Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικό πρόβλημα!Το pc κανει restart ΜΟΝΟ του!!


mag_licious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας.. όπως γράφω και στον τίτλο το εχθές το βραδύ όταν πήγα να κλείσω το πισι ξαφνικά άρχισε να ανοιγοκλείνει από μόνο του,κ μετά από αρκετές προσπάθειες πρόλαβα να το κλείσω.Σήμερα όταν το άνοιξα γινόταν το ίδιο ακριβώς.Παρατήρησα πως με το που ανοίγει το πισι, ανοίγει και ένα πρόγραμμα(για ιούς?δεν ξέρω, γιατί το είχε βάλει ο αδερφός μου αλλά έχει πολυυ καιρό) το uniblue registry booster.

Προσπάθησα να κάνω αφαίρεση του προγράμματος,καθώς όταν ανοίγω άλλο παράθυρο και το πρόγραμμα τρέχει από πίσω τότε το πισι λειτουργεί κανονικά(αφού ώμος έκανα απενεργοποίηση την αυτόματη επανεκκίνηση),αλλά με το που πατάω το πρόγραμμα για να αφαιρεθεί και αυτό ανοίγει ώστε να γίνει η απεγκατάσταση τότε ξανά γίνεται επανεκκίνηση. Αφού έψαξα στο google, μπήκα σε safe mode ώστε να απενεργοποιήσω το πρόγραμμα από το startup αλλά και πάλι ανοίγει. Προσπάθησα επίσης να το διαγράψω από safe mode αλλά τίποτα.

Παιδιά σας παρακαλώ πραγματικαα μια βοήθεια!!!please somebody!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατέβασε το Kaspersky Rescue Disc και κάψ' το σε ένα CD ή εγκατέστησε το σε USB (ότι σε βολεύει) και κάνε boot, ενημέρωσε το και κάνε πλήρη σάρωση του συστήματος. Θα πάρει ώρα για ολοκληρωθεί αλλά θα σου τα βρει όλα και θα στα αφαιρέσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν μιλάμε για αυτό (http://www.uniblue.com/el/software/registrybooster/) το uniblue, τότε δεν έχει καμία σχέση με ιούς αλλά είναι ένα registry cleaner (και μέτριας απόδοσης). Υπάρχουν παράπονα και μέτρια ratings για το εν λόγω στο WOT.

Θα έλεγα να προσπαθήσεις να το απεγκαταστήσεις με το Revo Uninstaller και να κάνεις και έναν καθαρισμό με το CCleaner. Και τα δύο είναι δωρεάν.

 

Δεν λες τι λειτουργικό έχεις όμως και κακώς. Θα πρέπει να απενεργοποιήσεις την αυτόματη επανεκκίνηση σε περίπτωση σφάλματος.

Πάτα τον συνδυασμό πλήκτρων WINDOWS+R και δώσε sysdm.cpl

Πάτα ENTER και όταν ανοίξει το πάνελ με τις ρυθμίσεις συστήματος πήγαινε στην καρτέλα Για προσωρημένους και πάτα Ρυθμίσεις στο Εκκίνηση και αποκατάσταση.

Ξεκτσεκάρισε την αυτόματη επανεκκίνηση σε περίπτωση αποτυχίας συστήματος και πάτα ΟΚ.

Προσπάθησε πάλι να κάνεις Uninstall το πρόγραμμα και δες μήπως σου πετάξει καμιά μπλε οθόνη. Αν το κάνει πες μας το ERROR CODE.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο το εχω ηδη απενεργοποιησει και προσπαθησα να κανω την αφαιρεση αλλα παλι γινεται επανεκκινηση.Να φανταστεις και μονο που μπηκα στο συνδεσμο που εβαλες για να δω αν ειναι το σωστο προγραμμα,εκλεισε παλι το πισι.ΤΙ θα κανω!!

Προσπαθησα να τρεξω και ενα αλλο προγραμμα ,το winsockxpfix μηπως και λυθει το προβλημα αλλα με το που το ετρεξα εκλεισε και παλι.

Το λειτουργικο ειναι microsft xp home edition version 2002!sorry που δεν το ανεφερα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

micos000 κατεβασα και το revo unistaller και προσπάθησα και απο εκει να κανω την απεγκατάσταση αλλα και παλι έγινε επανεκκίνηση με το που εγινε κατι σχετικο με αυτο το registry booster.Ειναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει.Λες και μολις το αγγίζεις(το πρόγραμμα) ταρακουνιέται ολο το σύστημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτήσω επίσης αν έχεις εγκατεστημένο κάποιο service pack γιατί δεν το αναφέρεις. Αν δεν έχεις, απαραίτητα ενημέρωση.

Δοκίμασες να κάνεις επιδιόρθωση των xp; Θα μπουτάρεις με το cd με το οποίο έχεις κάνει την εγκατάσταση και θα πατήσεις ENTER στην 1η οθόνη, F8 στην 2η και R στην 3η.

 

 

 

XPWelcome.png

 

XPF8.png

 

XPPressR.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά όχι, αλλά ο χρυσός κανόνας είναι να παίρνουμε συχνά backup από αρχεία που δεν μπορούμε να ξαναβρούμε, όπως προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο, έγγραφα κτλ. Ποτέ δεν ξέρεις.

Τώρα για ταινίες, τραγούδια ή games, αυτά μπορούν να ξαναβρεθούν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλως για να παρω backup θελει εξωτερικο τον οποιο δεν εχω τωρα.

Καποιος αλλος τροπος δεν υπαρχει??Δεν μπορω ν καταλαβω πως εγινε ξαφνικα αυτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H επιδιόρθωση δεν σβήνει τίποτα από τον δίσκο, απλά ελέγχει και διορθώνει τα αρχεία του συστήματος. Το backup το προτείνω για ασφάλεια και σιγουριά, δεν είναι απαραίτητο. Το κακό είναι ότι με τις πολλές επανεκκινήσεις μπορεί στο τέλος να τα παίξει ο δίσκος σου και μετά να δω που θα βρεις τα αρχεία σου.

 

Κάνε μια δοκιμή με κάποιο linux live cd (π.χ. ubuntu) και δες αν σου κάνει πάλι επανεκκινήσεις. Μπορεί να μην είναι θέμα software αλλά hardware, π.χ. προβληματικό τροφοδοτικό.

 

Αυτό το uniblue δεν είναι όμως κάτι επίφοβο. Το έβαλα σε έναν υπολογιστή και δεν δημιούργησε κάποιο πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

micos000 πραγματικα ευχαριστω που απαντας! τωρα...επανερχομαι με μια καινουρια πληροφορια.Ηρθε απο εδω ενα παιδι και καταφερε να σβησει αυτο το προγραμμα και βρηκε οτι ειναι ενας ιος.Ενω εσβησε το uniblue και δεν γινονται επανεκκινησεις με το που ανοιγει το πισι,τωρα αν ανοιξω εναν φακελο πχ τα εγγραφα μου και μετα τον κλεισω τοτε ξαναγινεται επανεκκινηση.Επίσης μεσα σε ολους τους φακελους εχει ξαναδημιουργηθει ο ιδιος φακελος.Πχ μπαινω στις εικονες μου και αφου μπω μεσα εχει παλι εναν φακελο με το ιδιο ονομα και να μπεις σε βγαζει παλι στο ιδιο.Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη.

Απ'οτι μας ειπε αυτο το παιδι πρεπει να γινει φορματ γιατι ο ιος δεν επιτρεπει να εγκατασταθει καποιο προγραμμα ωστε να τον σβησουμε εκτος και αν βρουμε τυχαια τον ιο και τον σβησουμε(οπως ειχε συμβει στον ιδιο).

Εσυ τι λες?υπαρχει τρόπος?Να κανω αυτο που μου ειπες παραπανω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θέλεις να καθαρίσεις στα σίγουρα θα κάνεις format και εγκατάσταση του λειτουργικού από την αρχή. Είναι ο πιο σίγουρος τρόπος.

 

Μπορεί να καθαρίσεις τους ιούς αλλά οι συνέπειες των μολύνσεων δεν είναι σίγουρο ότι θα εξαλειφθούν τελείως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...