξια για ταινία Terminator, οχι σαν την απαράδεχτη προηγούμενη και τον άθλιο Bale.

7/10
Δημοσ.

Ωραιος forest. Θα δω το Hard Eight. Στο Terminator πρεπει να εχεις δει την προηγουμενη χαζομαρα με τον Bale για να καταλαβεις τι γινετε στο Genisys;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...