Dynamics Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ειδα το Hateful Eightδεν ξερω γιατι,αλλα το ειδα και το μετανιωσα βαρετο και κενο τα εχουμε πει ειναι ποιο πολυ για ταραντινο φανς!
DJDB Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μόλις είδα το The Sacrament. Μετριότατο προς κακό. Είναι μια ταινία η οποία βασίζεται ξεκάθαρα και ξεδιάντροπα σε ένα πραγματικό γεγονός και δεν κάνει καμία αναφορά σε αυτό. Ούτε καν in memoriam για τους 918 που έχασαν εκεί την ζωή τους. Υποψιάζομαι πως οι παραγωγοί ήξεραν πως αυτό που κάνουν είναι ψιλοξεπέτα, οπότε δεν ήθελαν να έχουν τέτοιο βάρος. Αναφέρομαι στο Peoples Temple. Οι παραγωγοί της ταινίας βασίζονται τόσο ξεκάθαρα σε αυτό, που ο ηθοποιός που κάνει τον Father ονομάζεται Gene Jones. Ο επικεφαλής του Peoples Temple ήταν ο Jim Jones... Σαν να τρολάρουν ένα πράγμα. Πάντως, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το παραπάνω (που θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες μαζικές αυτοκτονίες στην ιστορία. Δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή αν είναι η μεγαλύτερη) θα σας πρότεινα να δείτε το Jonestown: The Life and Death of Peoples Temple. Φυσικά, να είστε προετοιμασμένοι για αυτά που θα δείτε, καθώς είναι ντοκιμαντέρ (και δεν θα σας το πρότεινα αν είστε ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα/εικόνες).
kgian Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ο μικρός πρίγκιπας 3D http://www.imdb.com/title/tt1754656/ Ωραία ταινία, συνδυάζει το κλασικό βιβλίο με μια σύγχρονη ιστοριούλα. Εξαιρετική εικαστικά, ωραία μουσική, ωραίο 3D, συγκινητική. Δείτε την με τα παιδιά σας ή αν νιώθετε παιδιά.
ASFE Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ειδα και γω το Triangle. Ενταξει καηκε λιγο ο εγκεφαλος μου αλλα τελικα ηταν καλη. 1
Tigran Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Beasts Of No Nation: Καταπληκτική ταινία που κυριολεκτικά αγγίζει τα όρια του ντοκυμαντέρ, χωρίς όμως να χάνει από την κινηματογραφική της γοητεία. Ο ρεαλισμός με τον οποίο ανταποκρίνονται τα παιδιά στο ρόλο τους, είναι απίστευτος! Η ταινία κρατάει γύρω στις 2 ώρες και έχει κάποιες σκληρές σκηνές. Το χειρότερο όλων, είναι ότι περιγράφει μια πραγματικότητα αρκετών χωρών της Αφρικανικής Ηπείρου, που κάνει το όλο στορυ ακόμα πιο δυσκολοχώνευτο. Παραγωγή Netflix είναι btw. Μην ξεχάσω να αναφέρω τον εξαιρετικό και σε αυτήν την παραγωγή Fukunaga (True Detective: Season 1)
Voodooman Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Flight Αλκοολικός πιλότος πραγματοποιεί υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών χειρισμούς για σεμνινάριο και σώζει σχεδόν όλους (εκτός από έξι) τους επιβαίνοντες στο κακοσυντηρημένο αεροσκάφος του που εμφανίζει μηχανικό πρόβλημα. Θα μαθευτεί ότι ήταν κόκκαλο ή θα την γλιτώσει; Θα παραδεχτεί την αλήθεια για την κατάστασή του στον εαυτό του και στους γύρω του; Καταπληκτικές οι σκηνές στον αέρα, μερικές σκηνές (όπως αυτή με τον "Δόκτορα" John Goodman ή τον καρκινοπαθή στο νοσοκομείο) είναι πολύ καλές και ο Washington σε κορυφαία φόρμα, αντίστοιχη του Training day. Παρόλα αυτά, Zemeckis είσαι. Η σπουδή πανω στον αλκοολισμό που μας δίνει είναι προβλεπόμενη και προβλέψιμη, υπάρχουν κάποιες σεναριακές ευκολίες και φτάνουμε στο πιο ηθικοπλαστικό φινάλε από την εποχή του American History X. Καλή, αλλά μπορούσε πολύ-πολύ καλύτερα. Την ταινία την πέτυχα τις προάλλες στην τηλεόραση στην μέση, την είδα για κανένα τέταρτο και την σταμάτησα, γιατί την βρήκα πολύ καλή και ήθελα να την δω ολόκληρη. Θυμάμαι καθαρά ότι ήθελα να την δω και όταν κυκλοφόρησε, αλλά με είχαν αποθαρρύνει τα σχόλιά σας εδώ και την απέφυγα. Σήμερα ξαναδιάβασα τα σχόλιά σας και κατάλαβα το γιατί δεν την είδα τότε, τέτοια ταύτιση απόψεων για ταινία είναι σπάνια. Αν έκανα έναν κόπο και τα διάβαζα ξανά πριν δω την ταινία, μάλλον θα γλίτωνα 2.16' από την ζωή μου. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2016 από Voodooman
liakinen Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Persona (1966) Ένα αριστούργημα της τέχνης του κινηματογράφου και μία από τις 3 - 4 καλύτερες ταινίες που έχω δει μέχρι τώρα στην ζωή μου. Ο David Lynch είναι ο αγαπημένος μου σκηνοθέτης εν ζωή και πίστευα ότι δεν υπήρχε άλλος που θα μπορούσε να μου μπερδέψει το μυαλό σαν και αυτόν.Ε να που όμως ο Bergman το κατάφερε. Είναι ταινία που για το δικό μου το μυαλό δεν γίνεται να την καταλάβω πλήρως όσες θεάσεις και να κάνω, αλλά διαβάζοντας αναλύσεις στο δίκτυο όσο και να φαίνεται χαζό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη ουσία, νόημα, αίσθηση η ταινία. Επίσης είναι ο ορισμός του ότι καλύτερο έχω δει / ότι χειρότερο έχω δει ανάλογα με τον καθένα. 2
gon1332 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Django Unchained Μου άρεσε. Ιδιαίτερο χιούμορ, έξυπνα παρατραβηγμένες σκηνές, εισαγωγή πολλών χαρακτήρων με προσωπικότητα, full splatter, ένας Di Caprio βγαλμένος από όνειρο κι ένας Samuel Jackson, ... ένας Samual Jackson ... αχέμ .. 1
dimus1985 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 The witch..90% κριτικοι 50% κοινο..μαλλον ανηκω και εκτιμω οτι και οι δευτεροι.. 4/10 1
Fotis13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Site: Deadpool Eπιτελους συγχρονο,εξυπνο χιουμορ με πολλες καυστικες αναφορες στο αμερικανικο star system ακομα και στις ιδιες τις ταινιες με υπερηρωες. Mε διαφορα ο πιο cool σουπερ ηρωας .Η ταινια ειναι ο ορισμος του αυτοσατιρισμου ,δεν παιρνει ποτε τον εαυτο της στα σοβαρα ταιριαζει απολυτα με το υφος του ηρωα . Μεχρι και το love story ειναι τελειως διαφορετικο απο τα κλασικα . Η Morena Baccarin μεγαλη αναφτρα καλα την ειχα κοψει εγω στο Homeland . 7.8/10 7
liakjim Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Site: Deadpool Eπιτελους συγχρονο,εξυπνο χιουμορ με πολλες καυστικες αναφορες στο αμερικανικο star system ακομα και στις ιδιες τις ταινιες με υπερηρωες. Mε διαφορα ο πιο cool σουπερ ηρωας .Η ταινια ειναι ο ορισμος του αυτοσατιρισμου ,δεν παιρνει ποτε τον εαυτο της στα σοβαρα ταιριαζει απολυτα με το υφος του ηρωα . Μεχρι και το love story ειναι τελειως διαφορετικο απο τα κλασικα . Η Morena Baccarin μεγαλη αναφτρα καλα την ειχα κοψει εγω στο Homeland . 7.8/10 Όντως 2
konsoulito Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Χθες είδα την ταινία The Martian, με τον Matt Damon να παίζει ωραία τον ρόλο του. Η ταινία είχε αρκετές στιγμές γέλιου, το σενάριο ήταν αναμενόμενο, όμως τελικά βλέπεται πολύ ευχάριστα από όλους, όχι μόνο τους λάτρεις των διαστημικών ταινιών. 7/10 Σήμερα είδα την ταινία Big Fish, η οποία μου άφησε άψογες εντυπώσεις. Πάντα μου αρέσουν ταινίες οι οποίες έχουν να διηγηθούν μία μεγάλη ιστορία, με τη συγκεκριμένη ταινία να περνάει και πολλά μηνύματα. Πρέπει οπωσδήποτε να την δείτε. 8/10
dkotanid Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Colonia, μια ωραία ταινία που κρατάει τον θεατή σε συνεχή αγωνία, εξιστορώντας ένα αληθινό κομμάτι της Χούντας της Χιλής, συνδυάζοντας μία ερωτική περιπέτεια χωρίς περιττές σκηνές. Πολύ συμπαθητική ταινία! 2
trayban Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Chocolat στο ΣΚΑΙ. Πολυ ωραία ταινία,δε την είχα δει λόγω ντεπ. Βλέποντας την ταινία,καταλαβαίνει κανείς Πόσο λάθος είναι ο καθολικισμός,που τρέπει τον άνθρωπο σε ένα συνεχές και ατέρμονο μαρτύριο,ώστε να κερδίσει τι; Ακόμα κι ο τρισυποστατος θα τον εχει σιχαθεί ως τότε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις