Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα...θα ηθελα να ρωτισω ποια ειναι η αποψη σας για την http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6770-Vapor-X-PCI-Express-GDDR5-1-GB-11189-01-20G.htm

επιπλεον θα ηθελα να ρωτησω ενδιαφερομαι για αγορα καρτας γραφικων μεχρι 120 ευρω απο το πλαισιο...και το ερωτημα ειναι το εξης...εχω την οθονη http://www.amazon.co.uk/Acer-P203W-CrystalBrite-Widescreen-Monitor/dp/B000VPHOZ8

μιας και δεν ειναι hdmi ποσο διαφορα θα εχει ας πουμε η 6770 apo to evga 560fb?

τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη ειναι

amd phenom x4 640

4 gb ram

Gigabyte 770T-D3L

και τροφοδοτικο CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W

Δημοσ.

thanos1972 σε ευχαριστω για την απαντηση σου...προτιμω πλαισιο καθως ειναι διπλα μου και κυριως επειδη εχω διαλεξει και κατι αλλα πραγματα να αγορασω και θελω ολα απο ενα μαγαζι...δηλαδη η msi 6770 δεν θα εχει διαφορα απο την vapor-x επειδη η οθονη μου δεν ειναι hdmi ε?η msi 6770 σαν καρτα γραφικων ειναι καλη?αλλες επιλογες μεχρι το μαξιμουμ 120 ευρω?αξιζει βεβαια να δωσο περισσοτερα λεφτα μιας και οπως το εχω καταλαβει δεν θα εχει μεγαλη διαφορα λογω hdmi

Δημοσ.

Απο την στιγμη που η μεγιστη αναλυση της οθονης σου ειναι 1680Χ1050 τοτε ειναι καλη επιλογη η 6770.

Βεβαια μην περιμενεις να παιξεις full το battlefield 3 αλλα τελος παντων.

Η καλυτερη λυση βεβαια για να σου κρατησει κιολας ειναι 28euros παραπανω απο αυτα που υπολογιζες να δωσεις και να πας εδω EVGA GTX 460 FPB (PCI Express, DDR5, 1GB) 149,00 η εαν εισαι καπου κοντα στην θεσσαλονικη εδω ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Sapphire) 139,76

Κοιτα εδω λιγο ενα συγκριτικο στα παιχνιδια μεταξυ 460 και 5770 (που ειναι στην ουσια μια 6770 με αλλο ονομα).Συγκριτικο.

Εαν δεν μπορεσεις να διαθεσεις παραπανω τοτε παρε την πιο φθηνη 6770 που σου εδειξα.

Δημοσ.

thanos1972 σε ευχαριστω για την απαντηση σου...προτιμω πλαισιο καθως ειναι διπλα μου και κυριως επειδη εχω διαλεξει και κατι αλλα πραγματα να αγορασω και θελω ολα απο ενα μαγαζι...δηλαδη η msi 6770 δεν θα εχει διαφορα απο την vapor-x επειδη η οθονη μου δεν ειναι hdmi ε?η msi 6770 σαν καρτα γραφικων ειναι καλη?αλλες επιλογες μεχρι το μαξιμουμ 120 ευρω?αξιζει βεβαια να δωσο περισσοτερα λεφτα μιας και οπως το εχω καταλαβει δεν θα εχει μεγαλη διαφορα λογω hdmi

Για μενα η παρε reference μοντελο Η δωστε κατι παραπανω και πανε σε μια 6850

Δημοσ.

σε ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σου..

για να καταληξουμε με την τωρινη οθονη που εχω(μιας κ ειναι δυσκολοι καιροι για αγορες) με συμφερει η Msi η vapor-x,evga?δηλαδη τι θελω να πω με την τωρινη οθονη μου θα δω διαφορα αναμεσα στις δυο?

Δημοσ.

Κοιτα,η διαφορα στην τιμη δεν ειναι μικρη.Επισης εαν εξαιρεσουμε τις ιντσες τις οθονης σου(που για εμενα προσωπικα μια χαρα ειναι) η αναλυση σου ειναι καλη.

Η 6770 της msi τρεχει στα 800Mhz ο πυρηνας της ενω της vaporX στα 860.Αλλα αυτη ειναι μια ρυθμιση που μπορεις να την κανεις και μονος σου πανευκολα.

Και οι 2 εχουν καλο συστημα ψυξης οποτε θεμα θορυβου και θερμοκρασιων δεν θα εχεις.

Οι διαφορες μεταξυ των 2 ειναι ελαχιστες και εαν παρεις την msi6770 και τις ανεβασεις τα ρολογια στα 860 τοτε οι διαφορες θα ειναι 0%.θα ειναι ιδιες σε επιδοσεις.

Παρε και ενα review της vaporX και διαβασε.εχει μεσα και την αναλυση σου σε συγκριση με καποιες αλλες.

Εγω τι θα εκανα?θα επαιρνα την msi στα 99 euros και θα της ανεβαζα μονος μου ρολογια.

Δημοσ.

Κοιτα,η διαφορα στην τιμη δεν ειναι μικρη.Επισης εαν εξαιρεσουμε τις ιντσες τις οθονης σου(που για εμενα προσωπικα μια χαρα ειναι) η αναλυση σου ειναι καλη.

Η 6770 της msi τρεχει στα 800Mhz ο πυρηνας της ενω της vaporX στα 860.Αλλα αυτη ειναι μια ρυθμιση που μπορεις να την κανεις και μονος σου πανευκολα.

Και οι 2 εχουν καλο συστημα ψυξης οποτε θεμα θορυβου και θερμοκρασιων δεν θα εχεις.

Οι διαφορες μεταξυ των 2 ειναι ελαχιστες και εαν παρεις την msi6770 και τις ανεβασεις τα ρολογια στα 860 τοτε οι διαφορες θα ειναι 0%.θα ειναι ιδιες σε επιδοσεις.

Παρε και ενα review της vaporX και διαβασε.εχει μεσα και την αναλυση σου σε συγκριση με καποιες αλλες.

Εγω τι θα εκανα?θα επαιρνα την msi στα 99 euros και θα της ανεβαζα μονος μου ρολογια.

τελικα και εγω διαλεξα την msi το θεμα ειναι τωρα πως ανεβαζεις τα ρολογια...

ααα ετσι για την ιστορια παρατηρισα οτι ο phenom 640 ηταν στα 87 ευρω ενω ο καινουριος fx4100 στα 109 οποτε αλλαξα και τον επεξεργαστη..ολο το συστημα θα ερθει παρασκευη σαββατο... :) :) :) :) :)

Δημοσ.

τελικα και εγω διαλεξα την msi το θεμα ειναι τωρα πως ανεβαζεις τα ρολογια...

ααα ετσι για την ιστορια παρατηρισα οτι ο phenom 640 ηταν στα 87 ευρω ενω ο καινουριος fx4100 στα 109 οποτε αλλαξα και τον επεξεργαστη..ολο το συστημα θα ερθει παρασκευη σαββατο... :) :) :) :) :)

Οταν την παρεις θα πατας στον catalyst control center καρτελα επιδοσεις θα σου βγαλει να αποδεχτεις κατι ορους και μετα θα σου θα μπορεις απο εκει να αλλαξεις τα ρολογια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...