orestiss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Σας εχουν ασπρισει καθολου τα μαλλια? Απο ποτε? Τα βαφετε ή σκεφτεστε να τα βαψετε οταν αρχισουν να απριζουν? Αληθευει οτι αν περασεις μια μεγαλη στενοχωρια μπορει να σου ασπρισουν ξαφνικα?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Όχι. Κενό. Όχι και όχι. Όχι (το τελευταίο με επιφύλαξη).
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Σας ασπρισαν τα μαλλια? η αμαν teleshopping εχει τη λύση... 7
jason_rethymno Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εγω έχω καμμια 15 αρια άσπρες τρίχες και είμαι 28 χρονων.Αλλά λένε οτι μόλις εμφανιστούν οι πρώτες άσπρες τρίχες μπορεί να πάρει και 20 χρόνια μέχρι να ασπρίσουν κι άλλες
orestiss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εγω παλι εχω την εντυπωση μου ασπρισαν καποιες τριχες, αλλα επειτα απο λιγο οι περισσοτερες απ αυτες ξαναμαυρισαν..
orestiss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ναι ρε φιλε, 38 ειμαι, να μου ασπρισoυν απο τωρα?... δε λεει
bluesattack Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Σας εχουν ασπρισει καθολου τα μαλλια? Απο ποτε? Τα τελευταια δυο χρονια . 1
evabb Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 κι εγω 23 κι εχω 2-3 ασπρες τριχες στο δοξα πατρι, τι να πω δλδ; τα βαφω εδω και χρονια τα μαλλια μου οποτε δεν εχω ιδεα γτ και πως εμφανιστηκαν.
green gordon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Σας εχουν ασπρισει καθολου τα μαλλια? Απο ποτε? Τα βαφετε ή σκεφτεστε να τα βαψετε οταν αρχισουν να απριζουν? Αληθευει οτι αν περασεις μια μεγαλη στενοχωρια μπορει να σου ασπρισουν ξαφνικα? Σκεψεις που μου ηρθαν στο μυαλο... Ασπρα μαλλια στην κεφαλη κακα μαντατα στην ... Αννα παναγιωταρεα Σλισκοβιτς Κατι βαψομαλλιαδες που βλεπω στο δρομο και γελαω. Επισης πιστευω οτι καλυτερα να ασπρισουνε παρα να πεσουνε. Στο τελευταιο που γραφεις για τη στεναχωρια να ξερεις οτι και ασπρισμα παιζει και απωλεια μαλλιων.
antonl Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ναι, απ το γυμνάσιο. 15 χρόνια μετά τείνω στο μαλλί του Ραβανέλι. Όχι δεν τα βάφω, περιμένω να πέσουν.
apd453 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Κροτάφους.... έχω. Φράτζα, αφήνω Κούβελα επίσης. Ούτε μου πέρασε από το μυαλό να τα βάψω.
salliara Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 να τ'αφησεις ως έχουν. ειν' ωραία τα άσπρα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα