Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα κανει και πριν απο κανενα μηνα νομιζω το ιδιο ποστ αλλα δεν πολυκαταλαβα.επισης διαβασα ενα ποστ και μπερδευτηκα..η 6950 twin frozr 3 pe/oc μπορει 1)να ξεκλειδωθει,να γινει δηλαδη 6970? 2)μπορει να κλοκαριστει και να φτασει 6970? 3)μπορει με καποιον τροπο να ανεβει στις επιδοσεις?

ευχαριστω πολυ!:-)

android.png

Δημοσ.

κατεβασμενο ειναι και καθεται..λιγες οδηγιες γιατι δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο :-) για τα αλλα 2 που ανεφερα καμια πληροφορια παιζει?

android.png

Δημοσ.

Κατεβασε και το furmark για να το εχεις να τεσταρει.

Με το msi afterburner,θα κανεις το overclock.

Καταρχην,σε αφηνει να πειραξεις το ρευμα της?εαν ναι,μην το κανεις.

Ποια ειναι τα ρολογια που δουλευει η καρτα σου?

Δημοσ.

Τι εννοεις αν με αφηνει να πειραξω το ρευμα?core clock 850 mhz memory clock 1300 mhz fan speed 40%..οι αλλες επιλογες ειναι κλειδωμενες..μαλλον αυτο εννοεις αν μπορω να πειραξω το ρευμα της..κατεβασα και furmark..για τα αλλα 2 που ρωτησα ξανα δεν πηρα απαντηση..αν καποιος ξερει ας με πει παρακαλω :-)

Δημοσ.

Λοιπον συμφωνα με αυτα unlocking guide και unlocking & overclocking γινετε να την ξεκλειδωσεις (φυσικα παντα με το δικο σου ρισκο ετσι)?

Ομως εαν την ξεκλειδωσεις,δεν ξερω προσωπικα τι bios ειναι αυτο που δινει να της περασεις και εαν σε αφηνει να ανεβασεις μετα τα ρολογια πανω απο 950 για τον πυρηνα ας πουμε και το ρευμα οπως κανεις τωρα.πιθανοτατα θα μπορεις οπως εισαι τωρα δηλαδη.Δεν ξερω για σιγουρα.

Κοιτα ομως και αυτο εδω MSI HD 6950 Twin Frozr III 2 GB οπου ο πυρηνας εχει φτασει στα 975Mhz και η μνημη στα 1400Mhz και ξεπερναει σε επιδοσεις την 6970 Stock (φυσικα μπορεις να κλοκαρεις και μετα εαν ξεκλειδωσει).

Για να συνοψίσουμε,ειτε θα την ξεκλειδωσεις εαν ολα πανε καλα σε 6970 και θα μπορεις μετα να ανεβασεις τα ρολογια σε πανω απο 950-1450 που σε αφηνει ας πουμε το δικο μου bios

ειτε θα ξεκλειδωσεις και θα την πας 950 και οσο αντεχει η μνημη σου.αυτο θα το βρεις εσυ,να ξερεις οτι εαν δεν αντεχει η μνημη,δεν βγαζει artifacts οπως παλια,απλα ριχνει τις επιδοσεις οποτε θα πρεπει να τρεξεις πολλα τεστ.

Αλλιως την αφηνεις οπως ειναι και την ανεβαζεις οσο σε αφηνει και βλεπεις εαν ειναι σταθερη.

Δημοσ.

περιμενε λιγο γιατι με μπερδεψες..αν κανω οβερκλοκ ΣΚΕΤΟ μπορω να φτασω στα επιπεδα 6970?αν την ξεκλειδωσω θα φτασει στα επιπεδα 6970 και αν την κανω οβερκλοκ θα την ξεπερασει?ειναι επικινδυνο να κανω κατι απο τα παραπανω?επισης,με το bios switch τι παιζει?μπορω δηλαδη αν κανω καμια μ@λ@κι@ α το πατησω και να ξαναεχω εγγυηση?ρωταω πολλα αλλα δεν θελω να χαλασω την καρτα μου :-/

Δημοσ.

περιμενε λιγο γιατι με μπερδεψες..αν κανω οβερκλοκ ΣΚΕΤΟ μπορω να φτασω στα επιπεδα 6970?αν την ξεκλειδωσω θα φτασει στα επιπεδα 6970 και αν την κανω οβερκλοκ θα την ξεπερασει?ειναι επικινδυνο να κανω κατι απο τα παραπανω?επισης,με το bios switch τι παιζει?μπορω δηλαδη αν κανω καμια μ@λ@κι@ α το πατησω και να ξαναεχω εγγυηση?ρωταω πολλα αλλα δεν θελω να χαλασω την καρτα μου :-/

Εαν κανεις Overclock σκετο θεωρητικα μπορεις να φτασεις τα επιπεδα της 6970 στα ρολογια ομως.τα οποια της 6970 ειναι 880 για πυρηνα και 1375 για μνημη.απλα μετα θα σου λειπουν οι shaders αλλα ειναι ελαχιστη η διαφορα τους μονο με shaders και να μην ξεκλειδωσει.

Μετα επισης μπορεις να βαλεις ακομη παραπανω τα ρολογια.σε εμενα ας πουμε ο πυρηνας πηγε 950 (ασχετος που την ξεκλειδωσα,με το ιδιο ρευμα ειναι) και η μνημη μου πηγε stable μεχρι τα 1375.παραπανω οχι.Θεωρητικά τωρα εχω ελαχιστα καλυτερες επιδοσεις με 950 πυρηνα και 1375 μνημη και ας μην ηταν ξεκλειδωμενη.

Οπως λες εαν την ξεκλειδωσεις,θα φτασει στα επιπεδα της 6970.εαν της κανεις και Οverclock (που σηκωνει η δικη σου) θα την ξεπερασεις.

Το θεμα ειναι οτι το Msiafterburner εμενα και οσους αλλους ξεκλειδωσαν μας αφηνει max πυρηνα 950 να παμε και μνημη 1450.Γιαυτο σε ρωτησα εσενα ποσο σε αφηνει.

Με το διακοπτακι,εαν καταλαβεις την λειτουργια του,δεν θα κανεις μαλακια.θα εχεις κρατησει το παλιο bios σου και εαν γινει η στραβη γυριζεις τον διακοπτη και το περνας και ολα καλα.και δεν θα χασεις την εγγυηση(εαν δεν τους πεις οτι την flashαρες).

Επισης εαν ξεκλειδωσει παιζει να μην ειναι Stable,που χλωμο το κοβω αλλα τεσπα.επισης εαν ξεκλειδωσει μπορει να μην σε αφηνει να πας πανω απο 950 πυρηνα οπως σου ειπα ενω τωρα μπορει να σε αφηνει.δεν ξερω πως εισαι τωρα.

Δημοσ.

αα μαλιστα..πως βλεπουμε μεχρι που με αφηνει?εσυ τι θα εκανες αν ειχες την καρτα μου?(για καλυτερες επιδοσεις εννοω)..με το bios της καρτας τι ακριβως κανω και πως το κανω?μου φαινονται κινεζικα αυτα και οσο μπορεις πιο αναλυτικα εξηγησε αν δεν βαριεσαι..

Δημοσ.

Ας ξεκινησουμε απο εδω.

Στο msi afterburner,μεχρι ποσο σε αφηνει η μπαρα να πας τον πυρηνα και τις μνημες?σε εμενα ειναι στα 950 ο πυρηνας και η μνημη στα 1450.

Δημοσ.

Χμ,αυτα ειναι τα Max που μπορεις να βαλεις ε?μαλιστα.δεν μπορεις παραπανω δηλαδη με τιποτα ε?ουτε με το εαν εχει καποια επιλογη.

Το ρευμα ασε το ετσι οπως ειναι.

Δημοσ.

Αυτο λεω.πειραξε το για να μπορεσεις να μετακινησεις την μπαρα και να μου πεις μεχρι ποσο μπορει να φτασει.

Δεν χρειαζεται να πατησεις apply για να τα δεχτει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...