Muchacho Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Γιατι οι νεοελληνες αποκαλουν την Αλεξανδρατου πορνη και την βριζουν,ενω τον Γκουζγκουνη τον αποκαλουν ηρωα και τον εκθειαζουν;. Γιατι αυτη η επιλεκτικη απαξιωση,παρολο που και οι δυο ανθρωποι κανουν ακριβως την ιδια δουλεια; ειναι θεμα μισογυνισμου η κατι αλλο; εγω παντως λεω οτι ειναι θεμα μισογυνισμου και τιποτα αλλο. και οχι,του οτι η Τζουλια ελεγε στην αρχη ψεματα για το τι κανει,δεν αποτελει επιχειρημα για αυτον τον διαχωρισμο. απλως το λεω για να σας προλαβω. Επισης διαβαστε και μια πολυ ωραια αποψη πανω στο θεμα, γραμμενη απο γυναικα: Η Τζούλια δεν πήρε τ΄ όπλο της εμενα με βρισκει συμφωνο παντως. Γιατι η τζουλια ειναι πορνη και συγκεκριμενα κακια πορνη(ουτε την δουλεια της δεν κανει σωστα).Τοσο ντορος γινεται επειδη αυτη τον προκαλει.. Αντιθετα ο γκουζγκουνης δεν εχει βγαλει καθαρη ''τσοντα'',αλλα ουτε βγηκε στους δρομους/καναλια/μαγαζια να προκαλει και γνωστος εγινε με τις ατακες του.Κανεις δεν μπορει να δει τον γκουζγκουνη σαν προιον τσοντας γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΝΤΑ,ειναι ΚΩΜΩΔΙΑ.
KilliK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 δεν εχει βγαλει καθαρη ''τσοντα'' εστω.αν ηταν καθαρη τσοντα θα χαρακτηριζοταν ως πορνος; διοτι εγω τοσα χρονια,ποτε δεν εχω ακουσει τους αντρες που πανε με πολλες γυναικες να τους λενε πορνους.επαγγελματιες και μη. επισης απο ποτε μια γυναικα που προκαλει χαρακτηριζεται ως πορνη; ολα τα ζωα-παρουσιαστριες των ελληνικων καναλιων ειναι πορνες επειδη δειχνουν στηθος και μπουτι για να παρουν νουμερα τηλεθεασης;
orestiss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Γιατι οι νεοελληνες αποκαλουν την Αλεξανδρατου πορνη και την βριζουν,ενω τον Γκουζγκουνη τον αποκαλουν ηρωα και τον εκθειαζουν;. Γιατι αυτη η επιλεκτικη απαξιωση,παρολο που και οι δυο ανθρωποι κανουν ακριβως την ιδια δουλεια; ειναι θεμα μισογυνισμου η κατι αλλο; εγω παντως λεω οτι ειναι θεμα μισογυνισμου και τιποτα αλλο. Ειναι το γνωστο κοινωνικο φαινομενο. Ο αντρας οτι τετοιο κι αν κανει θεωρειται μαγκας ενω η γυναικα πουτ@ν@.
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ειναι το γνωστο κοινωνικο φαινομενο. Ο αντρας οτι τετοιο κι αν κανει θεωρειται μαγκας ενω η γυναικα πουτ@ν@. Ισχύει κι ανάποδα. Άμα την παρατήσεις, είσαι γουρούνι. Άμα σε παρατήσει, ακολουθεί την καρδιά της.
orestiss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μπααα... οσες πιο πολλες παρατησει ο αντρας τοσο πιο μαγκας βγαινει και πηδηχταρας Για την ιστορια ο γκουσγκουνης δεν γυρισε μια τσοντα μονο Επισης και η Τινα Σπαθη του ερωτικου σινεμα κι οχι η Κατερινα Σπαθη απο τις τσοντες λιγο μετεπειτα, εχει ενα σεβασμο. Ενω η Τζουλια ειναι για φτυσιμο απο ολους Συμφωνα με τις πληροφοριες φιλε μου, ο Γκουσγκουνης εχει γυρισει μονο μια(!) ναι μια σκληρη τσοντα, τον Ηδονοβλεψια. Παρολ αυτα εγινε θρυλος. Οι υπολοιπες ταινιουλες που εκανε ειναι σοφτ πορνο. Γιατι η Τζουλια ειναι για φτυσιμο απο ολους? Καθε αλλο για μενα... τη θαυμασα γιατι υπηρξε η πρωτη επωνυμη ελληνιδα που τολμησε να γυρισει τσοντα
koslibpro Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Γιατι οι νεοελληνες αποκαλουν την Αλεξανδρατου πορνη και την βριζουν,ενω<br />τον Γκουζγκουνη τον αποκαλουν ηρωα και τον εκθειαζουν;.<br /><br />Γιατι αυτη η επιλεκτικη απαξιωση,παρολο που και οι δυο ανθρωποι κανουν ακριβως την ιδια δουλεια;<br /><br />ειναι θεμα μισογυνισμου η κατι αλλο;<br /><br />εγω παντως λεω οτι ειναι θεμα μισογυνισμου και τιποτα αλλο.<br /><br />και οχι,του οτι η Τζουλια ελεγε στην αρχη ψεματα για το τι κανει,δεν αποτελει επιχειρημα για αυτον τον διαχωρισμο.<br />απλως το λεω για να σας προλαβω.<br /><br /><br />Επισης διαβαστε και μια πολυ ωραια αποψη πανω στο θεμα, γραμμενη απο γυναικα:<br /><br /><b>Η Τζούλια δεν πήρε τ΄ όπλο της</b><br /><br />εμενα με βρισκει συμφωνο παντως. Επειδη μια πορτα που ανοιγει με πολλα κλειδια την λες αχρηστη ενω ενα κλειδι που ανοιγει πολλες πορτες ειναι σαφως το καλυτερο
Toufas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Επειδη μια πορτα που ανοιγει με πολλα κλειδια την λες αχρηστη ενω ενα κλειδι που ανοιγει πολλες πορτες ειναι σαφως το καλυτερο Καμια αλλη φαλοκρατικη μπουρδα θα πουμε? Το οτι καποτε ημασταν μητριαρχικη κοινωνια στους ορχεις μας ε? Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2011 από Toufas
pournaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Γιατι η τζουλια ειναι πορνη και συγκεκριμενα κακια πορνη(ουτε την δουλεια της δεν κανει σωστα).Τοσο ντορος γινεται επειδη αυτη τον προκαλει.. Αντιθετα ο γκουζγκουνης δεν εχει βγαλει καθαρη ''τσοντα'',αλλα ουτε βγηκε στους δρομους/καναλια/μαγαζια να προκαλει και γνωστος εγινε με τις ατακες του.Κανεις δεν μπορει να δει τον γκουζγκουνη σαν προιον τσοντας γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΝΤΑ,ειναι ΚΩΜΩΔΙΑ. 1. Θα σου ηταν ευκολο να μας πεις πως ειναι η σωστη δουλεια μιας πορνης, μπας και βγαλουμε κανενα συμπερασμα; Επισης γιατι συγκρινετε την τσοντα της Τζουλιας με την πορνεια, και οχι με τσοντες αλλων ανωνυμων (γιατι ανωνυμη ειναι ακομη) η και επωνυμων πορνοσταρ; Ποιος απο σας συγκρινε ποτε, εστω και στο μυαλο του την "κακη ηθοποιια" μιας ξενης πορνοσταρ, με το επαγγελμα μιας πορνης ενος πορνειου; 2. Ο ηδονοβλεψιας ηταν κοινωνικη ταινια, η ταινια μυστηριου;
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Επισης γιατι συγκρινετε την τσοντα της Τζουλιας με την πορνεια, και οχι με τσοντες αλλων ανωνυμων (γιατι ανωνυμη ειναι ακομη) η και επωνυμων πορνοσταρ; Υπάρχει ένα fact που νομίζω είναι σχετικό με το θέμα μας. Η Τζούλια -εκτός των ταινιών- έχει σχέση με την πορνεία πολυτελείας. Εκτός κι αν υπάρχει ένας τελευταίος άνθρωπος στην Ελλάδα που πιστεύει ότι δεν κάνει βίζιτες. 2. Ο ηδονοβλεψιας ηταν κοινωνικη ταινια, η ταινια μυστηριου; Σωστό point. Και όντως το γιατί διαφοροποιούν κάποιοι τις τσόντες του Γκουζγκούνη από τις κωμωδίες, με παραξενεύει κι εμένα. Και τότε και σήμερα το 90% των πορνοταινιών ήταν και είναι κωμωδίες. Δύο λόγοι: 1. Το σεξ είναι εκ φύσεως αστείο στις περισσότερες περιπτώσεις. 2. Όταν ο άλλος βλέπει σεξ, δεν θέλει παράλληλα ούτε να πλαντάζει στο κλάμα (όπως στις δραματικές ταινίες), ούτε να βλέπει χυμένα άντερα (όπως στις τρόμου/πολεμικές), ούτε να βλέπει άλιενς (όπως στις sci-fi - εξαίρεση αποτελούν οι ιαπωνικές τσόντες) και ούτε θέλει να λύσει τα υπαρξιακά του (όπως στις social). Θέλει να βάλει την ταινία, να πάει fast forwrad στο cumshot, να κάνει τη δουλειά του και να την κλείσει.
The_Judas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Σωστό point. Και όντως το γιατί διαφοροποιούν κάποιοι τις τσόντες του Γκουζγκούνη από τις κωμωδίες, με παραξενεύει κι εμένα. Και τότε και σήμερα το 90% των πορνοταινιών ήταν και είναι κωμωδίες. Δύο λόγοι: 1. Το σεξ είναι εκ φύσεως αστείο στις περισσότερες περιπτώσεις. 2. Όταν ο άλλος βλέπει σεξ, δεν θέλει παράλληλα ούτε να πλαντάζει στο κλάμα (όπως στις δραματικές ταινίες), ούτε να βλέπει χυμένα άντερα (όπως στις τρόμου/πολεμικές), ούτε να βλέπει άλιενς (όπως στις sci-fi - εξαίρεση αποτελούν οι ιαπωνικές τσόντες) και ούτε θέλει να λύσει τα υπαρξιακά του (όπως στις social). Θέλει να βάλει την ταινία, να πάει fast forwrad στο cumshot, να κάνει τη δουλειά του και να την κλείσει. Γιατί μπερδεύεστε όλοι; Αυτό που περιγράφεις είναι hardcore πορνό όχι softcore. Δεν έχει cumshot σε σοφτ πορνό ούτε καν δείχνει διείσδυση. Νομίζω το blog που παρέθεσε ο Killik τα λέει πολύ καλά. Μέσα σε αυτά που δεν έγραψε η ανάρτηση αυτή είναι πως π**άνες είναι και όσοι "τραβούν" όσα "τράβηξε" η Τζούλια για να πάρουν μία θέση κάπου (την αξίζουν δεν την αξίζουν) και όσοι κάνουν ό,τι κάνουν και μετά γυρνάνε πίσω στην γυναίκα τους και τα παιδιά τους παίζοντας τον ρόλο τους σαν να μην έγινε τίποτα. Μπράβο στην Τζούλια! Το μόνο λάθος της είναι ότι δεν πήγε στο εξωτερικό να τα κάνει αυτά. Εάν πήγαινε έξω, τώρα θα την εκθείαζαν όλοι ως την μ**άρα που έφυγε από την Ελλάδα, γιατί δεν την αναγνώριζαν, και τώρα κάνει διεθνή καριέρα στα εξωτερικά. Υ.Γ. Ένα ακόμα λάθος που κάνει είναι ότι δεν έχει σωστούς συμβούλους δίπλα της (πώς να έχει άλλωστε... στην Ελλάδα είναι) και έχει γίνει κιτς αντί να ομορφαίνει με τα λεφτά που βγάζει. Σιγά μην κάνει καριέρα η Τζούλια. Πρώτη στο χωριό είναι. Αν πάει στο εξωτερικό ούτε 1000 ευρώ δεν θα της δίνουν για να παίξει σε τσόντα.
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Γιατί μπερδεύεστε όλοι; Αυτό που περιγράφεις είναι hardcore πορνό όχι softcore. Δεν έχει cumshot σε σοφτ πορνό ούτε καν δείχνει διείσδυση. Ναι, 'ντάξει, σύμφωνοι, άλλο ήταν το point μου όμως. Ότι οι τσόντες -είτε χαρντ είτε σοφτ- είναι αστείες/κωμικές γιατί έτσι πρέπει να είναι. Αντικατέστησε το "cumshot" με το "λίγο βυζάκι στην άκρη" και είμαστε κομπλέ. :Ρ
The_Judas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ναι, 'ντάξει, σύμφωνοι, άλλο ήταν το point μου όμως. Ότι οι τσόντες -είτε χαρντ είτε σοφτ- είναι αστείες/κωμικές γιατί έτσι πρέπει να είναι. Αντικατέστησε το "cumshot" με το "λίγο βυζάκι στην άκρη" και είμαστε κομπλέ. :Ρ Εγώ προτιμώ σοβαρές τσόντες. Μετά το σεξ να γίνεται και πρόταση γάμου Έτσι θα αποκτήσει και μεγαλύτερο κοινό σε γυναίκες η ταινία (όχι ότι δεν βλέπουν όλες στα κρυφά... αλλά λέμε τώρα).
pournaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχει ένα fact που νομίζω είναι σχετικό με το θέμα μας. Η Τζούλια -εκτός των ταινιών- έχει σχέση με την πορνεία πολυτελείας. Εκτός κι αν υπάρχει ένας τελευταίος άνθρωπος στην Ελλάδα που πιστεύει ότι δεν κάνει βίζιτες. Μα παλι, αν βγαλουμε τα 5-10 ονοματα παγκοσμιως στο χωρο, οταν βγαινουν 1000 ταινιες τη μερα παγκοσμιως, το 99% ολων των κοριτσιων που κανουν αυτη τη δουλεια, κανουν και βιζιτες, γιατι μονο απο τις ταινιες δεν φτανει. Αρα γιατι παλι η καθε Τζουλια να ειναι ξεχωριστη περιπτωση; Σωστό point. Και όντως το γιατί διαφοροποιούν κάποιοι τις τσόντες του Γκουζγκούνη από τις κωμωδίες, με παραξενεύει κι εμένα. Και τότε και σήμερα το 90% των πορνοταινιών ήταν και είναι κωμωδίες. Δύο λόγοι: 1. Το σεξ είναι εκ φύσεως αστείο στις περισσότερες περιπτώσεις. 2. Όταν ο άλλος βλέπει σεξ, δεν θέλει παράλληλα ούτε να πλαντάζει στο κλάμα (όπως στις δραματικές ταινίες), ούτε να βλέπει χυμένα άντερα (όπως στις τρόμου/πολεμικές), ούτε να βλέπει άλιενς (όπως στις sci-fi - εξαίρεση αποτελούν οι ιαπωνικές τσόντες) και ούτε θέλει να λύσει τα υπαρξιακά του (όπως στις social). Θέλει να βάλει την ταινία, να πάει fast forwrad στο cumshot, να κάνει τη δουλειά του και να την κλείσει. Ναι αλλα ουτε θελει να δει και το "κατι τρεχει με τη Μαιρη", κι αντι να κανει "τη δουλεια του" να πεσει κατω απ' τον καναπε απο τα γελια. Αστεια θεωρουμε την ταινια και τις ατακες αυτες μετα σημερινα δεδομενα, κι επειδη ο τυπος πλεον περασε στην ιστορια των cult. Την εποχη εκεινη ενας ακομη πορνοσταρ ηταν και τιποτε αλλο. Ναι, 'ντάξει, σύμφωνοι, άλλο ήταν το point μου όμως. Ότι οι τσόντες -είτε χαρντ είτε σοφτ- είναι αστείες/κωμικές γιατί έτσι πρέπει να είναι. Αντικατέστησε το "cumshot" με το "λίγο βυζάκι στην άκρη" και είμαστε κομπλέ. :Ρ Εχεις παραξενη ιδεα αποψη για το χιουμορ
Toufas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Εγω βλεπω τις τσοντες αναποδα γιατι θελω να φευγει η κοπελα αφου τελειωσουμε.
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ναι αλλα ουτε θελει να δει και το "κατι τρεχει με τη Μαιρη", κι αντι να κανει "τη δουλεια του" να πεσει κατω απ' τον καναπε απο τα γελια. Αστεια θεωρουμε την ταινια και τις ατακες αυτες μετα σημερινα δεδομενα, κι επειδη ο τυπος πλεον περασε στην ιστορια των cult. Την εποχη εκεινη ενας ακομη πορνοσταρ ηταν και τιποτε αλλο. Εχεις παραξενη ιδεα αποψη για το χιουμορ Δεν νομίζω, Τάκη. :Ρ Απλά αναλογίσου ότι αυτός ο τύπος: ^^ Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους πορνοστάρ της εποχής μας και θερίζει βραβεία κάθε φορά στα AVN.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα