theomalegan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Βασικά έχεις και 15 μέρες αν δεν μείνεις ευχαριστημένος να υπαναχωρήσεις όσο για την hol μάλλον καλά έκανες που δεν την διάλεξες αφού το δίκτυό της έχει αρκετά θέματα.
humanoid Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Από εχθές υπέγραψα τα συμβόλαια με τη WIND και σε περίπου 20 ημέρες θα συνδεθώ αν όλα πάνε καλά. Επέλεξα το WIND Double Play Medium στα 23,8€/μήνα με έκπτωση στο κινητό 10,33€/μήνα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια στο θέμα μου... Δεν θα το μετανιώσεις Όταν με το καλό ολοκληρωθεί δώσε μας και το feedback σου.
Shadow_9 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά! Λοιπόν είμαι συνδεδεμένος με τη WIND από τις 7/12/2011 και έχω να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση συνολικά. Η μετάβαση έγινε σε λιγότερες από 20 μέρες που μου είχαν πει και όλα δουλεύουν καλά. Τι σημαίνει το καλά; Σημαίνει τηλεφωνική γραμμή για κλήσεις ok και internet (για 24Mbps/1Mbps) απόδοσης download ~8Mbps και upload ~0.9Mbps. Για το internet αυτό που πρέπει να πω είναι ότι και με τον ΟΤΕ είχα τα ίδια πάνω κάτω σε ταχύτητες. Αυτά. Μένει να περάσει ο χρόνος τώρα για να έχω εικόνα από την εμπειρία με τη WIND. Πάντως από οικονομική σκοπιά εξοικονομώ περίπου 25€ σε συνδυασμό με το κινητό μου που είναι σε WIND. Καλές γιορτές σε όλους. Καλά Χριστούγεννα!! Στέφανος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα