Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft κατέκτησε την πρώτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο για το εργασιακό περιβάλλον της


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Great Place to Work® Institute ανακοίνωσε, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με το περιοδικό Fortune, την πρώτη λίστα με τις 25 πολυεθνικές επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον σε παγκόσμια κλίμακα, την πρώτη θέση της οποίας απέσπασε η Microsoft Corp. Το τιμητικό βραβείο για τον τίτλο «World’s Best Multinational Workplace» έλαβε εκ μέρους της Microsoft Corp. η κα Lisa Brummel, Chief People Office, στο πλαίσιο της ειδικής τελετής που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η αφοσίωση της Microsoft στην καινοτομία, καθώς και η πεποίθησή μας ότι η τεχνολογία μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο, αναγνωρίζονται πλέον σε όλον τον κόσμο» δήλωσε η κα Lisa Brummel, Chief People Officer της Microsoft Corp. «Η Microsoft διακρίνεται για το εξαιρετικό της εργασιακό περιβάλλον όχι µόνο εξαιτίας των όσων κάνουμε, αλλά και εξαιτίας της ποιότητας της εταιρικής κουλτούρας, που συλλογικά έχουν χτίσει οι εργαζόμενοί µας».

 

Η εν λόγω βράβευση προστίθεται σε μια μακρά λίστα σχετικών διακρίσεων της εταιρείας και αποτελεί επισφράγισμα της πάγιας πεποίθησης της Microsoft ότι μόνο μέσα από ένα δημιουργικό και υγιές εργασιακό περιβάλλον, που ενθαρρύνει την ομαδικότητα και επικροτεί τη διαφορετικότητα των απόψεων, οι εργαζόμενοι μπορούν να ξεδιπλώσουν τις δεξιότητές τους, τα ταλέντα τους και τις ιδιαίτερες κλίσεις τους.

 

Σημειώνεται ότι η λίστα «World’s Best Multinational Workplaces» συνιστά την πρώτη λίστα που βασίζεται στα αποτελέσματα έρευνας που λαμβάνει υπόψη τις απόψεις των ίδιων των εργαζομένων, αποτελώντας τη μεγαλύτερη παγκόσμια ετήσια έρευνα του είδους της, καθώς διεξάγεται σε μεγάλο πλήθος εταιρειών από όλον τον κόσμο. H εν λόγω λίστα περιλαμβάνει τις 25 καλύτερες πολυεθνικές εταιρείες στον κόσμο όσον αφορά στο εργασιακό τους περιβάλλον, ενώ οι διακριθείσες εταιρείες αξιολογήθηκαν βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων και χαρακτηριστικών. Μια εταιρία για να είναι υποψήφια πρέπει να έχει διακριθεί σε τουλάχιστον πέντε λίστες χωρών ως Best Workplace, να απασχολεί περισσότερους από 5.000 εργαζομένους διεθνώς, ενώ τουλάχιστον το 40% του συνολικού εργατικού της δυναμικού θα πρέπει να εργάζεται εκτός της χώρας, στην οποία βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...