Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο ένα περιστατικό που συνέβει πριν λίγα λεπτά με θύμα την Ελληνική σημαία, και μετά την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αντιμετώπηση απο την Ελληνική Αστυνομία, ψάχνω έναν τρόπο να κάνω εγγράφως την καταγγελία μου για την απραγία των αστυνομικών οι οποίοι Ήλθον, είδον και απήλθον.

Γνωρίζει κανείς που μπορεί ο πολίτης να καταθέσει εγγράφως την καταγγελία του?

Το Γραφείο Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας δεν έχει κάποιο σχετικό ιστότοπο ακόμα, εκτός εάν δεν το έχω βρει.

Εάν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ να μου απαντήσει.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για παραπονα παρε αυριο το πρωι (οχι πολυ νωρις) στο 2112008200 και ζητα τον κυριο Αποστολη.

Να εισαι χείμαρρος! Θα πρότεινα να μην τον αφησεις να μιλησει πρωτος και να τα περιγραψεις ολα.

Καλου κακου ενημερωσε και για το περιστατικο απο εδω.

Δημοσ.

Σας κάνω ριπορτ, διότι πρέπει να μάθετε πότε να παρεμβαίνετε χωρίς να καταστρέφετε ένα θέμα με τεράστια προοπτική. Το timing είναι τέχνη.

Δημοσ.

Οι ώρες περνάνε,το lock πλησιάζει και για τη σημαία ούτε λόγος.Με την απορία θα μείνουμε. :mad:

Δημοσ.

να πεις τι? μια παρεα διας,αστυνομιας κτλ.εκαψε ή πατησε μια ελληνικη σημαια?!!?!

εδω σκοτωνονται ατομα απο εκπυσοκροτησεις και ολα καλα,λες να αποδειξεις κατι με τα λογια?(δεν μιλαω για το διασημο σκηνικο του γρηγοροπουλου)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...