Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θέμα έχει ως εξής:

έχω μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή (sony dsc s600) η οποία δέχεται memory stick, με μέγιστο τα 2GB (αυτό λέει το manual).

αυτή τη στιγμή έχω μια κάρτα 512MB μέσα.

οι άλλες συσκευές που έχω δέχονται microsd (κινητά, gps).

αντί να πάω να αγοράσω memory stick των 2GB το οποίο δε θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω πουθενά αλλού πέρα της συγκεκριμένης ψηφιακής, λέω να πάρω έναν τέτοιο μετατροπέα και να χρησιμοποιώ τις microsd που έχω έτσι ώστε να έχω ένα κοινο μέσο αποθήκευσης για όλες τις συσκευές.

επίσης χρησιμοποιώ και ένα τετοιο μετατροπέα οπότε θα βόλευε μια "ενοποίηση".

ένας άλλος λόγος είναι ότι είναι πιο πρακτικό διότι έχει τύχει να είμαι εκτός σπιτιού (διακοπές) και να θέλω να στείλω με μαιλ (χρησιμοποιώντας το κινητό) κάποιες φωτογραφίες. αν η κάμερα έπερνε microSD θα μπορούσα να την βάλω στο κινητό και να στείλω τις φωτογραφίες ενώ με το memory stick πρέπει να βρεθεί άλλη λύση.

θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα; υπάρχει περίπτωση να μην κάνει;

Υ.Γ πολλά έγραψα και περιττά :-)

Δημοσ.

όχι κάποιο πρόβλημα δεν θα έχεις, απλά τα αρχεία που θα έχεις μπορεί η μορφή τους να μν διαβάζεται από την άλλη συσκευή, όπως πχ κάποιος τύπος εικόνας να μν υποστηρίζεται από το κινητό σου, κατά τα άλλα όμως θα λειτουργεί κανονικά. αυτό τον αντάπτορα τον δίνουν πλέον δώρο με κάποιες κάρτες micro sd.

Δημοσ.

όχι κάποιο πρόβλημα δεν θα έχεις, απλά τα αρχεία που θα έχεις μπορεί η μορφή τους να μν διαβάζεται από την άλλη συσκευή, όπως πχ κάποιος τύπος εικόνας να μν υποστηρίζεται από το κινητό σου, κατά τα άλλα όμως θα λειτουργεί κανονικά. αυτό τον αντάπτορα τον δίνουν πλέον δώρο με κάποιες κάρτες micro sd.

καλά το να μη διαβάζονται οκ είναι άλλο θέμα δε θα ευθύνεται η κάρτα. αν και δε νομίζω να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

έχω δει αντάπτορες microSD σε SD. αλλά τέτοιο που θέλω δεν είχα δει. τυχαία το ανακάλυψα.

οπότε θα το πάρω.

ευχαριστώ

και κάτι άλλο αν ξέρει κανείς. η κάμερα όπως είπα δέχεται memory stick μέχρι 2GB.

αν βάλω microSD 4GB στον αντάπτορα Λογικά δε θα διαβάζεται ε;

Δημοσ.

Να το παρεις, εχω και εγω ενα παρομοιο μαραφετι απο dealextreme.

Την ιδια σκεψη εκανα και εγω με εσενα, τωρα πλεον εχω χωρο για τις φωτογραφιες σχεδον ολου του ετους.

Δημοσ.

καλά το να μη διαβάζονται οκ είναι άλλο θέμα δε θα ευθύνεται η κάρτα. αν και δε νομίζω να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

έχω δει αντάπτορες microSD σε SD. αλλά τέτοιο που θέλω δεν είχα δει. τυχαία το ανακάλυψα.

οπότε θα το πάρω.

ευχαριστώ

και κάτι άλλο αν ξέρει κανείς. η κάμερα όπως είπα δέχεται memory stick μέχρι 2GB.

αν βάλω microSD 4GB στον αντάπτορα Λογικά δε θα διαβάζεται ε;

μπορεί να μην μπορεί να την διαβάσει μπορεί όμως και να την διαβάζει αλλά να γίνει εξαιρετικά αργή

θα θες π.χ. να δεις τις φωτογραφίες σου και θα παίρνει ώρα ή μπορεί να σε καθυστερεί από φωτογραφία σε φωτογραφία λόγω αυξημένου χρόνου αποθήκευσης ή να έχεις πρόβλημα στη λήψη video

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...