Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Brass Teapot

Αρκετά συμπαθητικό ταινιάκι, λίγο κομεντί, λίγο ρομάτζο και είχε και λίγο μπούτι από την Juno. Καλούτσικο και το σενάριο. Πέρασε ευχάριστα και ανάλαφρα η ώρα.

Συστήνεται για παρακολούθηση και με γκόμενα(απαραίτητη προυπόθεση να έχεις γκόμενα βέβαια)

7/10

Ναι την είδαμε,έφτιαξα Π@π@ρι αλλά δε μου έκατσε η κυρά γιατί ήταν κουρασμένη.

Το νόημα της ταινίας: το χρήμα βγαίνει με πόνο και αίμα ,πρέπει κάποιος να υποφέρει-πεθαίνει.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

πρόσφατα είδα το Batman vs Superman Dawn of Justice και το Captain America civil war και οι δύο πολύ ωραίες αλλά με χάλασε που στο civil war είδα τον σπαιντερμαν I mean που κολλάει χαρακτήρας της DC (σπαιντερμαν) με ήρωες της marvel (avengers)

πιστεύω πως οι σκηνοθέτες τα έχουν κάνει κουλουβάχατα όσον αφορά τα plots....

ή δε άλλη με τον μπάτμαν εναντίων του σουπερμαν καλή ήταν αλλά όχι αρκετά καλή με τη τριλογία του κρις νολαν

DC o Spiderman? Όλα τα ακούσαμε πλέον... :P

• Like 1
Δημοσ.

The Witch - 2/10

Μια από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Με διαφορά.

Το απόλυτο τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

ειδα το gods of egypt,κ παω τωρα να αυτοτιμωρηθω ,θα κοψω 8 δαχτυλα το ενα αυτι την μιση γλωσσα θα βγαλω το δεξι ματι κ 12 δοντια,αν νιωθω ακομη χαλια θα κοψω κ το #@$$%%^

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ

0/10

• Like 3
Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt1618448/ Racing Extinction 

Ενα ιδιαιτερα ενδιαφερον οικο-ντοκυμαντερ..του 'δικου' μας Λουη Ψυχογιου

Απλη και ξεκαθαρη αφηγηση.....χωρις να χαιδευει αυτια αλλα ουτε και να ριχνει το φταιξιμο μονοπαντα....

Υπεροχες εικονες...σοκαριστικες αληθειες.....

Απο τα εργα που αξιζει κανεις να δει για να ιεραρχει τα πραγματα σωστα στην ζωη του...

6.5/10

Δημοσ.

The Piano (1993)

Σίγουρα στο top5 αγαπημένων μου drama movies. Η ταινία είναι ένα γλυκόπικρο ποίημα...

Την βλέπω και την ξαναβλέπω και δεν θα την βαρεθώ ποτέ και πάντα θα με συγκινεί.

10/10

• Like 7
Δημοσ.

The Piano (1993)

Σίγουρα στο top5 αγαπημένων μου drama movies. Η ταινία είναι ένα γλυκόπικρο ποίημα...

Την βλέπω και την ξαναβλέπω και δεν θα την βαρεθώ ποτέ και πάντα θα με συγκινεί.

10/10

το πιανω ;   :devil:  :-D

Δημοσ.

The Witch - 2/10

Μια από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Με διαφορά.

Το απόλυτο τίποτα.

Τραγικο πραγματι. To trailer (χωρις να εντυπωσιασει) εκανε καλη δουλεια στο να μας κοροιδεψει.

• Like 1
Δημοσ.

Τραγικο πραγματι. To trailer (χωρις να εντυπωσιασει) εκανε καλη δουλεια στο να μας κοροιδεψει.

μόνο το trailer? κάπου διάβαζα ότι έχει ψηφιστεί από -άκουσον ,άκουσον- τους σατανιστές ως η καλύτερη ταινία τρόμου και εγώ ο π@π@ρ@ς το έχαψα και κάθισα και την είδα....

Επισκέπτης
Δημοσ.

The Man Who Knew Infinity [2/5]

Η μεταχείριση μιας τόσο εξαιρετικής ιστορίας όπως του Σρινιβάσα Ραμανούτζαν μετατρέπει το «Ο Άνθρωπος που Γνώριζε το Άπειρο» σε μια φιλότιμη προσπάθεια που όχι μόνο δεν ξεπερνάει ποτέ την απογοητευτική μετριότητα της, αλλά είναι και δύσκολο να την προτείνεις. 

Δημοσ.

μόνο το trailer? κάπου διάβαζα ότι έχει ψηφιστεί από -άκουσον ,άκουσον- τους σατανιστές ως η καλύτερη ταινία τρόμου και εγώ ο π@π@ρ@ς το έχαψα και κάθισα και την είδα....

Χμμ. αυτό δεν το είχα ακούσει. Αλλά είδα reviews του τύπου

Eggers manages to create a sense of mood and dread that is so suffocating at times that it feels like we're watching something genuinely transgressive, something we should not be seeing.

και

A deeply impressive first film by director Robert Eggers, “The Witch” is immaculately constructed, evinces an exquisitely ominous tone, and is unequivocally haunting. It's exacting look at the dissonance of human nature is terrifying.

και ψήθηκα, σκεπτόμενος πως έστω και στο ελάχιστο να έχουν δίκιο, κάτι θα λέει.

Τώρα όμως κατάλαβα τι εννοεί ο πρώτος με το "something we should not be seeing".

Δημοσ.

The Piano (1993)

10/10

Το εξωπραγματικο soundtrack δεν σχολιασες και ανησυχω για την ακοη σου

• Like 3
Δημοσ.

Quadrophenia

90_2550-quadrophenia.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0079766/?ref_=nv_sr_1

Η ταινια ειναι εξαιρετικη.Βαρια επαναστατικη και δειχνει ενα τροπο ζωης εκεινης της δεκαετιας.Εχει ενα απο τα καλυτερα soundtracks που εχω ακουσει σε ταινια.Δειχνει τα πραγματα οπως ειναι και δεν προσπαθει να κρυφτει.Δεν ειναι τοσο γνωστη αλλα αξιζει σιγουρα μια θεαση(και παραπανω) οποτε προτεινω να μην την χασετε. 9/10

The Visitor

large_d2lH7vQXeimlMtrUnE7h005thV0.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0857191/?ref_=nv_sr_2

Απλο σεναριο αργη ταινια αλλα καταφερνει μεχρι το τελευταιο λεπτο να συγκινηση και να θεσει μερικα πολυ σοβαρα ζητηματα που μαστιζουν τον κοσμο μας.Εκπληκτικοι οι ηθοποιοι. 8/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...