jason_rethymno Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 32 και δεν έχω ουτε μια μαύρη τρίχα η κενα στους κροτάφους και μαλακιες . Τυχερος Δεν έχεις ουτε μια ασπρη τρίχα εννοείς;
pournaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δεν έχεις ουτε μια ασπρη τρίχα εννοείς; Γλωσσα λανθανουσα... Εμένα μου αρέσει το ξανθό. Τελικα, υπαρχει Θεος...
orestiss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Nα μια φυσικη κοκινομαλα. Τη γνωριζει κανεις?
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Τι μπάζο είναι αυτό http://en.wikipedia.org/wiki/Julia_Taylor
orestiss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Τοξερα οτι βλεπεις τσοντες, χεχεχε... Το "μπαζο" που λες ειναι μια απ τις ελαχιστες πορνοσταρ που επιπλεον εχει και φυσικα βυζα.
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δεν την ήξερα. Με google image την βρήκα
orestiss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Yπαρχει τετοιο πραγμα?... πως δουλευει?
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Είναι μια δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία. Πρώτα απ'όλα πρέπει να μπεις στο site: www.Google.com Μετά πρέπει να πατήσεις εκεί που λέει: Images
orestiss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Φιλε μου, στο google πληκτρολογεις καποιο ονομα και σου βγαζει αποτελεσματα, ειτε ως "παγκοσμιος ιστος" ειτε ως images... Εσυ ισχυριζεσαι οτι εισηγαγες το image μου και σου εβγαλε το ονομα?
orestiss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Περιμενω να μου πεις πως γινεται για να δοκιμασω.
μαφαλντα Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Πας στο εικόνες.Πατάς την φωτογραφική μηχανη που έχει.Εισάγεις το URL εικόνας και βουαλα.
orestiss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Πραγματι... Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια λειτουργια. Σε μια αλλη που δοκιμασα παντως εβγαλε αποτελεσματα αλλα νταλλων. Μηπως δουλευει μονο με διασημοτητες?
orestiss Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Bαλε μια φωτο ενος οχι και τοσο διασημου και θα δεις τι θα σου βγαλει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα