kostastour Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 παιδια εχω μεγαλο προβλημα.εχω το netbook advent 4211 μου εχει βγει πολυ καλο αλλα σημερα που το αναιξα μου εβγαλε στην οθονη κατι καθετες γραμες μηπως ξερεται κανενα μαγαζι να πουλαει οθονεσ για netbook. και αν γινεται να δεχεται paypal
moldovan20 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Και πως είσαι σίγουρος ότι έχει πρόβλημα η οθόνη ?
chsam Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μπορεί να φταίει το τσιπακι γραφικών.στις βγάζει μονο στα windows ή απο την αρχή που φορτωνει,δηλαδή στο post,στο bios κτλ;
Votritis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Συνήθως ειναι η κάρτα γραφικών κάρτα γραφικών,συνδεσε το λαπτοπ σε μια εξωτερική οθόνη και δες αν δείχνει εικόνα.
kostastour Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 αν φταιει το τσιπακι και το δοκιμασω σε εξωτ οθονη θα μου κανει τα ιδια
kostastour Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 μολις το δοκιμασα κανονικα δειχνει αρα ειναι η οθονη;
Chris_85 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Να ρωτησω κατι σχετικο? εχω ενα ασερ 5920 το οποιο μπουταρει κανονικα αλλα η οθονη παραμενει μαυρη. Αν ειναι προβλημα της οθονης, μπορω να το συνδεσω με hdmi στην τηλεοραση και να παρω εικονα? Αυτοματα γινεται αυτο? Γιατι δε μπορω να δω τιποτα στο λαπτοπ.
MariosPap95 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Πλακα κανεις? Το χω και γω αυτο το netbook. Μου ειχε κανει το ιδιο προβλημα και οι γραμμες αυτες εφυγαν μονες τους σε 2-3 βδομαδες...
quic307 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν ειναι κλασικό προβλημα οθόνης, οι καθετες γραμμες είναι απο το κυκλωμα επεξεργασιας. Είναι 10,1" LED? Έχω επισκευάσει μεροικές απο αυτες και παίζουν.
chsam Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Να ρωτησω κατι σχετικο? εχω ενα ασερ 5920 το οποιο μπουταρει κανονικα αλλα η οθονη παραμενει μαυρη. Αν ειναι προβλημα της οθονης, μπορω να το συνδεσω με hdmi στην τηλεοραση και να παρω εικονα? Αυτοματα γινεται αυτο? Γιατι δε μπορω να δω τιποτα στο λαπτοπ. συνήθως αυτόματα γίνεται, όπως και με την απλή σύνδεση VGA.
Votritis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Να ρωτησω κατι σχετικο? εχω ενα ασερ 5920 το οποιο μπουταρει κανονικα αλλα η οθονη παραμενει μαυρη. Αν ειναι προβλημα της οθονης, μπορω να το συνδεσω με hdmi στην τηλεοραση και να παρω εικονα? Αυτοματα γινεται αυτο? Γιατι δε μπορω να δω τιποτα στο λαπτοπ. Eσενα μάλλον ειναι η κάρτα,το συγκεκριμένο μοντέλο εχει τη σειρά 8 της nvdia που ηταν ελαττωματικές,την εχω πάθει και εγώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα