telegamesvg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Προσφατα εμεινα χωρις δουλεια . Εχω εναν χωρο ιδιοκτητο (ημιυπογειο) σε κεντρικο σημειο και σκεφτομαι να τον εκμεταλευτω προσωπικα , ανοιγοντας καποιο eshop και χρησιμοποιοντας τον ως αποθηκευτικο χωρο για καποια προιοντα , αλλα και ως χωρο παραλαβης απο προμηθευτες αλλα και παραδοσης προς τους πελατες που θελουν να παραλαβουν οι ιδιοι . Το προβλημα ειναι , οπως ειναι φυσικο αλλωστε , με τι προιον-τα να ασχοληθω , ειδικα αυτο τον καιρο της κρισης!! Δεκτες ολες οι ιδεες , προτασεις συνεργασιας , αλλα και προτασεις απο δημιουργιους eshop .. H περιοχη μου ειναι δυτικη Αττικη .
leonidas_fs Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Φίλε εγω βλέπω μονο το φαγητό να περπατάει..Και ειδικά το φτηνό φαγητό!
bluesattack Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Το προβλημα ειναι , οπως ειναι φυσικο αλλωστε , με τι προιον-τα να ασχοληθω , ειδικα αυτο τον καιρο της κρισης!! Με αυτα που ειχαν παντα την πρωτια στη σχετικη λιστα προτιμησεων.Φαγητο -καφες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα