HALF EVIL Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Στο συγκεκριμένο θέμα είμαι παντελώς άσχετος, οπότε θα ήθελα την βοήθειά σας.Σκοπεύω να αγοράσω έναν SSD δίσκο, όπου θα περάσω τις καθημερινές εφαρμογές που χρησιμοποιώ, δλδ. Office, Internet, συμπίεση μουσικών κομματιών κλπ. Στον υπάρχοντα δίσκο WD Caviar Black 1TB θα περνάω τα παιχνίδια αποκλειστικά και όποιες εφαρμογές είναι εντελώς απαραίτητες. Σκέφτομαι μια χωρητικότητα της τάξης των 80GB που θεωρώ ότι θα είναι αρκετή για την χρήση που περιέγραψα. Σε τιμή δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τα 150€. Το υπόλοιπο σύστημα είναι AMD PHENOM II X6 1055. M/B ASROCK 890GX EXTREME 3 ,GTX580, RAM 4GB DD3 1600 και ο παραπάνω δίσκος που έγραψα. Πρώτη ερώτηση είναι αν η συγκεκριμένη μητρική δέχεται δίσκους SSD και δεύτερο φυσικά προτάσεις . Επίσης τι πρέπει να προσέξω κατά την συνδεσμολογία ή κάτι άλλο. Ευχαριστώ.
nickarmy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 για office και internet δεν νομίζω να χρειάζεσαι ssd!!! , εκτός αν σου περισσεύουν χρήματα ...
HALF EVIL Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Επειδή εν προκειμένω είπα 'οτι δεν γνωρίζω, για ποιές εφαρμογές αξίζει να επενδύσεις σε έναν SSD; Τι δουλειές πρέπει να κάνεις συχνά για να μην πετάξεις τζάμπα χρήματα; Στο gaming έχω διαβάσει κάπου (σωστό ή λάθος δεν ξέρω) ότι δεν κερδίζεις τίποτα.
nickarmy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 ποιο πολύ είναι για προγράμματα (απαιτητικά) σίγουρα βελτιώνει την τάχυτητα του pc αλλά για εναν απλό χρήστη δεν αξίζει , γιατι με τόσα πέρνεις πολύ μεγάλης χωρητικότητας επισης καλό είναι να εχεις εφαρμογες προγράμματα (και τα εγκατεστημενα - κρακαρισμενα κτλ παιχνίδια) σε εναν δίσκο (το βασικό) και σε έναν άλλο τη μουσική της φωτο τα βιντεο κτλ ωστε αν συμβεί κατι να τα εχεις και μην γράφεις όπως πολύ για recovery ... , αρα αν δεν εχεις δίσκο για back up θα πρωτινά να αγορασεις εναν ακόμα κανονικό (σελιγο καιρο με φυσιολογικες τιμές !)
nickarmy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 ποιο πολύ είναι για προγράμματα (απαιτητικά) σίγουρα βελτιώνει την τάχυτητα του pc αλλά για εναν απλό χρήστη δεν αξίζει , γιατι με τόσα πέρνεις πολύ μεγάλης χωρητικότητας επισης καλό είναι να εχεις εφαρμογες προγράμματα (και τα εγκατεστημενα - κρακαρισμενα κτλ παιχνίδια) σε εναν δίσκο (το βασικό) και σε έναν άλλο τη μουσική της φωτο τα βιντεο κτλ ωστε αν συμβεί κατι να τα εχεις και μην γράφεις όπως πολύ για recovery ... , αρα αν δεν εχεις δίσκο για back up θα πρωτινά να αγορασεις εναν ακόμα κανονικό (σελιγο καιρο με φυσιολογικες τιμές !)
overpower Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 κοιτα για τις αποσυμπιεσεις θα τον βοηθησει πολυ αρα του χρειαζεται... Link αν εχεις την δυνατοτηα δωσε αλλ 30 ευρω και παρε 128 gb αλλιως πεφτεις στα 64 μετα...
HALF EVIL Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Συγγνώμη ξέχασα να γράψω ότι υπάρχει και ένα 2ος δίσκος 640GB ακριβώς για back up και storage. (τραγούδια, clips, φωτογραφίες, χρήσιμα προγράματα κλπ.)χωρίς λειτουργικό. 'Ενας φίλος μου είπε ότι έβαλε έναν SSD και οι καθημερινές εφαρμογές του ανοίγουν σε χρόνο dt, Word, Mozilla, Chrome κλπ.και γενικά η ανταπόκριση του Πισι είναι σχεδόν αστραπιαία. Τα 64 GB φαίνονται ικανοποιητική λύση και οικονομική , δεν νομίζω ότι για βασική χρήση δεν θα με έφταναν. Για το gaming ισχύει ότι έγραψα παραπάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα