alexzgt4 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Μάλλον χάλασε το τροφοδοτικό από το macbook μου. Το συνδέω και δεν ανάβει το λαμπάκι ούτε φορτίζει το λάπτοπ. Πιστεύω το πρόβλημα είναι στην άκρη του βύσματος γιατί γυρίζει από μέσα το καλώδιο. Οπότε κάτι πρέπει να κόπηκε .Το έχω 3 μήνες περίπου οπότε είμαι ακόμα στην εγγύηση, ξέρετε από καμία παρόμοια υπόθεση αν στο αντικαθιστούν ή πρέπει να αγοράσω καινούργιο(είναι πολλά τα λεφτά,90€)? και κάτι ακόμα, να το πάω στο μαγαζί που το αγόρασα ή σε κάποιο επίσημο? Ρωτάω γιατί αυτός νομίζω τα φέρνει από Αγγλία και φοβάμαι μην το στείλει πάνω και κάνει κάνα μήνα.
x_vagos_x Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Εγώ θα ζητούσα από αυτόν που το αγόρασα να δει αν όντως φταίει ο μετασχηματιστής, δοκιμάζοντάς το σε ένα άλλο MacBook. Μετά θα ρωτούσα πόσο καιρό θα έπαιρνε η αντικατάσταση, και τελευταία επιλογή, να το πάω σε έναν επίσημο αντιπρόσωπο. Τελευταία των τελευταίων, η επιλογή να πάρω καινούριο. Και προφανώς θα το έπαιρνα από eBay.
alexzgt4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Τελικά το πήγα και το κράτησε για επισκευή και μου έδωσε ένα άλλο για κάνα-δυο μέρες μέχρι να το έχει έτοιμο. Δεν μπαίνει στην εγγύηση αλλά θα το φτιάξει χωρίς να με χρεώσει. Ωραίος ο τύπος και το μαγαζάκι του παίρνει ένα + . Ελπίζω να κάνει και καλή δουλειά.
sierra2002gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Τελικά το πήγα και το κράτησε για επισκευή και μου έδωσε ένα άλλο για κάνα-δυο μέρες μέχρι να το έχει έτοιμο. Δεν μπαίνει στην εγγύηση αλλά θα το φτιάξει χωρίς να με χρεώσει. Ωραίος ο τύπος και το μαγαζάκι του παίρνει ένα + . Ελπίζω να κάνει και καλή δουλειά. ....και που είναι αυτο το μαγαζάκι ? μου προέκυψε το ίδιο πρόβλημα
alexzgt4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Θεσσαλονίκη είναι αλλά εγώ ακόμα δεν το έχω πάρει και είμαι με το δικό του.Πήγα 5-6 φορές, πήρα και μερικές φορές τηλ. και ακόμα δεν το έχει κάνει. Δεν θα ξαναασχοληθώ, έτσι και αλλιώς κάνω την δουλειά μου. Κάθε φορά μου έλεγε ότι 8α ειδοποιήσει. Άν κάποτε το φτιάξει με το καλό να με ειδοποιήσει.
kama46 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Τα τροφοδοτικά απ´οτι ξέρω δεν ειναι επισκευάσιμα οπότε λίγο περίεργο μου ακούγεται ότι το κράτησε για επισκευή. Για να ξέρεις αν έχεις τροφοδοτικό τύπου Τ η apple τα καλύπτει στην εγγύηση σε περίπτωση που έχει κοπή στην επαφή και κάνει αντικατάσταση με τα νέα τύπου τροφοδοτικά ακόμα και για MacBook τριων ετών. Ψάξε λίγο καλύτερα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα