Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα την άποψη σας όσο αφορά δυο κάρτες grafikon.thn 6870 και 6950 2G.exo πάρει την 6870 όμως έχω κάποια προβλήματα κατά την διάρκεια τον παιγνιδιών(need for speed,battlefield 2)http://www.insomnia.gr/topic/424077-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b2%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b1-%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-6870/.προσπάθησα να κάνω overclock τον επεξεργαστή όμως χωρίς αποτέλεσμα.επειδή η κάρτα έχει ημερομηνία αγοράς 31/10 πήγα σήμερα στο multirama να την αλλάξω και να πάρο την 6950 2G όμως μου είπαν πως οποια κάρτα και να βάλω δεν θα δω διαφορα γιατί ο επεξεργαστής μου είναι παλιός.θέλω να ρωτήσω αν αυτό που μου είπαν αν έχει κάποια βάση και δόση αληθειας,δηλαδή αν πάρο την 6950 δεν θα δω κάποια diafora.

to σύστημα μου είναι αυτό

CPU-Intel Core™2 Duo Desktop Processor E8600

MOBO-asus P5Q3

RAM-Crucial ballistix tracer DDR3 1333 2X2G

PSU-THERMALTAKE W0103 TOUGHPOWER 600W

Δημοσ.

αμα μπορεις να κλοκαρεις λιγακι τον επεξεργαστη θα πηγαινει καπως καλυτερα.ετρωγες μπουκαλι με την 6870?αν ναι δεν αξιζει να πας σε 6950 καθως θα καθετε.

Δημοσ.

Καλά σου είπαν στο multirama, ο επεξεργαστής σου πλέον είναι λίγος. Δες μήπως έχεις κανένα καλό cpu που πηγαίνει 4200 οπότε όλο και θα πάρεις κανένα fps παραπάνω. Από εκεί και πέρα ...συμβιβάσου ή αναβαθμίσου ;)

Επίσης παραλείπω να πω latest drivers, καθαρά win κτλ...

Δημοσ.

καταρχάς σε ευχάριστο για την ανταπόκριση.δεν ξέρω τι σημαίνει (ετρωγες μπουκαλι)στη γλώσσα τον pc,το πρόβλημα μου είναι πως σε κάποια σημεία κάνει κωλύματα ,δηλαδή τα fps πέφτουν σε 27-30 και για αυτό σκέφτηκα να πάρο μια ακόμα καλύτερη.δοκίμασα να ανεβάσω τον επεξεργαστή και παρόλο που με το 3dmark11 είχα καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με την άρχει τα κωλύματα παραμένουν.

Δημοσ.

μπουκάλι = bottleneck

δηλαδή η κάρτα μένει αραχτή @ π.χ. 50% ενώ ο επεξεργαστής δεν προλαβαίνει να της στείλει γραφικά και βαράει υπερωρίες @ 100% ;)

Όσο καλή κάρτα και να πάρεις - θα "περιμένει" τον επεξεργαστή σου. Το o/c πρέπει να βελτιώνει λίγο την κατάσταση :)

Δημοσ.

Καλά σου είπαν στο multirama, ο επεξεργαστής σου πλέον είναι λίγος. Δες μήπως έχεις κανένα καλό cpu που πηγαίνει 4200 οπότε όλο και θα πάρεις κανένα fps παραπάνω. Από εκεί και πέρα ...συμβιβάσου ή αναβαθμίσου ;)

Επίσης παραλείπω να πω latest drivers, καθαρά win κτλ...

με βάση την μητρική που έχω και τις μνήμες τι αναβάθμιση μπορώ να κάνω η ούτε η μητρική κάνει,έχεις να μου προτείνεις κάτι

μπουκάλι = bottleneck

δηλαδή η κάρτα μένει αραχτή @ π.χ. 50% ενώ ο επεξεργαστής δεν προλαβαίνει να της στείλει γραφικά και βαράει υπερωρίες @ 100% ;)

Όσο καλή κάρτα και να πάρεις - θα "περιμένει" τον επεξεργαστή σου. Το o/c πρέπει να βελτιώνει λίγο την κατάσταση :)

σε ευχάριστο ,το κατάλαβα.άρα πρέπει να ψάξω για αναβάθμισης

Δημοσ.

ισως το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις καποιον μεταχειρησμενο επεξεργαστη(που να τον υποστηριζει η μητρικη)

καποιος τετραπυρινος της ιντελ απο τα σοκετ 775 θα βελτιωσει πολυ την κατασταση(πχ απο την σειρα Q9xxx)

Δημοσ.

Μια φθηνή λύση θα ήταν να πουλούσες τον επεξεργαστή σου για ~80-90ε και να κόλλαγες ακόμα ~50 για έναν μεταχειρισμένο Q9550/Q9650 (E0) - που στην μητρική σου θα μπορούσε κάλλιστα να παίξει @ 4GHz οπότε θα έβλεπες σημαντικότατες διαφορές.

Αλλιώς πουλάς τα πάντα και πας για mobo/cpu/μνήμες με κανένα 2500Κ - αλλά εκεί μιλάμε για ~450 ευρώ ε; :)

Δημοσ.

εάν παο στην πιο φτηνή λύση δηλαδή σε ένα μεταχειρισμένο Q9650 (E0) αξίζει να την αλλάξω την 6870 με την 69502g η είναι υπερβολή.η διαφορα χρημάτων είναι 50 euro.

αν όμως φτιάξω καινούριο ps με έναν 2500k πια mobo προτείνεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...