Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω μια ερωτησει εχω την παρακατω μνημη στον υπολογιστη μου KVR800D2N5/2G και πριν απο λιγο μου εστειλαν μια μνημη μου ειχα παραγγειλη αλλα εκαναν λαθος και η μνημη που μου εστειλαν εχει το παρακατω ονομα KVR800D2N6/2G υπαρχει περιπτωσει να δουλευει στον υπολογιστη μου η να την στειλω πισω

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να μας πει το μοντελο της μιτρικης -μην προσπαθεις να μαζεψεις posts-

ναι θα λειτουργουν,απλα θα εχεις 6 cass latency επειδη η καινουργια τοσο ειναι

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να μας πει το μοντελο της μιτρικης -μην προσπαθεις να μαζεψεις posts-

Ρε φιλε δνε μπορω να σε καταλαβω. Οταν καποιος δεν ξερει, και θελει να βοηθισει πρεπει να θελει να μασει ποστ? Και να μασει τι θα γινει?

φιλικα παντα

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω θα την βαλω και θα σας πω

παιδια την εβαλα και δουλεψε υπαρχει καποια πυθανοτητα να φαω καμια μπλε οθονη

Δημοσ.

φιλε overpower,δεν με απασχολει να μαζεψω ποστ,το μονο που ηθελα ηταν να βοηθησω,οπως επισημανε καποιο αλλο μελος.Αν εσυ εχεις προβλημα, ειναι δικο σου θεμα,αλλα καλο ειναι να κρατησεις τα περιττα σου σχολια εκτος συζητησης

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω θα την βαλω και θα σας πω

παιδια την εβαλα και δουλεψε υπαρχει καποια πυθανοτητα να φαω καμια μπλε οθονη

Πιθανότητα για BSOD, θα είχες αν είχες βάλει "καρφωτές" ρυθμίσεις στο BIOS για τις μνήμες σου (άρα θα είχες βάλει 5 στο Cache Latency). Επειδή όμως το default είναι στο auto, και κρίνοντας από τις ερωτήσεις που κάνεις, δεν πιστεύω ότι μπήκες μια μέρα και τις άλλαξες από μόνος σου (γιατί αν είχες τις γνώσεις να το κάνεις δεν θα μας ρωτούσες τώρα) τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Μέχρι αποδείξεως του εναντίον φυσικά (που δεν το ελπίζω) :)

Δημοσ.

μια καλη ιδεα επειδη ειναι καινουρια η μια και εχουν και διαφορετικο cas latency ειναι να κανεις memtest (google it) για να εισαι σιγουρος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...