zoranb Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 δεν ανοίγει καν το πορτάκι για να διαλυθεί το απορριπαντικό
insomniaK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Σε κανένα πλυντήριο δεν ανοίγει το πορτάκι του απορρυπαντικου.
zoranb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ώχ τώρα με έστειλες, είσαι σίγουρος? και πως φτάνει το απορριπαντικό στα πιάτα?
insomniaK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 1. Στα 30 χρόνια που έχω εμπειρία με πλυντήρια πιάτων δε θυμάμαι να ανοίγει το πορτάκι. 2. Η εμεπιρία μου είναι σε μεγάλα πλυντήρια πιάτων κι όχι μικρά και μάλιστα πάνω σε ροδάκια. 3. Ως άνθρωπος που παρατηρεί το πορτάκι του απορρυπαντικού, δε βλέπω κάποιο μηχανισμό που μπορεί να το ανοίξει χωρίς χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. 4. Λεπτομέρεια, αλλά έχω και κάποια χρόνια εμπειρίας με τη μηχανική.
zoranb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 3. Ως άνθρωπος που παρατηρεί το πορτάκι του απορρυπαντικού, δε βλέπω κάποιο μηχανισμό που μπορεί να το ανοίξει χωρίς χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. ναι βρε φίλε, αυτό που λες το πρόσεξα κ εγώ αλλά άλλο πλυντήριο που έχω δεί, βρίσκω ανοιγμένο το πορτάκι όταν έχει ολοκληρωθεί το πλύσιμο! το 2. μου φάνηκε μπιχτή
μαφαλντα Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Φυσικά και ανοίγει το πορτάκι .Κάτι το εμποδίζει.Μην το τιγκάρεις το πλυντήριο. Link
zoranb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ή μπορεί να θέλει συντήρηση? thanx μαφάλντα πολυ καλό το link σου
LiquidOS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ή μπορεί να θέλει συντήρηση? Θέλει. Το ίδιο συμβαίνει στο δικό μου πλυντήριο. Ο μηχανισμός που ανοίγει το πορτάκι αποτελείται από πλαστικά. Με τον καιρό και τη θερμοκρασία παραμορφώνονται. Το άφησα όπως είναι. Αν το θυμηθώ ανοίγω το πορτάκι χειροκίνητα, περίπου στη χρονική στιγμή που θα άνοιγε μόνο του, αναλόγως προγράμματος. Αν όχι, και πάλι καθαρά βγαίνουν.
insomniaK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Πρωι πρωί θα με κάνετε να βάλω πληντύριο... Στο δικό μου δεν ανοίγει... Δεν είχε μπηχτή όντως δεν έχω εμπειρία από μικρά πληντύρια. Σόρρυ αν παραπληροφόρησα.
zoranb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Τί πλυντήρια έχετε μήπως είναι το ίδιο με το δικό μου (AEG Favorit 52850)
insomniaK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Παίδες, έβαλα χέρι στο δικό μου πλυντήριο για να δω αν ανοίγει. Λοιπόν, δεν ανοίγει το πορτάκι του απορρυπαντικού, αλλά έχει κάτι σχισμές, όπως δεν ανοίγει το πορτάκι σε ένα Bosch που έχουμε στην Ελλάδα. Αν δεν βάλω τη μέγιστη θερμοκρασία τότε δε λιώνουν πάντα οι ταμπλ´ετες, δείτε το μπλε υπόλειμμα ...
zoranb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 υπόλειμα αφήνει και σε μένα και όταν βάζω ταμπλέτα στο ίδιο πρόγραμμα (το οποίο είναι ένα πριν από αυτό με τη μέγιστη θερμοκρασία) αυτή παραμένει άθικτη μέσα στο πλαστικό περίβλημά της είναι νορμάλ αυτό;
μαφαλντα Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Τα πορτάκια ανοίγουν σε όλα τα πλυντήρια. Link Οι ταμπλέτες αν πάρουν υγρασία δεν διαλύονται.Αν παίρνεις fairy να κλείνεις καλά την συσκευασία.
zoranb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ωχ!!! έχει γίνει μπέρδεμα μου φαίνεται Fairy έχω σε ταμπλέτες και δεν διαλύονται όταν βάζω το πρόγραμμα Normal 65C ( υπάρχει και το intensive care 70C )
Dark_son20 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Τα πορτάκια ανοίγουν σε όλα τα πλυντήρια. τα πορτάκια που είναι σε στιλ μεντεσέ δεν ανοίγουν (πχ insomniaK) τα πορτάκια που είναι συρταρωτά και μαγκώνουν ανοίγουν. απλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα