Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταιες ημερες λογω δουλειας χρειαζεται να ειμαι ολη την ημερα σχεδον στον υπολογιστη μπροστα.

Εχω παρατηρησει οτι μετα απο καποια ωρα, ποναει ο καρπος μου.

Ειμαι δεξιοχειρας, τι προτεινετε να κανω? Σταματαω τη χρηση του Η/Υ εκεινη την ωρα για 1-2 ωρες αλλα ο πονος επανερχεται μετα απο λιγο.

Τι προτεινετε?

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις περισσότερο τη σωστή στάση του σώματος . Αυτό το gel κάτι κάνει αλλά μη φανταστείς και εμένα με πιάνει όταν κάθομαι άτσαλα .Όταν κάθομαι σωστά κανέναν πρόβλημα .

anatomia.jpg

Δημοσ.

Εχω σωστη σταση οσο το δυνατον περισσοτερο.

Το θεμα ειναι τι θα κανω με τον καρπο

Ευχαριστω για το χρονο σου

Δημοσ.

ειχα και εγω αυτο το προβλημα,και πηρα mousepad με gel,και εχει διορθωθει..

επισης διορθωνει κ τον "κάλο" που σχηματιζεται σε εκεινο το σημειο περιπου επειδη το χερι ακουμπαγε στο γραφειο.

Δημοσ.

Δοκίμασε με κάποιο τρόπο όμως το mousepad που θα πάρεις γιατί εγώ πήρα ένα και τελικά είχα τα αντίθετα αποτελέσματα.

Δεν κάνουν όλα δουλεία.

Δημοσ.

το χέρι να είναι σε ευθεία ή πιο ψηλά από το mouse και το έπιπλο.

Μπορείς να το δοκιμάσεις αυτό με τα gel, εγώ δεν τα ανέχομαι ούτε λεπτό , με ενοχλούν στην κίνηση και με κουράζουν περισσότερο..

Άλλους τους βολεύουν όμως.

Αν οι ενοχλήσεις συνεχιστούν , πέρνα από ένα φαρμακείο και πάρε και κανένα επίδεσμο..

Από κάποιο σημείο και μετά , θα θέλει ξεκούραση υποχρεωτικά (αν κάνει φλεγμονή)..

Δημοσ.

Αυτά με το gel είναι απαράδεκτα. Placebo και μπορούν να δημιουργήσουν και χειρότερο πρόβλημα στην τελική.

Κάποτε έφερνε το πλαίσιο κάτι τέλεια (αυτά έχω τώρα) που ήταν λες και είναι γεμάτα με κόκκους άμμου και αγκαλιάζουν τον καρπό (δεν τον ανασηκώνουν 10 πόντους στον αέρα όπως τα gel).

Δεν ξέρω αν τα φέρνει ακόμα, η εταιρία είναι η Imak και αυτό που λέω μπορείς να το δεις εδώ: κάνε με κλικ

Επίσης διάλεξε ένα βολικό για εσένα ποντίκι. Προσωπικά με βολεύουν τα ψιλο-τεράστεια ποντίκια, για την ώρα έχω βολευτεί με το M$ Laser 6000 που το βρήκα σε προσφορά και είναι πολύ εργονομικό.

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να φοράς και τους ειδικούς ορθοπεδικούς επιδέσμους που έχουν σε φαρμακεία για να το ξεκουράζεις καλύτερα ακόμα και όταν δεν δουλεύεις στον υπολογιστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...