dhmhtrhs79 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 ταινιαρα..αλλα οταν λες λογικο τι ακριβως εννοεις?? Και εγώ αυτό δεν το κατάλαβα!!! Ίσως να εννοούσε ότι δεν είχε υπερβολές και ήταν πιο αληθοφανής από άλλες αντίστοιχες κορεάτικες που είναι λίγο πιο υπερβολικές.
viper2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 ταινιαρα..αλλα οταν λες λογικο τι ακριβως εννοεις?? για το τελος, το προφιλ του δολοφονου, το πως εμεινε παγωτο ο γερος στο τελος και τα σχετικα Και εγώ αυτό δεν το κατάλαβα!!! Ίσως να εννοούσε ότι δεν είχε υπερβολές και ήταν πιο αληθοφανής από άλλες αντίστοιχες κορεάτικες που είναι λίγο πιο υπερβολικές. δεν εχω δει κορεατικη που να ειναι υπερβολικη...
dhmhtrhs79 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 για το τελος, το προφιλ του δολοφονου, το πως εμεινε παγωτο ο γερος στο τελος και τα σχετικα δεν εχω δει κορεατικη που να ειναι υπερβολικη... Υπερβολική εννοώ στις αντιδράσεις των χαρακτήρων, στις αποφάσεις που παίρνουν κτλ που σε πολλα κορεάτικα θυμίζουν κόμικ (κάποια είναι κιόλας) δεν εννοώ να έχουν χολυγουντιανές εκρήξεις κτλ. Πχ τα I saw the devil, man from nowhere, a bittersweet life, ακόμα και το the chaser (που βασίζεται σε αληθινή ιστορία) έχουν λίγο-πολύ υπερβολικά στοιχεία, πχ οι αστυνομικοί είναι εντελώς ηλίθιοι έως καρικατούρες, ο ήρωας αψηφά πόνο και τραύματα κτλ. Το memories of murder είναι πιο ήπιο, πιο αμερικάνικο σε σενάριο αν θες (αν και βρισιά μου ακούγεται αυτό) και πιο "πραγματικο" όσο αφορά τους χαρακτήρες, με εξαίρεση βέβαια τον κύριο "καρατιές στον αέρα". Και μη νομίσεις ότι δεν μου αρέσεουν τα κορεάτικα, ίσα-ίσα έχω καταλήξει να βλέπω μόνο αυτά πλεόν, αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλά έχουν μέσα και την υπερβολή, στοιχείο και του λαού τους βέβαια. Εγώ πάντως σπάνια έχω απογοητευτεί από τα κορεάτικα των τελευταίων 10 ετών και το memories of murder είναι από τα καλύτερα. Το δικό μου top 5 είναι κατά σειρά: 1. Oldboy 2. Sympathy for Mr. Vengeance 3. Chaser 4. I saw the devil 5. Memories of murder Ξέρω δεν είναι πρωτότυπο, αλλά αυτά ξεχωρίζω από όλα τα άλλα (καμια εικοσαριά έχω δει συνολικά)
viper2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Υπερβολική εννοώ στις αντιδράσεις των χαρακτήρων, στις αποφάσεις που παίρνουν κτλ που σε πολλα κορεάτικα θυμίζουν κόμικ (κάποια είναι κιόλας) δεν εννοώ να έχουν χολυγουντιανές εκρήξεις κτλ. Πχ τα I saw the devil, man from nowhere, a bittersweet life, ακόμα και το the chaser (που βασίζεται σε αληθινή ιστορία) έχουν λίγο-πολύ υπερβολικά στοιχεία, πχ οι αστυνομικοί είναι εντελώς ηλίθιοι έως καρικατούρες, ο ήρωας αψηφά πόνο και τραύματα κτλ. Το memories of murder είναι πιο ήπιο, πιο αμερικάνικο σε σενάριο αν θες (αν και βρισιά μου ακούγεται αυτό) και πιο "πραγματικο" όσο αφορά τους χαρακτήρες, με εξαίρεση βέβαια τον κύριο "καρατιές στον αέρα". Και μη νομίσεις ότι δεν μου αρέσεουν τα κορεάτικα, ίσα-ίσα έχω καταλήξει να βλέπω μόνο αυτά πλεόν, αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλά έχουν μέσα και την υπερβολή, στοιχείο και του λαού τους βέβαια. Εγώ πάντως σπάνια έχω απογοητευτεί από τα κορεάτικα των τελευταίων 10 ετών και το memories of murder είναι από τα καλύτερα. Το δικό μου top 5 είναι κατά σειρά: 1. Oldboy 2. Sympathy for Mr. Vengeance 3. Chaser 4. I saw the devil 5. Memories of murder Ξέρω δεν είναι πρωτότυπο, αλλά αυτά ξεχωρίζω από όλα τα άλλα (καμια εικοσαριά έχω δει συνολικά) ειναι χαζοι γενικα μιας και ειναι αγραμματοι επισης χαζους μπορει να τους βλεπεις εσυ, ενω καποιος αλλος μπορει να τους βλεπει χαριτωμενους long story short παιρνεις διαφορετικες κουλτουρες οπως ερχονται και οχι οπως θα τους αντιμετωπιζες ετσι και ηταν ελληνες επισης θυμασαι τους ελληνες πριν απο 25-50 χρονια...? αν κοιταξεις καλα θα δεις πολλες ομοιοτητες με τους ελληνες... αλλα αν κοιταξεις καλυτερα οι κορεατες ντυνονται καλυτερα
yanc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Mακρια απο το The Divide. To 6.9 που το συνοδευει συντομα θα ειναι 4, οσο του εβαλα μετα απο το μαρτυριο που τραβηξα βλεποντας το.
skiabox Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Mακρια απο το The Divide. To 6.9 που το συνοδευει συντομα θα ειναι 4, οσο του εβαλα μετα απο το μαρτυριο που τραβηξα βλεποντας το. Ποπο φιλαράκι και έλεγα να το δώ.Τόσο μούφα είναι? To 6.9 πως το βάζουν τότε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Peter Petrelli εγγύηση λέμε!
nikosspeed Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Είδα το the divide . απορώ γιατί έκατσα και το είδα μέχρι το τέλος . ένα 3/10 από εμένα
devill0 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Ειδα το Intouchable....Παρα πολυ ωραια ταινια και οι ερμηνειες...ηταν η μονη ταινια που δεν ηθελα να τελειωσει. http:// http://www.imdb.com/title/tt1675434/ Sent from my MT11i using Insomnia
argirisparxas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Ποπο φιλαράκι και έλεγα να το δώ.Τόσο μούφα είναι? To 6.9 πως το βάζουν τότε; Δες κριτικές από αμερικάνικές εφημερίδες.Και επίσης το 6.9 το έχουν βάλει 700 και κάτι άτομα..Παίζει ρόλο και πόσοι ψηφίζουν..
pseira Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Π@παριά το The Divide... πολλές άχρηστες σκηνές. Το τράβηξε πολύυυυυυυ μακριά το σκοινί και δεν πήραμε κ πολλές απαντήσεις....
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Megiddo: omega code 2. Παιδια δεν ξερω τι θα πει ο καθενας αλλα η ταινια ειναι ΕΠΙΚΗ με τα καλα της και τα κακα της. Σοβαρα δεν μπορω να καταλαβω το 3.9 που εχει στο IMDB αλλα με βαση του τι προσφερει η ταινια και παντα στα πλαισια του ποσο ευχαριστη ειναι χαλαρα θα της βαλω ενα 7/10. http://www.imdb.com/title/tt0263728/
argirisparxas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Megiddo: omega code 2. Παιδια δεν ξερω τι θα πει ο καθενας αλλα η ταινια ειναι ΕΠΙΚΗ με τα καλα της και τα κακα της. Σοβαρα δεν μπορω να καταλαβω το 3.9 που εχει στο IMDB αλλα με βαση του τι προσφερει η ταινια και παντα στα πλαισια του ποσο ευχαριστη ειναι χαλαρα θα της βαλω ενα 7/10. http://www.imdb.com/title/tt0263728/ Sorry αλλά που βρήσκεις υπότιτλους για τέτοιες ταινίες?Είτε αγγλικούς είτε ελληνικούς?
Voodooman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) The Grey Θα μπορούσε να μου αρέσει. Ο Neeson μου αρέσει πολύ, η σκηνοθεσία ήταν πολύ καλή, η παραγωγή επίσης. Αρκετό δράμα και ενίοτε συγκίνηση, ωραία νοήματα, ωραίοι χαρακτήρες, εξαιρετικό φινάλε-δείτε και μετά τους τίτλους τέλους. Παρόλα αυτά οι απιθανότητες είναι τόσο πολλές, που απλά δεν μπορείς να τις αγνοήσεις. Δεν είμαι κανένας ψείρας που ψάχνω να βρω την κάθε ασήμαντη αναληθοφάνεια στις ταινίες, αλλά η ταινία σε αυτό το κομμάτι δεν παλεύεται. Καλύτερα οι άνθρωποι να μην είχαν να αντιμετωπίσουν λύκους αλλά ζόμπι, έτσι θα μπορούσα να δικαιολογήσω κάθε απιθανότητα που συνέβη. Όταν όμως βλέπεις μία-υποτίθεται-ρεαλιστική ταινία, περιμένεις ένα μίνιμουμ ρεαλισμού, που εδώ δεν υπήρχε. Έπειτα, το ίδιο το βασικό θέμα, άνθρωποι που προσπαθούν να επιβιώσουν από την μανία των "κακών" και "αιμοβόρων" λύκων. Οι άνθρωποι καταστρέφουν το περιβάλλον τους, το επάγγελμα του Neeson στην ταινία είναι κυνηγός λύκων, και περιμένουν από εμένα να νοιώσω τον παραμικρό οίκτο για τους ανθρώπους που κατασπαράζονται στην ταινία; Όοοοοοοχι. Λυπήθηκα που οι λύκοι δεν ήταν αρκετά εφευρετικοί, για να κάνουν τους ανθρώπους να υποφέρουν ακόμη περισσότερο. Ωραία ταινία με λάθος για εμένα κεντρικό θέμα. edit:Επειδή την δούλεψα λίγο την ταινία, τα μειονεκτήματά της εξαφανίζονται, αν την θεωρήσει κανείς αμιγώς αλληγορία και στη θέση των λύκων βάλεις το οτιδήποτε, άλλωστε ακόμη και η κόρη μου ξέρει ότι ένα κοπάδι λύκων δεν συμπεριφέρεται έτσι. Παρόλα αυτά, η ταινία προωθήθηκε ως περιπέτεια επιβίωσης και όχι υπαρξιακό δράμα που (σε αρκετά μεγάλο βαθμό) είναι. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2012 από Voodooman
therock Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Καλα ρε παιδια τι ξενογλωσσες ταινιες ειναι αυτες που βγηκαν τωρα τον τελευταιο χρονο? A Separation, Once Upon a Time in Anatolia, Rundskop, Kongen Av Bastoy, Incendies, Intouchables. Πανω που ειχα αρχισα να πιστευω πως τα παρατησαν οι σκηνοθετες, ερχονται αυτες οι ταινιες και μαχονται να μου αλλαξουν γνωμη... Ισως να υπαρχει ακομα ελπιδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις