panosraf Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα παιδες εχω το εξης προβλημα με τη συγκεκριμενη καρτα εκει που καθομαι ωραια και καλα και εβλεπα ενα βιντεο στο youtube κρασαραν οι drivers της καρτας μου το κανε δυο φορες συνεχομενα και μια προχτες που τη πηρα συνολικα τρεις φορες το χει κανει μεχρι τωρα και δε μου ανοιγει το περιβαλλον aero υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξω το pc ειναι καινουργιο ολο ευχαριστω....
tilbellos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις την τελευταια εκδοση των driver της καρτας 285.62. Αν παλι συνεχίζει τοτε επιστρεφεις την καρτα γραφικών πίσω για αντικατάσταση
kss207rc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Αν θελεις σβησε τελειως τους drivers με το driver sweeper σε ασφαλη λειτουργια και ξαναπερασε τους. Και μενα καμια φορα κρασαρουν οι drivers και επανερχονται μετα απο λιγο αλλα δεν εχω προβλημα με το aero ολλα ειναι οκ.
evoluti0n Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δοκιμασε να τρεξεις furmark να δεις μηπως το προβλημα δεν ειναι με τη καρτα (αν βγαλεις κανα 30-45 λεπτα furmark κατα πασα πιθανοτητα δεν φταιει η καρτα
panosraf Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Αν θελεις σβησε τελειως τους drivers με το driver sweeper σε ασφαλη λειτουργια και ξαναπερασε τους. Και μενα καμια φορα κρασαρουν οι drivers και επανερχονται μετα απο λιγο αλλα δεν εχω προβλημα με το aero ολλα ειναι οκ. και μενα τις δυο πρωτες φορες επανηλθε το aero αμεσως αλλα χτες επρεπε να κανω επανεκινηση για να επανελθει το aero τελοσπαντων για να μου λες οτι κρασαρουν και σενα τοτε δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας, βασικα εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι μηπως εχει καποιο προβλημα η καρτα για να την επιστρεψω οσο ειναι νωρις ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα