Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

crazy stupid love

απιθανη ταινια, παρα πολυ καλη.

το ταγκό των Χριστουγέννων

Απλα η καλυτερη ελληνικη ταινια που εχω δει. Δειτε την και θα ανταμειφτείτε 100%

Δημοσ.

είδα την οργή των τιτάνων το Σαββατο....ακόμα και σε 3d ήταν από τις μεγαλύτερες μούφες που έχω δει στη ζωή μου. τουλάχιστον είχε το ποπ-κορν πολύ αλάτι και ευχαριστήθηκα αυτό :P

Δημοσ.

ε ρε Mikeius που σου χρειάζεται...

μετα απο αυτο το βιντεακι ειδα το captain america. το ειχα αλλα δεν το ειχα δει και λεω ευκαιρια ειναι. ναι περιμενα εφε, ψεμα κλπ

αλλα οχι και τοσο

• Super Moderators
Δημοσ.

μετα απο αυτο το βιντεακι ειδα το captain america. το ειχα αλλα δεν το ειχα δει και λεω ευκαιρια ειναι. ναι περιμενα εφε, ψεμα κλπ

αλλα οχι και τοσο

είναι από COMIC της MARVEL, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι λιγότερο...

Δημοσ.

ε ναι, "αμερικανιά" στο Captain AMERICA, who saw that coming?!

Δηλαδή να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο στο American Beauty, Once upon a time in america, An American Friend κ.λ.π κ.λ.π

Είπαμε, καλά τα όσα λέει για να γελάσουμε ο Μικειους αλλά μπορώ να βρω άλλα τόσα για να υποστηρίξω την αντίθετη άποψη.

Δημοσ.

Δηλαδή να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο στο American Beauty, Once upon a time in america, An American Friend κ.λ.π κ.λ.π

Είπαμε, καλά τα όσα λέει για να γελάσουμε ο Μικειους αλλά μπορώ να βρω άλλα τόσα για να υποστηρίξω την αντίθετη άποψη.

σε αυτο το σημειο με τον μικειους συμφωνω. ειναι μια ταινια δρασης με εφε ψεμα και ελπιδα, ελεος, που υπαρχει εδω και χρονια σε κομικ

απο τετοιες ταινιες δεν περιμενεις τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο. μονο το τελευταιο transformers με εξεπληξε που για μενα ηταν ταινιαρα

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι πάει σε συνδιασμό με το "captain" και την όλη φάση του comic προφανώς, δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να το διευκρινήσω...

Δημοσ.

Τι συγκρίνεις;

Δημοσ.

Who the f@ck is Mikeius???

Ξαφνικά εμφανίστηκε ένας Μικειους στη συζήτηση και φαίνεται ότι τον ξέρουν όλοι εκτός από εμένα... τόσο πίσω έχω μείνει τελικά?

Δημοσ.

Ξαφνικά εμφανίστηκε ένας Μικειους στη συζήτηση και φαίνεται ότι τον ξέρουν όλοι εκτός από εμένα... τόσο πίσω έχω μείνει τελικά?

ΜΠΡΑΦ φιλε, comedylab. Τσεκαρεις απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο και μετα το ξανασυζηταμε :P

http://www.comedylab.gr/videos?c=23

Δημοσ.

Ένας που λέει αστεία. Παριστάνει ότι μιλάει και σοβαρά.

Πλάκα έχει πάντως. Τον βλέπω συστηματικά. Αυτά που λέει, όμως, είναι υπεραπλουστεύσεις που σε μια συζήτηση με έναν σοβαρό άνθρωπο θα του είχαν έρθει μπούμερανγκ μέσα σε δευτερόλεπτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...