themis_81 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Ξερει κανεις που μπορω να βρω κλειδι για Therlmatake Tsunami Allum Case ? Εχω χασει το κλειδι του και πρεπει να βρω ωποσδηποτε ενα . http://www.google.gr/imgres?q=thermaltake+tsunami&um=1&hl=el&sa=N&biw=1440&bih=737&tbm=isch&tbnid=moeuIbuVaozkvM:&imgrefurl=http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/tt-cases_10.html&docid=-FrUewY5ARkqAM&imgurl=http://www.xbitlabs.com/images/other/tt-cases/p41s.jpg&w=300&h=334&ei=YWquTp6LJ4_GtAaW77H9Dw&zoom=1&iact=hc&vpx=317&vpy=279&dur=906&hovh=237&hovw=213&tx=179&ty=160&sig=104405403952102813307&page=2&tbnh=173&tbnw=154&start=32&ndsp=19&ved=1t:429,r:1,s:32
georger_volos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 δεν νομίζω να μπορεις να βρεις κλειδί, κάθε ένα τέτιοι case έχει το δικό του,αλλιώς εαν ήταν όλα ίδια δεν θα χανε κ νόημα. όσο αστειο κ να σ ακουστεί , ...το πας σε ενα κλειδαρα , στο ανοιγει κ το εχεις ξεκλείδωτο..,εκτός αν ποιάνουν τα χερια σου κ κάνεις καμια παντέτα κ το ανοίξεις! το case όταν κλειδώνει ποιάνει σε 3 σημεία.
karmen1983 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δε νομίζω να βγάζουν άλλο κλειδί για κάθε case, αν και δεν είμαι σίγουρη Γνώμη μου ή βάλε καμιά αγγελία εδώ μπας και έχει κάποιος το ίδιο και στο δανείσει να κάνεις ένα αντικλείδι Ή στείλε ένα Mail Στη Thermaltake Ή πάρε ένα τρυπάνι πέτα τη κλειδαριά έξω Ή φώναξε ένα κλειδαρά
themis_81 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 δεν νομίζω να μπορεις να βρεις κλειδί, κάθε ένα τέτιοι case έχει το δικό του,αλλιώς εαν ήταν όλα ίδια δεν θα χανε κ νόημα. όσο αστειο κ να σ ακουστεί , ...το πας σε ενα κλειδαρα , στο ανοιγει κ το εχεις ξεκλείδωτο..,εκτός αν ποιάνουν τα χερια σου κ κάνεις καμια παντέτα κ το ανοίξεις! το case όταν κλειδώνει ποιάνει σε 3 σημεία. Δεν ειναι το θεμα να παει σε κλειδαρα , γιατι δεν κλειδωθηκα "απ'εξω" ... Απλα επειδη θα μπει σε χωρο που πρεπει να κλειδωνει το tower και οχι μεσω password πρεπει να βρω μια λυση Και δεν κλειδωνει σε 3 σημεια , μονο σε ενα . Τα αλλα 2 ειναι απλα για να συγκρατει την πορτα πανω στο σασι Δε νομίζω να βγάζουν άλλο κλειδί για κάθε case, αν και δεν είμαι σίγουρη Γνώμη μου ή βάλε καμιά αγγελία εδώ μπας και έχει κάποιος το ίδιο και στο δανείσει να κάνεις ένα αντικλείδι Ή στείλε ένα Mail Στη Thermaltake Ή πάρε ένα τρυπάνι πέτα τη κλειδαριά έξω Ή φώναξε ένα κλειδαρά Σωστα αυτα που λες αλλα Η Thermaltake δεν προκειται να ασχοληθει με κατι τετοιο ( εχω προηγουμενη εμπειρια ) Τρυπανι θα ηταν λυση αν ηταν κλειδωμενο , που δεν ειναι Κλειδαρας ειναι περιττος . Απλα θα βγαλω την κλειδαρια να δω αν μπορω να βγαλω αλλο κλειδι , ή να βρω κλειδαρια που να ταιριαζει
Thanos1972 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Η δοκιμαζεις οτι κλειδι απο μηχανακι εχεις η οτιδηποτε που να του μοιαζει και ευχεσαι να κανει και να μπορεσει να σου το κλειδωσει. Σιγα την κλειδαρια που θα εχει πανω ωστε να μην κανει καποιο παρομοιο κλειδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα