captaintzim Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Συμφορουμίτες απευθύνομαι σε σας για ακόμα μια φορά. Αυτή την φορά θέλω να κάνω δώρο στην κοπέλα μου ένα φτηνό κινητό για να μιλάμε με βιντεοκλήσεις. Εγώ έχω το Galaxy S plus και θέλω να της πάρω ένα κινητό μάξιμουμ 100 ευρώ. Τι προτείνετε;
nikoskon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Αν θες πάλι smarpthone, στα 139€ είναι το Alcatel OT-990 το οποίο είναι ένα μικρό διαμάντι και νομίζω το φθηνότερο Android με βιντεοκλήση. Από εκεί και πέρα στο Skroutz βρίσκει το Toshiba Portege G500(με Windows Mobile περικαλώ) στην εξευτελιστική τιμή των 54€. http://www.opshop.gr/default.asp?la=1&st=5&ct=709&pid=27&itm=92 Why not?
Str Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 επειδή έχω ενδιαφερθει για το 990 να σε ενημερώσω πως ΜΑΛΛΟΝ δεν μπορει να κανει βιντεοκλησεις με skype, ΑΛΛΑ νοεμβρη που θα παρει και αυτο την 2,3,3 λογικά θα μπει και αυτο στη λίστα με τα κινητά με videcall - skype
nikoskon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 επειδή έχω ενδιαφερθει για το 990 να σε ενημερώσω πως ΜΑΛΛΟΝ δεν μπορει να κανει βιντεοκλησεις με skype, ΑΛΛΑ νοεμβρη που θα παρει και αυτο την 2,3,3 λογικά θα μπει και αυτο στη λίστα με τα κινητά με videcall - skype Άλλο η βιντεοκλήση που αναφέρεις εσύ και άλλο αυτή που ζητάει ο φίλος. Λέγοντας βιντεοκλήση, εννοούμε το video-telephony το οποίο δεν έχει να κάνει με το λειτουργικό. Είναι λειτουργία που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στην αγορά κινητής τηλεφωνίας και η μόνη της προϋπόθεση, πέρα από συμβατές συσκευές είναι η 3G/3G+ κάλυψη για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί βιντεοκλήση. Ουσιαστικά όσα τηλέφωνα έχουν 2η εμπρόσθια κάμερα, υποστηρίζουν βιντεοκλήσεις/videotelephony. Το Skype που αναφέρεις είναι ένα πρόγραμμα. Αν η Skype δεν γουστάρει να δώσει την λειτουργία video στο OT-990, δεν είναι θέμα της Alcatel αλλά της Skype. Επίσης υπάρχουν εναλλακτικά προγράμματα για VoIP/videocalls. edit: Πχ SE W850i μπορεί να κάνει βιντεοκλήσεις με το Alcatel OT-990. Χωρίς κανένα ειδικό πρόγραμμα. SE W850i το έχω από το 2006. Δεν είναι smartphone.Έχει 2η κάμερα για videocalls. Μπορεί να κάνει videoκλήση με όλα τα τηλέφωνα που έχουν 2η κάμερα. Εκτός φυσικά του iPhone(sic). Μιας και η Apple δημιούργησε βιντεοκλήση μόνο για τις συσκευές της που την ονόμασε Facetime.
captaintzim Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Παιδιά ψάχνω φτηνό κινητό για βιντεοκλήσεις. Δηλαδή να έχει μπροστά κάμερα και να μπορώ να μιλάω με την κοπέλα μου με βιντεοκλήση. Όχι skype... Μέχρι 100 ευρώ είναι το μπάτζετ... Εγώ έχω το Samsung Galaxy S για να μιλάμε με βιντεοκλήσεις αλλά στην παρούσα οικονομική φάση δεν μπορώ να της πάρω για δώρο κάτι πάνω από 100 ευρώ... Εκτός από το Αλκατέλ και το Τοσίμπα, τι άλλες συσκευές παίζουν σε αυτό το μπάτζετ; Ερώτηση: Όσα κινητά έχουν μπροστά κάμερα, μπορούν να κάνουν βιντεοκλήση αξιόπιστη; Δεν ξέρω αν παίζει πρόβλημα με τη συμβατότητα συσκευών... Τώρα που ανέφερες για το iphone, προβληματίστηκα... Ερώτηση 2: Χρειάζεται δίκτυο 3G για τις βιντεοκλήσεις; Εχω δει πως κάποια κινητά κάνουν βιντεοκλήσεις αλλά δεν έχουν 3G... ΥΓ Από τη μέχρι τώρα ιντερνετική έρευνα έχω καταλήξει σε πέντε συσκευές που μπορούν να κάνουν βιντεοκλήσεις. Στο Sony Ericson Xperia X10 mini με 129 ευρώ, στο LG optimus ME P350 περίπου 135 ευρώ, το Alcatel OT990 με 139 ευρώ και στο Samsung Galaxy Mini 149 ευρώ και το Νόκια C5 159 ευρώ. Ποιο από τα πέντε θα προτιμούσατε; Εχει κανείς κάποιο από αυτά; Εντυπώσεις; Καμία άλλη πρόταση πιο οικονομική; Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2011 από captaintzim
Str Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 my bad, τοτε... νόμιζα ότι πάει για skype edit: νομίζω χ10 μινι και Galaxy mini δεν εχουν μπροστινή κάμερα το Χ10 μινι προ έχει
naruto14 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 my bad, τοτε... νόμιζα ότι πάει για skype edit: νομίζω χ10 μινι και Galaxy mini δεν εχουν μπροστινή κάμερα το Χ10 μινι προ έχει Έχει? Εγώ όσο και να το έψαξα πάντως μέσα στο κινητό δεν βρήκα πουθενά επιλογή για βιντεοκλήση...
nikoskon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά ψάχνω φτηνό κινητό για βιντεοκλήσεις. Δηλαδή να έχει μπροστά κάμερα και να μπορώ να μιλάω με την κοπέλα μου με βιντεοκλήση. Όχι skype... Μέχρι 100 ευρώ είναι το μπάτζετ... Εγώ έχω το Samsung Galaxy S για να μιλάμε με βιντεοκλήσεις αλλά στην παρούσα οικονομική φάση δεν μπορώ να της πάρω για δώρο κάτι πάνω από 100 ευρώ... Εκτός από το Αλκατέλ και το Τοσίμπα, τι άλλες συσκευές παίζουν σε αυτό το μπάτζετ; Ερώτηση: Όσα κινητά έχουν μπροστά κάμερα, μπορούν να κάνουν βιντεοκλήση αξιόπιστη; Δεν ξέρω αν παίζει πρόβλημα με τη συμβατότητα συσκευών... Τώρα που ανέφερες για το iphone, προβληματίστηκα... Ερώτηση 2: Χρειάζεται δίκτυο 3G για τις βιντεοκλήσεις; Εχω δει πως κάποια κινητά κάνουν βιντεοκλήσεις αλλά δεν έχουν 3G... ΥΓ Από τη μέχρι τώρα ιντερνετική έρευνα έχω καταλήξει σε πέντε συσκευές που μπορούν να κάνουν βιντεοκλήσεις. Στο Sony Ericson Xperia X10 mini με 129 ευρώ, στο LG optimus ME P350 περίπου 135 ευρώ, το Alcatel OT990 με 139 ευρώ και στο Samsung Galaxy Mini 149 ευρώ και το Νόκια C5 159 ευρώ. Ποιο από τα πέντε θα προτιμούσατε; Εχει κανείς κάποιο από αυτά; Εντυπώσεις; Καμία άλλη πρόταση πιο οικονομική; Από αυτά αξίζει το Alcatel OT-990. Έχει? Εγώ όσο και να το έψαξα πάντως μέσα στο κινητό δεν βρήκα πουθενά επιλογή για βιντεοκλήση... 3G σήμα έχεις την στιγμή που πας να πραγματοποιήσεις βιντεοκλήση; Ποιό κινητό έχεις; my bad, τοτε... νόμιζα ότι πάει για skype edit: νομίζω χ10 μινι και Galaxy mini δεν εχουν μπροστινή κάμερα το Χ10 μινι προ έχει Το X10 mini Pro δεν έχει 2η κάμερα για βιντεοκλήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα