Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν καταλαβαίνω τί εννοείς αλλά να μια εικόνα του προβλήματος

φαίνεται πως δεν χρησιμοποιεί το απορριπαντικό γιατί δεν το καταναλώνει, τί να φταίει;

post-74587-0-92935600-1320963762_thumb.jpg

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

ίσως να φταίει η σαπουνοθήκη, να έχει κάποιο πρόβλημα κ γιαυτό να μην ανοίγει το πορτάκι, άραγε υπάρχει στο δίκτιο βιντεάκι που να δείχνει πως το αλλάζει κανείς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδά το άνοιξα το πυντήριο κ με έκπληξη είδα το πόση υγρασία και σκουριά μαζεύει η σαπουνοθήκη στα μηχανικά/ηλεκτρονικά της μέρη. Τα σιδεράκια των καλωδίων της ήταν γεμάτα άλατα, σας στέλνω μια χαρακτηριστική φωτό και θα ήθελα να μου πείτε εάν υπάρχει αλοιφή ή κάποιος άλλος τρόπος για να καθαριστούν γιατί δεν έχουν χαλάσει απλώς είναι καλυμμένα με άλατα ή τι άλλο δεν ξέρω! Αυτό το πηνίο με τη σκουριά βέβαια είναι σίγουρα χαλασμένο, αλλά εγώ λέω για τα υπόλοιπα σιδεράκια που εξέχουν κλπ.

post-74587-0-09236600-1321649942_thumb.jpg

Επεξ/σία από zoranb
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να το κλείνω το συγκεκριμένω thread, πήγα και αγόρασα μια νέα σαπουνοθήκη και έλυσα το πλυντηριακό μου πρόβλημα! Ευχαριστώ παιδιά για το όλο support! :-D

Δημοσ.

Αν δεν "πιάνουν τα χέρια σου" πας για καινούργιο μετά...

Γύρνα το τούμπα και ακολούθα όλες τις σωληνώσεις εισόδου+εξόδου.Φύσα τον της αποχέτευσης να ξεμπουκώσει,αφού έχεις ακολουθήσει (όπως είπαμε...) τις πορείες των λάστιχων ως το τέλος.

Σε μένα (ας πούμε) δεν ολοκληρωνόταν η πλύση και ανακάλυψα εκεί που πριστρέφεται ο μηχανισμός με τη φυγόκεντρη,στο σημείο που είχε στη βάση του το στριφτήρι,είχε κάτσει ένα γαμήδι από σπασμένο γυαλί και εμπόδιζε το μηχανισμό περιστροφής=πιάτα άπλυτα,ενώ εκεί που έφευγε για αποχέτευση είχαν κάτσει κάτι χοντρά ψίχουλα από αποφάγια και ψιλοβούλωναν τη ροή προς τα έξω=πιάτα βρώμικα...

Σε κάθε μία απ' τις δύο περιπτώσεις οι μαστόροι είχαν διαγνώσει "εγκέφαλο",ο ένας μάλιστα το κοπάναγε στο πλάϊ και σε μια υποθετική θέση που ήταν ο "εγκέφαλος".

Βρήκα έναν τοπικό γεράκο που κάτσαμε και τα λέγαμε,με ξεφόρτωσε από ένα τριαντάρι (έκατσε πάνω από μιάμισυ ώρα...) και μετά σπάσανε το καλούπι...

Δημοσ.

Δεν θα συνιστούσα τα ανάποδα γυρίσματα γιατί το δικό μου πρέπει με κάτι κολοτούμπες που του έκανα κατά τη ματακόμιση να έπιασε σκουριά από νερά που έτρεξαν στα εξαρτήματα που βλέπετε στις φωτός!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...