CENTAURUS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Υποθέτω πως αυτό φταίει οπότε θα ήθελα να μαθω παρισσότερα... Είχα 2 υπολογιστες και τους "ένωσα" σε έναν, μόνο που τον σκληρό © με τα παράθυρα7 είχαν εγκατεστημένα την gf 8800gt και τώρα μπήκαν σε άλλο σύστημα με κάρτα ATI κάτι,νομίζω άτι ραδιον 4890 αν θυμαμαι καλά. Όταν έβαλα μπρος το μηχάνημα και δεν είχε οδηγούς η οθόνη (μια SAMSUNG D7000) απλά κατέβασα καινουριους οδηγούς για την ATI , δεν έκανα με ότι οδηγούς είχε περασμένους ήδη ο σκληρός απο την προηγούμενη nvidia... Ένα πρόβλημα είναι ότι βάζοντας την ανάλυση στο 1920/1080 δεν μου γεμίζει την εικόνα αλλα αφήνει λορίδες πάνω κατω και αριστερά δεξιά, κατι το οποίο δεν μου έκανε πριν με την 8800. Μήπως έχει σχέση αυτό, κάποιο μπέρδεμα με του οδηγούς μήπως? επίσης με την φλεγόμενη αλεπού 7 που έχω , πολλές φορες παίζει τα βίντεο σπαστά...και δεν ξέρω που αλλού μπορεί να επηρεάζει το σύστημα... Το θέμα είναι, φταίει ο τροπος που έβαλα τους οδηγούς, ή δεν πειράζει και να το ψάξω αλλού?
Xvipes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Για να καταλάβω ο σκληρός που είχε τα windows μεταφέρθηκε σε άλλο υπολογιστή που είχε διαφορετική μητρική και cpu από τον αρχικό και διαφορετική κάρτα γραφικών? Αν ισχύει αυτό θα σου έλεγα ότι είσαι τυχερός που καταφέρνεις και μπαίνεις windows Πέρα από το τι ισχύει κάνε uninstall και τους 2 drivers (Nvidia και Ati) και μετά από επανεκκίνηση του μηχανήματος εγκατέστησε τους drivers της Ati. όπου uninstall=απεγκατάσταση , drivers=οδηγοί
CENTAURUS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ε,ναι ,μπήκα κανονικά! :rolleyes: ότι υπάρχει απο drivers της Nvidia που θα τους βρω? στο συστημα εκεί που λέει προσαρμογεις οθόνης δεν φαινεται κατι,εχει μονο την ΑΤΙ, να ψαξω χειροκινητα μεσα στον c? όχι τιποτα αλλο, μην το κάνω χειρότερα...
cabdik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 μπααα, τα 7αρια εχουν αποδειξει οτι εχουν πολυ λιγοτερο προβλημα με αλλαγες hardware, ακομα και βασικου (mobo, cpu). εγω εχω αλλαξει και στα 2 μου πισι μητρικες και επεξεργαστη και δεν εχω κανει φορματ, ποτέ απο τοτε που τα εγκατεστησα!!! και ο ενας δουλευει με RAID0...!!! απλα οταν αλλαζεις hardware, πρεπει απαραιτητα να γινεται καθαρισμος του συστηματος απο drivers του παλιου hardware!! και καλο ειναι να γινεται ΠΡΙΝ την αλλαγη!!
Xvipes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ε,ναι ,μπήκα κανονικά! :rolleyes: ότι υπάρχει απο drivers της Nvidia που θα τους βρω? στο συστημα εκεί που λέει προσαρμογεις οθόνης δεν φαινεται κατι,εχει μονο την ΑΤΙ, να ψαξω χειροκινητα μεσα στον c? όχι τιποτα αλλο, μην το κάνω χειρότερα... Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων στον πίνακα ελέγχου θα πας.εκεί θα τους βρεις.
CENTAURUS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 όλα καλά τελικά, εσβησα-εβαλα και η οθονη εστρωσε! μενει μονο να περασει και το τεστ τα βιντεακια του γιουτουμπι... Ευχαριστώ για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα