vasilis123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 καλησπέρα, εχω κατι ηχεια 5.1, επιδη δεν βλεπω πλεο ταινιεσ στο pc και δεν μ χρειαζονται και τα 5, υπαρχει προβλημα αν αποσυνδεσω το κντρικο και τα δυο πισω και να αφισω μονο τα μπροστα και το γουφερ? θα δημιουργηθει προβληημα αν το σημα απο τις εξωδους δεν παει πουθενα/? ευχαριστω πολυ!
John-lamia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 καλο θα ηταν να τα απενεργοποιήσεις απ το προγραμμα της καρτας ηχου του υπολογιστη σου.
vasilis123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 δηλαδη? εγω θελω να τα βγαλω, για να γλιτοσω απο τα καλοδια. θα υπαρξει προβλημα αν ταβγαλω και δουλευουν μονο τα 2? (αν και τορα εχω μονο το ενα jack απο τα 3 συνδεμενω στο pc και δεν βλεπω καποιο προβλημα
John-lamia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 ειναι το καλύτερο πραγμμα που μπορείς να κανεις αν δεν προκιται να τα ξανα δουλεψεις. θα γλυτώσεις καλωδια, χωρο, και χνουδια στο πισω μερος του υπολογιστη. αλλα να ξερεις οτι ολα τα ηχεια οταν δεν δουλευουν χαλανε απ την υγρασια.
vasilis123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 το να χαλασουν αυτα που δε δουλευουν δε με απασχολει πολυ γιατι σε 2-3 μηνες παω για καινουρρια, αυτοπου με ενοιαζε ηταν να μην καει ο ενυσχητης επιδη δεν θα ειναι ολα τα ηχεια συνδεμενα, αλλα αφου λεσ οτι δεν υπαρχει προβλημα , ολα οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα