Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένας άλλος Κόσμος

Παπακαλιάτης γιατί το star wars είναι overated. Πέραν της τρολιάς και του μαμωγαμικισμού (που περιέργως λείπει) η ταινία παραήταν ωραία για ελληνικά δεδομένα. Ερωτικοκοινωνική αλλα χωρίς να είναι όσο βαρετό ακούγεται. Είναι πολύ close to home για τους περισσότερους μια και είναι διήγηση απο 3εις παράλληλες ιστορίες οπότε όλο και κάτι θα σας αγγίξει. 

Μουσική κλασσικά είναι τοπ αλλα και σε όλα  τα άλλα έδωσαν ρέστα. Αν εξαιρέσεις ένα πολύ γλυκανάλατο side story, 1-2 κλισέ και μια υπερβολική ακυρότητα κάπου στο 70% της ταινίας, όλα τα υπόλοιπα ήταν πολύ καλογυρισμένα και καλοερμηνευμένα. 

That being said μου είχε αρέσει πολύ και το Αν, οπότε πάρτε το όπως νομίζετε. Αν πάει κάποιος χωρίς την προκατάληψη για τον Παπακαλιάτη και τον Ελληνικό κινηματογράφο γενικότερα, νομίζω οτι θα το ευχαριστηθεί.

Αλλα για να μην είμαστε και εκτός κλίματος να πούμε οτι η ταινία...

Γάμησε μάνες.

• Like 3
Δημοσ.

Ex machina

Ωραία ταινία. Είχε κάτι το μυστηριώδες και περίμενες να δεις πως θα εξελιχθεί. Μου άρεσε πολύ!

• Like 1
Δημοσ.

Μολις ειδα το everest

Δεν περιμενα να μου αρεσει αλλα τελικα εκανα λαθος 100%,ουτε πως καταλαβα πως περασε η ωρα

• Like 1
Δημοσ.

Ένας άλλος Κόσμος

Παπακαλιάτης γιατί το star wars είναι overated. Πέραν της τρολιάς και του μαμωγαμικισμού (που περιέργως λείπει) η ταινία παραήταν ωραία για ελληνικά δεδομένα. Ερωτικοκοινωνική αλλα χωρίς να είναι όσο βαρετό ακούγεται. Είναι πολύ close to home για τους περισσότερους μια και είναι διήγηση απο 3εις παράλληλες ιστορίες οπότε όλο και κάτι θα σας αγγίξει. 

Μουσική κλασσικά είναι τοπ αλλα και σε όλα  τα άλλα έδωσαν ρέστα. Αν εξαιρέσεις ένα πολύ γλυκανάλατο side story, 1-2 κλισέ και μια υπερβολική ακυρότητα κάπου στο 70% της ταινίας, όλα τα υπόλοιπα ήταν πολύ καλογυρισμένα και καλοερμηνευμένα. 

That being said μου είχε αρέσει πολύ και το Αν, οπότε πάρτε το όπως νομίζετε. Αν πάει κάποιος χωρίς την προκατάληψη για τον Παπακαλιάτη και τον Ελληνικό κινηματογράφο γενικότερα, νομίζω οτι θα το ευχαριστηθεί.

Αλλα για να μην είμαστε και εκτός κλίματος να πούμε οτι η ταινία...

Γάμησε μάνες.

Μόνο η 3η ιστορία μου άρεσε και μόνο η ερμηνεία του γέρου.

Δημοσ.

The Intern

Ήξερα τι ετοιμαζόμουν να δω. Νομιζα οτι ο player ελεγε 75 λεπτά, και λεω δεν γαμιεται, ουτε 1 ωρα και ενα τεταρτο, Ντε Νιρο ειναι αυτός. Ο player όμως ελεγε κατι παραπάνω απο 2 ώρες. Η ταινια ηταν κακη, ακομα και για αυτο που ήταν. 

• Like 1
Δημοσ.

Shutter Island

Ταινία τύπου film-noir η οποία διαπραγματεύεται τα ψυχολογικά πάθη του ανθρώπου. Εξαιρετικός ο DiCaprio! Σύντομα και με το Όσκαρ.

Solid 5/7

ταινιαρα απλα!Ισως η καλυτερη ταινια του ντι καπριο...

• Like 1
Δημοσ.

Ο γιος του Σαούλ.

Δεν παίζει σε πολλούς κινηματογράφους, σε 4 όταν το είδα στον Δαναό στους Αμπελόκηπους (συμπαθητικός κινηματογράφος- δεν είχα ξαναπάει) , και τώρα που ξανακοίταξα μόλις σε 2, στο Άστορ και στο Χαϊδάρι (Άνοιξη digital cinema).

Πρόκειται για μία από τις πιο αξιόλογες ταινίες που έχω δει ποτέ.

Είναι του Λάζλο Νέμες (βοηθός του Μπέλα Ταρ), και πρόκειται για την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους, γυρισμένη σε τετράγωνο κάδρο, που μπορεί αρχικά να προκαλεί ερωτηματικά, αλλά το κλειστοφοβικό σκηνικό που έχει στηθεί δικαιολογεί απόλυτα αυτή την επιλογή.

Το θέμα της ταινίας πριν την δει κάποιος μοιάζει εξαντλημένο, έχουμε δει δεκάδες ταινίες με φόντο το ολοκαύτωμα, αλλά η συγκεκριμένη έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό.

Η ιστορία εστιάζει πάνω στον Σαούλ, ο οποίος είναι Σοντερκομάντο, έτσι ονόμαζαν οι ναζί τους Εβραίους που επέλεγαν για να κάνουν τις ..δύσκολες δουλειές, καθάρισμα πτωμάτων, ξεσκαρτάρισμα ρούχων, αντικειμένων κλπ., χαρίζοντάς τους λίγο χρόνο εφιαλτικής καθημερινότητας.

Ο Σαούλ, που δείχνει σχεδόν συμβιβασμένος με την φρίκη που ζει, έχει έναν και αποκλειστικό στόχο, να καταφέρει να βρει έναν Ραββίνο για να θάψει ένα παιδί, που πιστεύει πως είναι ο γιος του. 

Η ατμόσφαιρα και η σκηνοθεσία βάζουν τον θεατή ουσιαστικά μέσα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Ανατριχιαστικοί ήχοι, σκληρές εικόνες, αποπνικτική ατμόσφαιρα, και μία κάμερα που σχεδόν σε όλη την ταινία ακολουθεί την πλάτη του Σαούλ, αφήνοντας αυτόν που παρακολουθεί να καταλάβει πως δεν θα δει κάτι που απλά θα τον σοκάρει, αλλά θα εξηγήσει μία ιστορία, βαθιά ανθρώπινη.

85 κόμποι στο στομάχι, και 10ράκι.

Μόνο cinema παίζει? Κυκλοφόρησε, 'ηλεκτρονικά?'

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...