Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα 2 διαθέσιμες λογικά εξίσου καλές και σε ανάλογες τιμές θα ήθελα να μάθω όμως ποιά υλοποίηση είναι η καλύτερη έστω για λίγο

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23863&cat=5

255.31 ευρώ

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-PCI-X-6950-2GB-Dual-Fan-11188-05-50G.htm

258.99 ευρώ

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στην πρώτη επιλογή θα πήγαινα απο θέμα συστήματος ψύξης φυσικά κοιτάμε και την εγγυήση.

Δημοσ.

δες σχετικα reviws.πιοτητα κατασκευης.σταθεροτητα σε oc.χαμηλο θορηβο.καλυτερο airflow.oc εργοστασιακο

Δημοσ.

δες σχετικα reviws.πιοτητα κατασκευης.σταθεροτητα σε oc.χαμηλο θορηβο.καλυτερο airflow.oc εργοστασιακο

Airflow? το εργοστασιακο ΟC δεν μου λει τιποτα φιλος ειχε reference 6950 και με μαμα ρευμα εβγαζε χρονιζε κοντα στα 30 πυρηνα παραπανω απο εμενα με τη παραπανω καρτα παντου ειναι τη θα σου τυχει οπως η 6990 που εχω στο κυριο μηχανημα με το 2ο bios πυρηνα παει 1030 ενο σε 2 φιλους δεν παει πανω απο 930-940

σταθεροτητα σε OC ειναι παλι θεμα τι θα βαλεις αν καποιος περιμενει χωρις δοκιμες να αλλαξει απλα συχνοτητες χωρις αν stressari τη καρτα για να δει αν ειναι σταθερα τα ρολογια ε λογικο να βγαινει και να λει οτι θελει μετα για τη καρτα

το εργοστασιακο ΟC δεν μου λει τιποτα δες τι σου εγραψα πιο πανω ειναι σε τη κοματι θα πεσεις

Δημοσ.

οταν θα λες κατι θα πρεπει καπου να το στηριζεις.Το να λες δε μου λεει κατι αυτο και εκεινο και ενας φιλος μου το αλλο αυτα προσωπικα ειναι αλλα λογια να αγαπιωμαστε

Δημοσ.

οταν θα λες κατι θα πρεπει καπου να το στηριζεις.Το να λες δε μου λεει κατι αυτο και εκεινο και ενας φιλος μου το αλλο αυτα προσωπικα ειναι αλλα λογια να αγαπιωμαστε

Mοντελο θες? 6950 sapphire reference o φιλος μου (παντα με stock ρευμα) 970 πυρηνα και εμενα η παραπανω καρτα που δειχνεις πηγαινε μερχι 940 , οι καρτες γραφικων ειναι οπως και τα cpu δεν σημαινει οτι επειδη ενας πηγε πχ ενα 8150 σατ 8.5GHZ πηγαινουν ολοι

Το overclok ειτε σε επεξεργαστη ειτε σε καρτα γραφικων ειναι αναλογα με το κοματι που θα σου τυχει

Οσο για τις 6990 ολες ειναι sapphire

Tι αλλο θες δηλαδη παραπανω ?

Δημοσ.

τοσα ξερεις τοσα λες http://www.msi.com/product/vga/R6990-4PD4GD5.html

Οι sapphire που εχουμε εγω και οι φιλοι μου εννοω οτι ειναι ολες sapphire ... καλυτερα να διαβαζεις ολα τα ποστ και οχι οτι σε βολευει δεν ειπα οτι μονο η sapphire βγαζει 6990

και εμενα μου εχει κατσει κοματι που παει 1030 πυρηνα ενω οι φιλου μου παει μερχι 930-940

Δημοσ.

+1 στον απο πανω.

Γιατι προσφατα (προχθες και ελαχιστα χθες) ασχοληθηκα με ενα ενα παλικαρι απο εδω μεσα που εχει την twin frozr III να την ανεβασουμε και περιμενω αποτελεσματα σημερα να μου πει τι γινεται.Παντως απο τα μεχρι στιγμης δεδομενα ο πυρηνας του εφτασε 910 - 920 εαν θυμαμαι καλα με στοκ ρευμα.Παραπανω artifacts.

Θεωρητικα ειναι ολα οτι και καλα ειναι καλυτερος ο πυρηνας.μπορει και να ειναι μπορει και οχι.

Γιατι εμενα ξεκλειδωτη εφτασε 980 πυρηνα με στοκ ρευμα.Msi μεν αλλα reference κατα τα αλλα.

Δημοσ.

ρε παιδια υπαρχουν διαφορα site να ενυμερωθειτε και εγω μπορω να λεω οτι θελω το twin forz 3 ειναι για oc φτιαγμενο τα σχετικα advance στα λεω παραπανω.

Δημοσ.

ρε παιδια υπαρχουν διαφορα site να ενυμερωθειτε και εγω μπορω να λεω οτι θελω το twin forz 3 ειναι για oc φτιαγμενο τα σχετικα advance στα λεω παραπανω.

δωσε μας τα Site που λενε οτι αν παρω twin froze θα εχω 100% καλυτερο OC απο μια αλλη καρτα μπορεις ? δεν μπορεις γιατι δεν γινετε ιδιο πυρηνα φορανε ολες δεν εχω βρει καπου που να λει οτι ειναι handpicked οι πυρηνες ωστε να δικαιολογει αυτο που λες

Οταν λες τα σχετικα advance τι εννοεις ?

Και κατι ακομα με ελαχιστα παραπανω λεφτα περνεις μια 6970 αν θες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...