zoranb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μπορείτε να μου προτείνεται καταστήματα ρούχων στην Αθήνα, με κυριλέ ρούχα αλλά μοντέρνα όχι κλασσικά, για να καταλάβετε, προς το κλασσικό μάλλον θεωρώ το Βάρδα (εκτός κ έαν έχει εξελιχθεί τελευταία κ δεν το γνωρίζω), φυσικά εάν δεν βγάλλω άκρη θα ανοίξω thread "DoItYourself κουστούμι"
sugata Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Του τελ δε τρουθ, μόλις είδα ότι είχες ανοίξει νέο θέμα, νόμιζα ότι ήθελες να το φτιάξεις μόνος σου.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Περνα μια βολτα απο την Βουκουρεστιου και δες βιτρινες. Με καποιες εξαιρεσεις τα περισσοτερα εχουν και μοντερνες και κλασικες συλλογες. Στα Massimo Dutti θα βρεις επισης αυτο που θελεις.
xpapias Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Περνα μια βολτα απο την Βουκουρεστιου και δες βιτρινες. Με καποιες εξαιρεσεις τα περισσοτερα εχουν και μοντερνες και κλασικες συλλογες. Στα Massimo Dutti θα βρεις επισης αυτο που θελεις. +1 . Και κανένα Artisti ίσως?
insomniaK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Εξαρτάται από το ποσό που θες να ξοδέψεις. Γω μοιράστηκα όσες φορές χρειάστηκε με την Boss, που έχει και νεανίζουσες σειρές χωρίς να είναι παράουρες, σε σχέση με το που βρίσκονται τα κουμπιά ή οι τσέπες κλπ κλπ. Σημείωση: Έχω και καναδυο από άλλες εταιρείες αλλά τα boss, μου κάθονται στην πλάτη χωρίς να χρειαστούν ράφτη, ο οποίος όσες φορές έβαλε χέρι νομίζω πως τα έκανε χειρότερα.
zoranb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Εξαρτάται από το ποσό που θες να ξοδέψεις. Γω μοιράστηκα όσες φορές χρειάστηκε με την Boss, που έχει και νεανίζουσες σειρές χωρίς να είναι παράουρες, σε σχέση με το που βρίσκονται τα κουμπιά ή οι τσέπες κλπ κλπ. Σημείωση: Έχω και καναδυο από άλλες εταιρείες αλλά τα boss, μου κάθονται στην πλάτη χωρίς να χρειαστούν ράφτη, ο οποίος όσες φορές έβαλε χέρι νομίζω πως τα έκανε χειρότερα. δεν το κατάλαβα αυτό με το κουμπιά και τσέπες που λες, μπορείς να μου το εξηγήσεις?
viper2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 αν δεν εχεις ιδιαιτερες γνωσεις απο ενδυμα τοτε ξεκινα απο artisti italaini και brooks brothers για αρχη αλλα αυτο που ζητας στην πραγματικοτητα ειναι αρκετα ακριβο
insomniaK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Αν αρχίσεις να κοιτάς σακάκια για νέους και νεανικές γραμμές, θα διαπιστώσεις πως κάνουν κάποιες μικρο προσθήκες για να φαίνονται μοντέρνα, όπως το να βάζουν τσέπες σε περίεργα σημεία ή διαγώνια. Ή ακόμα και τα πέτα είναι ασύμμετρα ή υπάρχουν κουμπάκια σε σημεία που δεν εξυπηρετούν τίποτα πλην της "μοντέρνας προσέγγισης" του κουστουμιού. Προσωπικά, αυτές τις προσθήκες τις βρίσκω απωθητικές για αυτό το επισήμανα.
zoranb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Αν αρχίσεις να κοιτάς σακάκια για νέους και νεανικές γραμμές, θα διαπιστώσεις πως κάνουν κάποιες μικρο προσθήκες για να φαίνονται μοντέρνα, όπως το να βάζουν τσέπες σε περίεργα σημεία ή διαγώνια. Ή ακόμα και τα πέτα είναι ασύμμετρα ή υπάρχουν κουμπάκια σε σημεία που δεν εξυπηρετούν τίποτα πλην της "μοντέρνας προσέγγισης" του κουστουμιού. Προσωπικά, αυτές τις προσθήκες τις βρίσκω απωθητικές για αυτό το επισήμανα. ποιές μάρκες δηλαδή είναι έτσι όπως το λες;
insomniaK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 πήγαινε σε κάποιο μαγαζί και θα καταλάβεις.
zoranb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 θα πάω απλώς επειδή δεν έχω εμπειρία εάν μου έλεγες αν ξέρεις κάποια συγκεκριμένη μάρκα για να καταλάβω καλύτερα κ να μην ψάχνω σαν την άδικη κατάρα μέχρι να το βρω αυτό που λες
freedubus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μπορείτε να μου προτείνεται καταστήματα ρούχων στην Αθήνα, με κυριλέ ρούχα αλλά μοντέρνα όχι κλασσικά Μπρακούλιας
viper2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 εχει και στο golder hall brooks brothers αλλα εχει κα attika
insomniaK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 θα πάω απλώς επειδή δεν έχω εμπειρία εάν μου έλεγες αν ξέρεις κάποια συγκεκριμένη μάρκα για να καταλάβω καλύτερα κ να μην ψάχνω σαν την άδικη κατάρα μέχρι να το βρω αυτό που λες Σκέψου πως και οι τραγουδιάρηδες σε σκυλάδικα μοντέρνο κουστούμι ζητούν από τους πωλητές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα