vaggelis18 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μόλις βάζω να παίξω παιχνίδι και συγκεκριμένα το PES2012 μου βγάζει ως κάρτα γραφικών την intel HD Graphics και όχι την NVIDIA GEFORCE GT525M που έχει, με αποτέλεσμα να μην με αφήνει να παίξω το παιχνίδι γιατί μου βγάζει πως είναι ακατήλληλη. Έχω βάλει και τους drivers κανονικά αλλά δεν ξέρω τι γίνεται. Καμιά βοήθεια??
SpirtouLisS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 http://superuser.com/questions/351944/pes-2012-results-in-a-nvidia-error-on-dell-n5110-regarding-system-requirements ελπιζω να ειναι εδω η λυση σου. ή μαλλον οι λυσεις. η μητρικη σου παιζει μεταξυ της onboard επιταχυνσης γραφικων και της nvidia. οποτε ή ρυθμιζεις προεπιλογη καρτας γραφικων για το pes2012 την nvidia (στο nvidia control panel) ή απενεργοποιεις την επιλογη ''optimus'' στη bios. στη 2η περιπτωση πλεον η onboard επιταχυνση γραφικων πλεον ακυρωνεται τελειως για ολες τις εφαρμογες με το αρνητικο οτι θα μειωθει η αυτονομια του λαπτοπ σου
LongTom Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μπορείς επίσης με δεξί κλικ στο εικονίδιο του παιχνιδιού να προ επιλέξεις με τι κάρτα θέλεις να τρέξεις την εφαρμογή. Εμένα μέχρι τώρα δεν μου έβγαλε τέτοιο πρόβλημα(έκανα ότι σου είπα και έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο laptop).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα