Προς το περιεχόμενο

Ψιλοτρακαρισμα και επισκευή στη Θεσσαλονίκη


Dimitris362

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, σημερα οπως γυρνουσα σπιτι μου πεταχτηκε ενας σε διασταύρωση και με εριξε πανω στο πεζοδρομιο, με αποτελεσμα εγω να χτυπησω την ζαντα η οποια γρατσουνιστηκε, εσπασε το τασι στην ακρ,η και εκανε μικρολακουβες που διχνουν ακακες σε εκεινο το σημειο γυρο γυρο(14αρα με τασι).Επισης βρηκα και σε μια πινακιδα το φτερο ακριβώς διπλα απο το καπο, και μου εκανε μια χοντρουτσικη γρατσουνια 10cm μηκος και περιπυ 1cm βαθος. Γνωριζει καποιος αν υπαρχει τροπος να επισκευάσω κατα καποιο τροπ,ο αυτα τα 2 μονος μου μιας και δεν υπαρχει σαλιο, ή καποιο συνεργειο πολυ φθηνο στη θεσσαλονικη? Καπου ειχα δει στο groupon ειχε μια προσφορα μεσα στο καλοκαιρι λακουβα με βαψιμο στα 40 ευρω. υπαρχουν ακομα τέτοιες προσφορες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι όπως τα λες, δείχνεις να φταίει εκείνος...οπότε, λογικό πιστεύω το ερώτημα, δήλωση δεν έγινε/δεν θα γίνει; επίσης...σου πετάχτηκε, σε πέταξε σε πεζοδρόμιο (άρα σε τρακαρε) και η ζημιά είναι μόνο αυτή;

 

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πεταχτηκε στη μεση του δρομου, και για να τον αποφυγω εφυγα στο πεζοδρομιο με αποτελεσμα να χασω τον ελεγχο για κανα 3-4 δευτερολεπτα. Μεχρι να συνελθω και να κανω οπισθεν πανω απο το πεζοδρομιο, ο τυπος ειχε ηδη εξαφανιστει αλώβητος. Το μονο που ξερω ειναι οτι ηταν ενα Range Rover Sport σκουρο πράσινο με φιμε τζαμια, και εχω την εντύπωση οτι τζαμπα κοπος θα ηταν οι καταγγελίες κτλ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο τη μια...δεν θα ειναι και πολλα τα ranger rover sport σε σκουρο πρασινο χρωμα που θα κυκλοφορουν (συμφωνα με το car.gr αυτη τη στιγμη γενικα πωλουνται 1 απλο range rover και 8 range rover sport σε ολη τη μακεδονια...ποσα ακομα να κυκλοφορουν; και ειδικα σε αυτο το χρωμα). απο την αλλη...στην ελλαδα ειμαστε, χλωμο το βλεπω ακομα και καταγγελια να κανεις, να ασχοληθει καποιος. οχι οτι χανεις τιποτα να την κανεις ομως. ακομα και να εχεις επισκευασει το αυτοκινητο σου, μπορεις να ζητησεις να παρεις τα χρηματα που εδωσες. βρες ομως και καποιον μαρτυρα...η εστω ''μαρτυρα'', οσο το δυνατον να μην εχετε οποιαδηποτε εμφανη συγγενεια κτλ.

 

για τις ζημιες τωρα...αν και απο οτι λες ειναι ελαφρυ στο τασι κτλ, ισως χρειαστεις ευθυγραμμιση αν ακουμπησε παραπανω απο οτι υπολογιζεις. επισης για καποιες τουλαχιστον μερες εχε υποψη σου τη ροδα εκεινη, μην τυχον χανει αερα το λαστιχο απο τις ακακες κατα τα αλλα λακουβιτσες. για τη γρατζουνια...εχει και βαθουλωμα δηλαδη; αν οχι...μπορεις να το παλεψεις και μονος σου (αναλογα τη γρατζουνια) με καμια αλοιφη. αν εχει και βαθουλωμα θες φαναρτζιδικο και εκει συνηθως υπολογιζε 100+ ευρω για το καθε το κομματι που θες φτιαξιμο (μονο για επισκευη και βαψιμο μιλαω ε, οχι αντικατασταση).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...