Προς το περιεχόμενο

Media Markt - HP Pavilion g6-1165 444€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Media Markt - HP Pavilion g6-1165 444€ (Στο σκρουτζ απο 520)

http://www.mediamarkt.gr/mcs/special/gerakas,19701,gerakas.html

Κατασκευαστής Hewlett Packard

Μοντέλο Pavilion g6-1165ev (Charcoal Grey)

Part Number QA894EA

Κατηγορία Notebooks 15" - 15.6"

CPU Intel Core i3 - 2310M (2.10GHz, 3MB Cache, DMI 2.0)

RAM 3072MB (1x2048MB+1x1024MB) DDR3, up to 4096MB maximum memory

HDD 320GB (5400rpm)

VGA AMD Radeon HD 6470M 1GB dedicated memory

Monitor 15.6" WXGA BrightView LED HD (1366x768)

Optical DVD+/-RW SuperMulti DL Drive

Λειτουργικό Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit GR/EN

Extras 3x Usb 2.0, LAN 10/100, WiFi, Bluetooth, Multi-Format Digital Media Card Reader, VGA port, HDMI port, 1x έξοδος ακουστικών, 1x είσοδος μικροφώνου, Ηχεία Altec Lansing, Webcam with Integrated Digital Microphone, Battery 6 Cell Li-Ion, Weight: 2.55Kg

Δημοσ.

νομίζω συμφέρει καλύτερα από το Packard Bell TS11HR-030GR i3-2310M στο Electroworld 399€. (και ας είναι 45 ευρώ ακριβότερο, αν λάβουμε υπόψιν μας την διαφορά στην ποιότητα κατασκευής)

Δημοσ.

διαφορες ειναι 1 gb παραπανω to packard bell και λιγο καλυτερη καρτα γραφικων και μεγαλυτερο δισκο οποτε νομιζω οτι η πλαστιγα γερνει προς Packard Bell που ειναι και ποιο φθηνος.Λογω καψιματος με την hp την οποια για εμενα ειναι στα ιδια η χειροτερια χαλια απο ενα acer στα φθηνα τις και με την γνωστη ιστορια με τις nvidia 7-8 που καιγοντουσαν εχω ορκιστει οτι δεν ξαναπαιρνω hp.Εκαναν recall φτηνα μοντελα και τα πολυ ακριβα τα αφησαν εκτος για τετοια αντιληψη μιλαμε.Κορυφη ειναι DELL σχεδον σε ολα τους.Εαν δειτε το vostro 3750 σε ποιοτητα θα νομιζετε οτι ειναι χειροποιητο.Δυστηχως πανακριβα εδω τρομερες ευακιριες απο αμερικη σε οποιον ταξιδευει η εχει γνωστο.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι αυτή την εποχή η HP μπορεί να παινεύεται για καλύτερη ποιότητα κατασκευής από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή laptop (για τα οικονομικά μοντέλα).

Πάντως η προσφορά είναι καλή. Αξιοπρεπές οικονομικό λάπτοπ για 444 ευρώ.

Δημοσ.

Πέρασα σήμερα απο ΜΜ στο Μαρούσι και είχε πολλά κομμάτια (όπως και galaxy s στα 249 ευρώ). Δεν ξέρω απο ποιότητα κατασκευής τι λέει η HP αλλά νομίζω πολύ καλή τιμούλα για i3 δεύτερης γενιάς!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...