HumaneTouch Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Kαλησπερίζω την κοινότητα . Πρόσφατα αγόρασα ένα Sony Ericsson Xperia X8 γιατί ήθελα ένα φτηνό smartphone και με ενδιέφερε περισσότερο η εμφάνιση .Ωστόσο ,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημε με το wi-fi και δεν είμαι σίγουρος αν φταίει το router ή το κινητό . Το κινητό βρίσκει πολλά ασύρματα δίκτυα με κακό σήμα , αλλά όλως περιέργως δεν βρίσκει το router μου . Έχω ήδη ασύρματη σύνδεση στο σπίτι με την οποία συνδέεται το λαπτοπ από το οποίο σας γράφω . Τι νομίζεται ότι γίνεται και τι μπορώ να κάνω εγώ γι'αυτό; Επίσης έχω μία απορία . Το κινητό δεν διαθέτει φάκελο με όλα τα αρχεία μαζί; (εικόνες,μουσική,βίντεο,εφαρμογές Τέλος , μπορεί να φανώ άσχετος , αλλά όλοι από κάπου ξεκινάμε .. Πώς μπορώ να κάνω install μια εφαρμογή στο κινητό ; Πού θα την βρώ αν την μεταφέρω από τον υπολογιστή ; Αν έχετε οποιοδήποτε tip όσον αφορά το Xperia X8 8α ήμουν ευγνώμων .
Luciddream Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 για μένα έκανες μια πολύ καλή αγορά ξέχνα το όμως το κινητό όπως είναι, και ψάξε να του βάλεις την τελευταία έκδοση android 2.3.7... θα δείς τεράστια διαφορά στα πάντα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486
c0prse_grinder Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 ξέχνα το όμως το κινητό όπως είναι, και ψάξε να του βάλεις την τελευταία έκδοση android 2.3.7... θα δείς τεράστια διαφορά στα πάντα. http://forum.xda-dev...d.php?t=1188486 ο ανθρωπος σου λεει πως τωρα μαθαινει πως να εγκαταστησει μια εφαρμογη στο android κινητο του και του λες κατ ευθειαν να περασει costume rom που θελει root και ιστοριες? φιλε humanetouch ριξε μια ματια εδω πρωτα --> Μόλις αγόρασα ένα κινητό με android, τώρα τι; Απορίες αρχαρίων και εδω για γενικοτερα αν αργοτερα αποφασισεις πως θες να περασεις καποια costume rom κοιταξε και εδω --> [Οδηγός]: XPERIA X8 custom roms (2.3.2 CM, 2.2.1 CM)
Luciddream Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 δεν χρειάζεται πτυχίο αστρονομίας για να βάλεις ένα ρομ, άλλωστε γιαυτό είναι το forum, για να βοηθάμε τους άλλους σε πράγματα που χρειάζονται. γνώμη μου αν το ψάξει όπως είναι τώρα θα το βαρεθεί σύντομα και θα το παρατήσει, ενώ αν αλλάξει ρομ θα κοιμάται αγκαλιά μαζι του μετά. αν θέλεις να βοηθήσεις μπορείς απλώς να κάνεις ένα πόστ και να του πεις την γνώμη σου όχι να σχολιάζεις αυτά που λέω εγώ.
c0prse_grinder Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 δεν χρειάζεται πτυχίο αστρονομίας για να βάλεις ένα ρομ, άλλωστε γιαυτό είναι το forum, για να βοηθάμε τους άλλους σε πράγματα που χρειάζονται. γνώμη μου αν το ψάξει όπως είναι τώρα θα το βαρεθεί σύντομα και θα το παρατήσει, ενώ αν αλλάξει ρομ θα κοιμάται αγκαλιά μαζι του μετά. αν θέλεις να βοηθήσεις μπορείς απλώς να κάνεις ένα πόστ και να του πεις την γνώμη σου όχι να σχολιάζεις αυτά που λέω εγώ. το φορουμ επισης ειναι για να σχολιαζουμε και να συζηταμε αποψεις. δεν ειπε κανεις οτι χρειαζεται πτυχιο αστρονομιας για να περασεις costume rom (ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον το 80% των αστρονομων δεν εχουν ιδεα τι ειναι costume rom - αρα ακυρη συσχετιση) το θεμα ειναι οτι για εναν αρχαριο ειναι risky διαδικασια, αν δεν ηταν δεν θα γραφανε σχεδον ολοι οι οδηγοι μετα στο τελος πως Το flash άρισμα γίνεται με ΔΙΚΙΑ σας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη.Η διαδικασία θεωρείται ασφαλής αλλά αν πάει κάτι στραβά δεν φέρω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ευθύνη... Επίσης τονίζω οτι εφόσον περνάμε ανεπίσημες/custom rom (ή rom που δεν προβλέπονται για την περιοχή μας) χάνουμε την εγγύηση (ακόμα και το root αφαιρεί την εγγύηση)!!! (αλλά σε ότι πρόβλημα υπάρχει -και όσο μπορούμε - εδώ βοηθάμε όλοι ,τύφλα να έχει το xda) ακομη και το link που εδωσες λεει: DisclaimerI'm not responsible if this ROM bricks your lovely phone. Use it at your own risk!
Luciddream Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 ρε φίλε (και εσείς οι 2 που κάνατε λικε), αυτό είχα να πώ, αυτήν την άποψη είχα, και την είπα. ουτε τον ρώτησα αν είναι αρχάριος χρήστης, ουτε αν δεν μπορεί να περάσει ρομ, ούτε τίποτα. ούτε είμαι εδώ για να κάνω baby sitting σε ηλίθιους. τώρα αν θέλεις να το κάνουμε προσωπικό να το κάνουμε, δεν έχω πρόβλημα, το πολύ πολύ να φάμε κανα μπαν. εσύ τι πρόβλημα έχεις δηλαδή?? του είπα εγώ να μην το κάνει με δικό του ρίσκο? :mad:
naruto14 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Χαλαρώστε ρε παιδιά. Ο καθένας είναι εδώ για να προτείνει αυτό που νομίζει. Και ο topic starter θα αποφασίσει τι θα κάνει σύμφωνα με τις απαντήσεις των υπόλοιπων μελών.
HumaneTouch Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας . Αν προκύψουν και άλλες απορίες θα σας ειδοποιήσω ! Πάντως δεν είχα σκοπό να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις . Φίλε Luciddream (ωραίο νικ , ξέρεις τι είναι , ε; ) πολύ ωραίο 2.3.7 αλλά η αλήθεια είναι πως για έναν αρχάριο σαν κι εμένα είναι κομματάκι ριψοκίνδυνο . Αν αποφασίσω όμως να το κάνω στο μέλλον πιστεύω θα μπορούσα να στηριχτώ σε σένα για οδηγίες , αφού φαίνεσαι ειδήμων c0prse_grinder σε ευχαριστώ πολύ για τα links!!!!! Για το θέμα του wi-fi όμως ακόμα τπτ :/
Luciddream Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Για το θέμα του wi-fi όμως ακόμα τπτ :/ υπάρχει περίπτωση να μην πιάνει το κανάλι του ρουτερ σου, και να πρέπει να το ρυθμίσεις να πιάνει περισσότερα κανάλια. δεν ξέρω αν γίνεται αυτό στο android που φοράει τώρα πάνω... θα πάς στα δίκτυα, και εκεί που σου έχει τα πολλά θα πατήσεις το menu, θα διαλέξεις για προχωρημένους (advanced) και θα δείς μήπως σου γράφει για περισσότερα κανάλια εκεί (π.χ 14) ... φυσικά και ξέρω τι είναι το nick μου και σε ευχαριστώ που σου αρέσει δεν ήθελα να σε κουράσω η να σε μπερδέψω με το πόστ για την 2.3.7 απλά επειδή τα έχω δοκιμάσει πρόσφατα είδα μεγάλη διαφορά και στο είπα για να το ξέρεις
imute Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Σαν ουδέτερος θέλω να πω ότι το Χ8 μετά την αναβαθμιση είναι ένα υπέροχο τηλέφωνο αλλά αν είσαι αρχάριος με το Android ή γενικότερα με τους υπολογιστές δεν έχεις καμία τύχη στο να το περάσεις. Αν δεν είχα μια Α εμπειρία θα χα πρόβλημα στο να το περάσω. Συμπερασματικά η αναβάθμιση αξίζει τον κόπο.
HumaneTouch Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Σε ευχαριστώ Lucid , αλλά οκ τώρα , έκανα reset στο ρούτερ και το βρήκε επιτέλους . Έγινα μέλος στο android market και έκανα τα πρώτα μου downloads! Aυτές οι εφαρμογές αποθηκεύονται στην SD Card , έτσι; Τώρα όσο για την αναβάθμιση στο 2.3.7 ίσως την κάνω στο μέλλον αφού ξεπάρω :Ρ Κάτι τελευταίο , το τηλέφωνο είναι αναβαθμήσιμο σε 2,2 ; Αν ναι πρέπει να το πάω στην αντιπροσωπία ; Χρεώνομαι ; Ευχαριστώ και πάλι!
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 οχι δεν ειναι κάτι δύσκολο, συνδέεις το καλώδιο στο pc και κατεβάζεις ένα εργαλείο απο το site της sony, στο αναβαθμίζει πανεύκολα σε 2.1. τώρα τι android φοράει? αυτο κατεβάζεις http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/downloads/subject/pccompanion/xperiax8?cc=gr&lc=el
HumaneTouch Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Έχει το 2.1 και είναι αναβαθμίσιμο από όσο γνωρίζω σε 2.2 ..
BadBoy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Η 2.1 δεν έχει δυνατότητα για εγκατάσταση εφαρμογών στην κάρτα μνήμης. Ό,τι έχεις βάλει μέχρι τώρα έχει πάει στη μνήμη του τηλεφώνου.
Meraklis56 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Όχι,επίσημα το x8 αναβαθμίζεται μέχρι την 2.1 Θεωρητικά Αν αλλάξεις rom,χάνεις την εγγύηση. Πρακτικά,μπορείς εύκολα να κρύψεις οτι έβαλες κάποια custom rom,με το πρόγραμμα της Sony Ericsson.(επιδιόρθωση,και ούτε γάτα ούτε ζημιά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα