Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) πως μπορω να κόψω τα διαφημιστικα που πετάγονται σε καθε σελιδα που ανοίγω.. μου εχουν σπασει τα νευρα... κανα προγραμματακι?

2) Εκανα format στον υπολογιστη και εγκατεστησα το google chrome, αλλα δε βρισκω την λειτουργια να μου ανοιγουν στην αρχικη σελιδα οταν ανοιγω το chrome τα 8 παραθυρα (εικονες) με τα link που χρησιμοποιώ ποιο πολύ.Πριν κανω το format γινοτανε... τωρα δεν γινετε.Αυτα ανοιγαν με σειρα που εκανα τις περισσοτερες επισκέψεις.. μου ανοιγαν 8 παραθυρα και πατουσα πανω και εμπαινα.. τωρα δεν ανοιγουν, απλα μου τα αναγραφει η γραμμη εργαλειων πραγμα που δε μου αρεσει.

Δημοσ.

εύκολο πας από το μενού του chrome στα "εργαλεία" μετά "επεκτάσεις" "αποκτήστε περισσότερες επεκτάσεις" μετά σε βγάζει στο μενού τον επεκτάσεων κάπου έχει search εκεί πατάς AdBlock κανε την εγκατάσταση στο chrome και είσαι έτοιμος

επίσης από το μενού του chrome Πάλι πανε "επιλογές" στην καρτέλα μετά "σύνθετες επιλογές" και στα "Αναδυόμενα παράθυρα" clickare το "Να μην επιτρέπεται σε κανέναν ιστότοπο η εμφάνιση αναδυόμενων παραθύρων"

Δημοσ.

Για το 2 ξερει κανεις να απαντησει, δλδ πως βρισκω αυτο που μου βγάζει στοιχισμένες τις φώτο των 8 ποιο συχνων επισκεψεων μου στο google chrome στην αρχικη σελιδα

Δημοσ.

Για το 2 ξερει κανεις να απαντησει, δλδ πως βρισκω αυτο που μου βγάζει στοιχισμένες τις φώτο των 8 ποιο συχνων επισκεψεων μου στο google chrome στην αρχικη σελιδα

Όταν ανοίξεις μία καινούρια κενή καρτέλα θα κλικάρεις κάτω που λέει πιο δημοφιλί (έτσι το γράφει ^_^ ) και είσαι έτοιμος.

post-190200-0-58696700-1320455422_thumb.jpg

Δημοσ.

Όταν ανοίξεις μία καινούρια κενή καρτέλα θα κλικάρεις κάτω που λέει πιο δημοφιλί (έτσι το γράφει ^_^ ) και είσαι έτοιμος.

δεν γίνετε σε μένα, μου τα βγάζει όπως στην εικόνα... και κλικαρω πάνω του αλλα δεν μου ανοιγουν τα παραθυρα οπως σε εσένα..οπως δειχνεις στην φωτογραφια

δεν γίνετε σε μένα, μου τα βγάζει όπως στην εικόνα που επισυνάψα... και κλικαρω εκει που λεει ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ αλλα δεν μου ανοιγουν τα παραθυρα οπως σε εσένα..οπως δειχνεις στην φωτογραφια

post-106565-0-60101200-1320494448_thumb.png

Δημοσ.

Έχεις την πιο καινούρια έκδοση ή κάποια πιο παλιά; Η πιο καινούρια είναι η 15.0.874.106

αυτην εχω την ποιο καινουρια 15.0.874.106

Δημοσ.

κανεις δεν ξερει τι παιζετε παιδια με το google chrome? γιατι δλδ δε μου βγαζει τα ποιο δημοφιλη σε παραθυρα, τις τοποθεσιες που επισκεπτομαι ποιο συχνα δλδ σε παραθυρα οταν ανοιγω το google chrome

Δημοσ.

Μήπως να τον έβγαζες και να τον ξαναέβαζες? Κάνε πρώτα μια διαγραφή του ιστορικού σου μήπως φτιάξει. Ή άμα θες κοίτα τη Speed Dial 2 και φτιάξε τη Νέα Ταμπέλα όπως θες εσύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...