Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εδω οι απανταχου Αυπνοι σηκωνουν τα ποντικια τους ψηλα! ! ! Πλακα κανω..tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Παιδες, Αυπνοι και Αυπνες, βοηθηστε το παιδι, σχετικα με ενα bios update που θελει να κανει! ! !

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ για όλα κι εσένα και όλους τους προηγούμενους που ασχολήθηκαν!

Και, ναι ρε παιδιά, όποιος μπορεί, ας βοηθήσει να κάνω αυτό το update.

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα σου πω κάτι γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο. Διαβάζοντας αυτά που είπες περι αρχείων rar είμαι 100% σίγουρη ότι ή κατέβασες λάθος αρχείο ή πήγες να ανοίξεις το iso.

Το αρχείο που κατεβαίνει από το site που σου έδωσα είναι iso. Δε το κάνεις τίποτα άλλο πέρα από κάψιμο σε cd

Πάρε αυτό το cd που έκανες και λες ότι δε μπουτάρει και βάλε το σε ένα άλλο pc. Μπουτάρει;

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι πήγα να ανοίξω το .iso αλλά πριν το αντιγράψω στο dvd, το πήρα χαμπάρι και κατέβασα πάλι το αρχείο που μου είχες δώσει. Νομίζω ότι έκανα σωστά τη διαδικασία μετά.

Πάντως, βάζοντας τώρα το dvd στο λάπτοπ, παίζει. Βγαίνει ένα παράθυρο που λέει Ubuntu menu και έχει επιλογές: Demo and full installation, Install inside windows και learn more.

Δημοσ.

Εγώ θέλω να μπεις στο bios, να βάλεις το cd που έγραψες στο dvd drive σου, να ρυθμίσεις από bios να ξεκινήσει από το dvd και να μου πεις αν μπούταρε

Δημοσ.

Με τον ίδιο τρόπο που θα αλλάξεις από hdd σε dvd θα το κάνεις και μετά από dvd σε hdd

Αν φοβάσαι (που αν δεν είσαι γνώστης καλά κάνεις) μπορείς να το πας σε κάποιον τεχνικό πχ.

Δημοσ.

Λοιπόν, πήγα να το κάνω αλλά είδα ότι με το cd μπουτάρει κι έτσι το άφησα. Τελικά το άνοιξε το ubuntu και μπήκε σε άλλο περιβάλλον - όχι στα windows. Έκανα restart και απλά έβγαλα το cd από το drive.

Δημοσ.

Το έκανα αλλά δεν συμβαίνει τίποτα, πάλι κολλάει εκεί που κόλλαγε και πριν.

Μάλιστα, δεν "παίρνει μπρος" καν το CD-ROM. Κανονικά δεν θα έπρεπε να "τρέξει" μόλις ξεκινάει ο υπολογιστής;

Πήγα Advanced Bios Features και έβαλα στο First Boot Device: CD-ROM.

Ναι, το παραπάνω απόσπασμα είναι το τι έγινε στον προβληματικό υπολογιστή.

Δημοσ.

Ναι, το παραπάνω απόσπασμα είναι το τι έγινε στον προβληματικό υπολογιστή.

Α οκ σορρυ...Μπερδευτηκα απο το παρακατω αποσπαμα, μιας και δεν αναφερεις σε πιο συστημα σου boot-αρε...

Λοιπόν, πήγα να το κάνω αλλά είδα ότι με το cd μπουτάρει κι έτσι το άφησα. Τελικά το άνοιξε το ubuntu και μπήκε σε άλλο περιβάλλον - όχι στα windows. Έκανα restart και απλά έβγαλα το cd από το drive.

Αρα, το cd-ακι το ''εκαψες'' σωστα!mrgreen.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...