sintalkas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 φίλε ninos30 επειδή βλέπω να το κατέχεις το θέμα να σε ρωτήσω πως μπορώ να συνδέσω wii σε οθόνη με dvi και ηχεία 5.1?
Ntinaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 ο Wii Λογικα εχει hdmi. εκει βαζεις τον ανταπτορα hdmi-dvi ποια ηχεια εχεις?
ninos30 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Το Wii δεν έχει ψηφιακή έξοδο, και ο λόγος είναι απλά ότι δεν το χρειάζεται λόγω χαμηλής ανάλυσης. Έχει απλά ένα RCA (μονό-κίτρινου χρώματος) και μπορείς να αγοράσεις extra το component για 480p ανάλυση. Έχω και τα 2 και μπορώ να σου πως πως με τίποτα δεν αξίζει να πάρεις το original (component) στα 30 ευρώ, αφού οι διαφορές είναι μηδαμινές. Video Οπότε η ερώτηση είναι που θες να το συνδέσεις. α) Οποιαδήποτε TV έχει αναλογική σύνδεση Video, είτε με RCA είτε με Scart β) Οθόνη PC η οποία σίγουρα έχει DSUB (VGA) input. Εδώ θα στείλεις μόνο το Video. Οπότε χρειάζεσαι κάτι τέτοιο: VGA to RCA και συνδέεις το κίτρινο που φεύγει από το Wii μέσω του multi AV Audio Αυτό είναι σχετικά εύκολο. Τα 5.1 ηχεία σου είτε θα έχουν RCA είσοδο (κόκκινο-άσπρο) είτα 3.5mm jack. Στην πρώτη σύνδεση, ενώνεις απλά τα άσπρα-κόκκινα του Wii. Στην 2η περίπτωση, θα προηγηθεί ένας τέτοιος adapter: RCA to Jack Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2011 από ninos30
sintalkas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 οκ θα το δω και θα ξαναποστάρω αν χρειαστεί! Να σε ρωτήσω αν θέλω να έχω ποιότητα 480p στην οθόνη μου μπορώ να το κάνω?
ninos30 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Το νόημα είναι το ίδιο. Αγοράζεις το component για Wii, και στην οθόνη κάτι τέτοιο. Σε imitation θα βρεις από 10 ευρώ.
sintalkas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 στο λινκ που μου έδωσες το καλώδιο έχει 3 βύσματα ενώ το καλώδιο του wii έχει πάνω από 3!(rca to component)
ninos30 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 στο λινκ που μου έδωσες το καλώδιο έχει 3 βύσματα ενώ το καλώδιο του wii έχει πάνω από 3!(rca to component) Το Component του Wii βγάζει 5. Τα 3 είναι του Video (Red-Green-Blue). Τα υπόλοιπα 2 είναι ο στερεοφωνικός ήχος (άσπρο-Κόκκινο). Αυτά είναι standard και δεν αλλάζουν και με το απλό καλώδιο. Η διαφορά του απλού με το Component, είναι το 1-Κίτρινο, που γίνεται 3-RGB. Δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις κανα τέτοιο να γλυτώσεις από adapters:
sintalkas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 οκ τώρα τα κατάλαβα όλα αλλά να σε ρωτήσω θα πρέπει να έχω ανοιχτό τον υπολογιστή ή μόνο την οθόνη?Επίσης δεν χρειάζομαι κανένα αντάπτορα (vga box) για να τα συνδέσω πάνω η απλά τα συνδέω πάνω στην οθόνη και στα ηχεία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα