Dominic Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα παιδια να ρωτησω ξερει καποιος κανενα καλο site για αγορα κατοικιδιων(εκτος του pet city) συγκεκριμενα ενδιαφερομαι να αγορασω ενα σκαντζοχοιρακι για κατοικιδιο εχω ηδη τον εξοπλισμο που χρειαζομαι για να το συντηρησω σε ενα 100% ευχαριστο περιβαλλον
Dominic Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Με ελτα θα στον στείλουν; μπορω να παω να τον παρω και απο το μαγαζι ξερεις αν αυτο ειναι το μοναδικο προβλημα για σενα
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Με ελτα θα στον στείλουν; Μα καλά; Στο χ'ρίο σ' δεν έχ'τε ημέηλι; Με ατάτσμεν'τ θα τα στείλουν!
freedubus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Ρε εδώ βρομάει ο τόπος από σκατζοχέρια. Πόσα θες να πάω να σου πιάσω;
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Ρε εδώ βρομάει ο τόπος από σκατζοχέρια. Πόσα θες να πάω να σου πιάσω; Ένα με βούλες.
Dominic Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μα καλά; Στο χ'ρίο σ' δεν έχ'τε ημέηλι; Με ατάτσμεν'τ θα τα στείλουν! Δεν εχω χωριο Ρε εδώ βρομάει ο τόπος από σκατζοχέρια. Πόσα θες να πάω να σου πιάσω; οι σκατζοχοιροι δεν ειναι σαν τα σκυλια που τα εξημερωνεις...θελουν πολυ παραπανω δουλεια και κυριως απο οταν ειναι μωρα πρεπει να μεγαλωσουν μαζι σου γτ αλλιως δεν θα σε συνηθισουν ποτε... σκοπευει να μου απαντησει καποιος επιτελους στην ερωτηση μου,η σας ειναι τοσο δυσκολη και το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να troll-αρετε οτι χαζομαρα του ερθει του καθενος για να ανεβασει τον αριθμο των post του? γτ μεχρι τωρα ολοι με ρωτανε αλλα απαντηση δεν δινει κανενας
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Περιμένεις 2 η ώρα τη νύχτα να σου πούνε σάιτ για να παραγγήλεις σκαντζόχοιρο, και θέλεις απάντηση μέσα σε μισή ώρα(που δεν υπάρχει καν αυτό που ψάχνεις) και αρχίζεις και λες ότι τρολλάρουμε κιόλα. Άμα έχεις πάντα νευράκια καλύτερα μην πάρεις κατοικίδιο. Πόσο μάλλον για διασκέδαση
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 σκοπευει να μου απαντησει καποιος επιτελους στην ερωτηση μου,η σας ειναι τοσο δυσκολη και το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να troll-αρετε οτι χαζομαρα του ερθει του καθενος για να ανεβασει τον αριθμο των post του? γτ μεχρι τωρα ολοι με ρωτανε αλλα απαντηση δεν δινει κανενας α) Τα ποστ δεν ανεβαίνουν σε αυτή την ενότητα β) ούτε και εσύ δίνεις απάντηση άμα όλοι σε ρωτάνε. άρα, και εσύ troll-άρεις. γ) Είδες για να μην έχεις χωριό;
freedubus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 οι σκατζοχοιροι δεν ειναι σαν τα σκυλια που τα εξημερωνεις...θελουν πολυ παραπανω δουλεια και κυριως απο οταν ειναι μωρα πρεπει να μεγαλωσουν μαζι σου γτ αλλιως δεν θα σε συνηθισουν ποτε... σκοπευει να μου απαντησει καποιος επιτελους στην ερωτηση μου,η σας ειναι τοσο δυσκολη και το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να troll-αρετε οτι χαζομαρα του ερθει του καθενος για να ανεβασει τον αριθμο των post του? γτ μεχρι τωρα ολοι με ρωτανε αλλα απαντηση δεν δινει κανενας Έχει και μωρά, βέβαια. Στις φωλιές των σκαντζόχοιρων. Μικροί τα πιάναμε και τα βασανίζαμε. Αρκετά τα έπαιρναν γύφτοι που τα εκτρέφουν ως κατοικίδια αλλά και ως τροφή. Θα μπορούσα να σε προμηθεύσω και με μωρά αν ήθελες. Αλλά θα πρέπει να περιμένεις την άνοιξη, γιατί τώρα πέφτουν σε χειμερία νάρκη.
Dominic Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Περιμένεις 2 η ώρα τη νύχτα να σου πούνε σάιτ για να παραγγήλεις σκαντζόχοιρο, και θέλεις απάντηση μέσα σε μισή ώρα(που δεν υπάρχει καν αυτό που ψάχνεις) και αρχίζεις και λες ότι τρολλάρουμε κιόλα. Άμα έχεις πάντα νευράκια καλύτερα μην πάρεις κατοικίδιο. Πόσο μάλλον για διασκέδαση Aν δεν εχεις να πεις κατι τοτε μην ποσταρεις,και κυριως μην ειρωνευεσαι,γιατι εγω δεν ειρωνευτηκα στο ποστ μου και ρωτησα μια απλη ερωτηση που μπορουσες να απαντησεις σαν φυσιολογικος ανθρωπος....απλα αγνωησε το θεμα...και δεν ημουν εγω αυτος που ξεκινησε να ειρωνευεται και να κοροιδευει και αν θες να ξερεις δουλευω τα μεσημερια και δεν θα μπορουσα να το ποσταρω αλλη ωρα παρα τωρα και να δω τις απαντησεις αυριο βραδυ,αλλα οχι να με κρινεις και για την ωρα που ποσταρω. Λες και 2 το πρωι απαγορευεται να ρωτησουμε γτ βγαινουν οι "αστειοι" και κοροιδευουν τον κοσμο...συγνωμη που δεν ξερω οτι υπαρχει ωρα για να ρωτησει καποιος κατι Και οχι δεν θελω απαντηση σε μιση ωρα, δεν το εγραψα ΠΟΥΘΕΝΑ αυτο εξαλλου.Εσυ το εβγαλες απο το μυαλο σου...ζητησα απλα να μην τρολλαρετε αφου δεν εχετε να δωσετε απαντηση στην ερωτηση μου.και φυσικα και υπαρχει αυτο που ψαχνω γτ το εχω δει σε διαφορα sites αλλα οχι ελληνικα.το να μαθω οτι κατι αντιστοιχο υπαρχει η δεν υπαρχει στην ελλαδα ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΜΟΥ!!!Αν εσυ δεν το γνωριζεις ειναι δικο σου προβλημα και θα μπορουσες να το πεις εξ αρχης για να στο διαψευσω με παραδειγματα απο site και αποδειξεις Αν επισεις παρατηρησεις στον freedubus που μου απαντησε στο ερωτημα μου,του απανταω φυσιολογικα,σε αντιθεση με τους υπολοιπους Αλλα η Ελλαδα εχει γεμισει απο ειρωνες,εριστικους και καλαμπουρτζιδες που μετα αναρωτιουνται γτ κανενας δεν τους παιρνει στα σοβαρα και που θα σου πουν ποτε να ρωτησεις και ποτε οχι και αν εισαι καλος να εχεις κατοικιδιο η οχι,λες και ξερουν την ιστορια σου με τα προηγουμενα κατοικιδια σου. και μετα αναρωτιομαστε γιατι οδευει εκει που οδευει αυτη η χωρα τελος παντων μιας και που υπαρχουν τετοια ατομα παντου στον κοσμο και εχουμε βαρεθει πλεον απο αυτους σταματαω εδω,και μην μπει στον κοπο να μου απαντησει κανενας.δεν θα ξανακοιταξω αυτο το ποστ γτ δεν εχει νοημα πια. Και φιλτατε freedubus σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια. Ειδες τελικα Cthulhu-κατι,καποιος καταφερε να μου δωσει λυση στο προβλημα μου 1:36 ακριβως.Μαγικο ε?
jason_rethymno Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) γατιά πιάνεις freeduba; Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2011 από jason_rethymno
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα