therock Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Αυστηρα για το excel εχω να πω πως δεν ειναι και τοσο καλο. Το δοκιμαζω σημερα και μου εχει ενα σωρο αναποδιες. Προσπαθω σε ενα κελι να γραψω τον αριθμο 3.1 και μου τον μεταφραζει σε ημερομηνα 3/1/2011. Γυρναω το κελι σε number, και μεταφραζει την ημερομηνια σε εναν αριθμο. Τον σβηνω και ξαναγραφω 3.1 και το ξανακανει κελι ημεορμηνιας με περιεχομενο 3/1/11! Επειτα επειδη ειχα δωσει στο Word σαν default γλωσσα την ελληνικη για τον ορθογραφικο ελεγχο, την ιδια εχει και στο excel και αναγνωριζει το οτιδηποτε σαν ελληνικο κειμενο και οτι πλγηκτρολογησω στα αγγλικα το βγαζει σαν λαθος και πρεπει για καθε κελι ξεχωριστα μεσω του ορθογραφικου ελεγχου να δηλωσω οτι ειναι αγγλικο το περιεχομενο. Τρεχα γυρευε δηλαδη. Νιωθω σαν beta tester. Κριμα γιατι το Word, και το Base που δουλευα τις περασμενες βδομαδες πηγαιναν καλα και θεωρουσα πως ειναι αξιολογη σουιτα γραφειου, ειδικα αν αναλογιστει κανεις πως ειναι εντελως δωρεαν και μπορει ανετα κανεις να το χρησιμοποιησει αντι του M$ OFFICE για προσωπικη, μη επαγελματικη χρηση. Για το Excel, not so much...
crc2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Οσον αφορα το word , πήγαινε στις γλώσσες και επέλεξε και τις 2 γλώσσες ταυτόχρονα και ελληνικά και αγγλικά. Για το excel αν δεν σε ενδιαφέρει για κάποια πράξη μπορείς να βάλεις το ' πριν απο οτιδήποτε γράψεις στο κελί που θες και στο αφήνει όπως είναι !!!!!!
remalis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ισχύει ρε γαμώτεν. Και γω θυμάμαι που το χα δοκιμάσει το excel πριν κανα 3χρονο με είχε απογοητεύσει Κριμα γιατι το Word, και το Base που δουλευα τις περασμενες βδομαδες πηγαιναν καλα και θεωρουσα πως ειναι αξιολογη σουιτα γραφειου, ειδικα αν αναλογιστει κανεις πως ειναι εντελως δωρεαν και μπορει ανετα κανεις να το χρησιμοποιησει αντι του M$ OFFICE για προσωπικη, μη επαγελματικη χρηση. Μόνο για προσωπική χρήση είναι? Εγώ νόμιζα κ για επαγγελματική. GPL δεν είναι? Εδώ λέει for any use κλπ. (όχι τπτ άλλο αλλά θα το βάλω αύριο σε εναν φίλο για να μην έχει πρόβλημα με ελέγχους κλπ)
therock Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ισχύει ρε γαμώτεν. Και γω θυμάμαι που το χα δοκιμάσει το excel πριν κανα 3χρονο με είχε απογοητεύσει Μόνο για προσωπική χρήση είναι? Εγώ νόμιζα κ για επαγγελματική. GPL δεν είναι? Εδώ λέει for any use κλπ. (όχι τπτ άλλο αλλά θα το βάλω αύριο σε εναν φίλο για να μην έχει πρόβλημα με ελέγχους κλπ) Οχι εννοω πως ανετα μπορει να χρησιμοποιηθει σαν Lite εφαρμογη και να αποφυγεις να πληρωνεις αδειες για office, αν δεν ψαχνεις για εξεζητημενα πραγματα. Αλλα για πιο δυσκολες καταστασεις δεν πιστευω οτι προτεινετε. Ας πουμε για μια πτυχιακη εργασια δεν νομιζω να χρησιμοποιουσα open office. Ουτε για μια επαγγλματικη δουλεια θα καθομουν να ασχοληθω με τα κουσουρια του open office calc και θα τρεχα κατευθειαν για excel. Δεν αναφερονουν στην νομιμοτητα της αδειας του.
remalis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Οχι εννοω πως ανετα μπορει να χρησιμοποιηθει σαν Lite εφαρμογη και να αποφυγεις να πληρωνεις αδειες για office, αν δεν ψαχνεις για εξεζητημενα πραγματα. Αλλα για πιο δυσκολες καταστασεις δεν πιστευω οτι προτεινετε. Ας πουμε για μια πτυχιακη εργασια δεν νομιζω να χρησιμοποιουσα open office. Ουτε για μια επαγγλματικη δουλεια θα καθομουν να ασχοληθω με τα κουσουρια του open office calc και θα τρεχα κατευθειαν για excel. Δεν αναφερονουν στην νομιμοτητα της αδειας του. Α ναι ναι κατάλαβα. Όντως, και γω ακριβώς την ίδια άποψη έχω. Ας ελπίσουμε τώρα με την apache να βελτιωθεί γιατί πραγματικά θα μέτραγε πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα