Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Wii δεν έχει ψηφιακή έξοδο, και ο λόγος είναι απλά ότι δεν το χρειάζεται λόγω χαμηλής ανάλυσης. Έχει απλά ένα RCA (μονό-κίτρινου χρώματος) και μπορείς να αγοράσεις extra το component για 480p ανάλυση. Έχω και τα 2 και μπορώ να σου πως πως με τίποτα δεν αξίζει να πάρεις το original (component) στα 30 ευρώ, αφού οι διαφορές είναι μηδαμινές.

Video

Οπότε η ερώτηση είναι που θες να το συνδέσεις.

α) Οποιαδήποτε TV έχει αναλογική σύνδεση Video, είτε με RCA είτε με Scart

β) Οθόνη PC η οποία σίγουρα έχει DSUB (VGA) input. Εδώ θα στείλεις μόνο το Video. Οπότε χρειάζεσαι κάτι τέτοιο: VGA to RCA και συνδέεις το κίτρινο που φεύγει από το Wii μέσω του multi AV

Audio

Αυτό είναι σχετικά εύκολο. Τα 5.1 ηχεία σου είτε θα έχουν RCA είσοδο (κόκκινο-άσπρο) είτα 3.5mm jack. Στην πρώτη σύνδεση, ενώνεις απλά τα άσπρα-κόκκινα του Wii. Στην 2η περίπτωση, θα προηγηθεί ένας τέτοιος adapter: RCA to Jack

Επεξ/σία από ninos30
Δημοσ.

οκ θα το δω και θα ξαναποστάρω αν χρειαστεί!

Να σε ρωτήσω αν θέλω να έχω ποιότητα 480p στην οθόνη μου μπορώ να το κάνω?

Δημοσ.

στο λινκ που μου έδωσες το καλώδιο έχει 3 βύσματα ενώ το καλώδιο του wii έχει πάνω από 3!(rca to component)

Το Component του Wii βγάζει 5. Τα 3 είναι του Video (Red-Green-Blue). Τα υπόλοιπα 2 είναι ο στερεοφωνικός ήχος (άσπρο-Κόκκινο). Αυτά είναι standard και δεν αλλάζουν και με το απλό καλώδιο. Η διαφορά του απλού με το Component, είναι το 1-Κίτρινο, που γίνεται 3-RGB.

wiicable.jpg

Δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις κανα τέτοιο να γλυτώσεις από adapters:

wii-MCR-A-1.jpg

Δημοσ.

οκ τώρα τα κατάλαβα όλα αλλά να σε ρωτήσω θα πρέπει να έχω ανοιχτό τον υπολογιστή ή μόνο την οθόνη?Επίσης δεν χρειάζομαι κανένα αντάπτορα (vga box) για να τα συνδέσω πάνω η απλά τα συνδέω πάνω στην οθόνη και στα ηχεία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...