Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμενα μου φανηκε σε σχεση με το πρωτο μια ανουσια αηδια.τα εφε ηταν χαλια μηδεν σασπενς.επισης το ατου του δηλαδη το ποιος ειναι ποιος κτλπ αξιοποιηθηκε για να δειξει ποσο γατα ηταν η βιολογος να σκεφτει τα μεταλλικα σφραγισματα και με ερμηνειες του κωλου

 

android.png

Δημοσ.
επισης το ατου του δηλαδη το ποιος ειναι ποιος κτλπ αξιοποιηθηκε για να δειξει ποσο γατα ηταν η βιολογος να σκεφτει τα μεταλλικα σφραγισματα και με ερμηνειες του κωλου

 

Bingo.

 

τυπικη μοντερνα αμερικανια: το γκομενακι-πρωταγωνιστρια που ειναι παντα κουλ μπροστα σε καθε κινδυνο και απειλη,

και εχει ετοιμη την απαντηση για ολα ενω ολοι οι υπολοιποι χαρακτηρες,οι περισσοτεροι αντρες, δεν ξερουν τι τους γινεται και τι να κανουν.

 

Στο original ομως ολοι οι χαρακτηρες,οι οποιοι ηταν αντρες,τα ειχανε χαμενα αφου αντιμετωπιζανε μια τελειως αλλοκοτη,παρανοικη κατασταση που δεν ειχαν ξανασυναντησει ποτε.

Ολοι ειχανε χεστει πανω τους,ακομη και ο ηρωας,και ο καθενας δεν ηξερε ποιον να εμπιστευτει και πως να αντιδρασει.

 

Βεβαια καπου στην μεση της ταινιας,ο πρωταγωνιστης,ο MacReady,σκεφτηκε το κολπο για να ξεσκεπασει τον εξωγηινο.

Αυτο ομως εγινε εφοσων παιχθηκε πρωτα μια ολοκληρη σεκανς (ο ανθρωπος-απομιμηση που επαθε καρδιακη προσβολη) η οποια οδηγησε τον ηρωα να σκεφτει το κολπο,δινοντας στην συνεχεια

το εναυσμα για μια απο τις πιο suspenseful σκηνες στην ιστορια του horror cinema: το τεστ αιματος με το φλογοβολο.

 

Τεσπα,απο την αρχη το ολο προτζεκτ ηταν καταδικασμενο οτι θα ειναι ενα σκουπιδι.οταν διαβαζεις οτι ο πρωταγωνιστικος χαρακτηρας θα ειναι μια γυναικα επιστημονας,ειναι ολο το hint που χρειαζεσαι για την τελικη ποιοτητα της ταινιας.

Παντως καραγουσταρω οταν τα remakes κλασικων αριστουργηματων,πατωνουν το ενα μετα το αλλο.Φετος ειχαμε τον Κοναν και το Thing που πηγαν απατα,να δουμε ποιο αλλο θα εχει σειρα.

Δημοσ.

Παντως καραγουσταρω οταν τα remakes κλασικων αριστουργηματων,πατωνουν το ενα μετα το αλλο.Φετος ειχαμε τον Κοναν και το Thing που πηγαν απατα,να δουμε ποιο αλλο θα εχει σειρα.

 

Δεν είναι έτσι ακριβώς, γιατί δεν ήταν υπερπαραγωγή. Είχε αρκετά χαμηλό budget (35Μ$) από τα οποία θα βγάλει κέρδος. Οπότε μπορείς να περιμένεις κι άλλες τέτοιες ταινίες. Νομίζω ότι θα αργήσει πολύ η εποχή που ο κόσμος απλά θα σταματήσει να πηγαίνει (αντί να πηγαίνει και να τις θάβει μετά).

 

Συμφωνώ σε πολλά από τα υπόλοιπα που γράφεις.

Δημοσ.

Η ταινια μπορει να κοστιστε 35m αλλα συνολικα εβγαλε 18m εσοδα.Μονο αν παει πολυ καλα στο Home cinema market,ισως βγαλει αρκετο κερδος ωστε να θεωρηθει επιτυχια.

κατι για το οποιο αμφιβάλλω.

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος πως λειτουργεί αυτό, αλλά αν η ταινία έβγαλε τόσα στις πρώτες 2-3 εβδομάδες, δε θα φτάσει στα 35;

Δημοσ.

Μόνο τον τρέιλερ που είδα, μπορώ να ονομάσω πάνω από 5 ταινίες με το ίδιο σενάριο!

 

Λογικό. Η αυθεντική ταινία ήταν τόσο καλή, που σίγουρα την έχουν αντιγράψει πολλοί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...