miltostar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 μετα απο ενα χτεσινο update των windows vista σημερα προσπαθω να ανοιγω φακελους και μου εμφανιζεται ενα μηνυμα το οποιο λεει: Η κλάση δεν έχει καταχωρηθεί. Μηπως γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω?? Δεν μπορω να ανοιγω κανεναν φακελο..:S
mchls Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 μετα απο ενα χτεσινο update των windows vista σημερα προσπαθω να ανοιγω φακελους και μου εμφανιζεται ενα μηνυμα το οποιο λεει: Η κλάση δεν έχει καταχωρηθεί. Μηπως γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω?? Δεν μπορω να ανοιγω κανεναν φακελο..:S Το μηνυμα που σου εμφανιζεται, μαλλον υποδηλωνει αλλοιωση στη registry, απο ατυχες update... 1.Προσπαθησε μια, με την επαναφορα συστηματος, να επαναφερεις τα παραθυρια σου, σε καποια παλιοτερη ημερομηνια, πριν το ατυχες update... 2.Επισης μπορεις να βγαλεις την συγκεκριμενη ενημερωση που προκαλεσε το προβλημα...Πηγαινε στον πινακα ελεγχου,προγραμματα και δυνατοτητες,και μετα εγκατεστημενες ενημερωσεις.Θα σου βγαλει μια λιστα με ολες τις ενημερωσεις και μπορεις να διαλεξεις οποια θες και να την κανεις απεγκατασταση. 3.Κανεις format, που ειναι μια σιγουρη και τελευταια επιλογη, σε θεματα αλλοιωσης του μητρωου...
miltostar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 με την επαναφορα συστηματος ξαναδοκιμαζω αλλη μια φορα..ευχαριστως να εμπενα και στον πινακα ελεγχου αλλα το παταω για να μπει και δεν ανοιγει τιποτα..!! μαλλον για φορματ με βλεπω αν δεν λειτουργησει κ η επαναφορα...
stm00192 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 με την επαναφορα συστηματος ξαναδοκιμαζω αλλη μια φορα..ευχαριστως να εμπενα και στον πινακα ελεγχου αλλα το παταω για να μπει και δεν ανοιγει τιποτα..!! μαλλον για φορματ με βλεπω αν δεν λειτουργησει κ η επαναφορα... Αμα το κανεις το φορματ τελικα .... εεε βαλε και 7αρια για να δεις καμια ασπρη μερα!
miltostar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Vista για να είμαι σίγουρος ότι παίζουν κάποια προγράμματα που θέλω...!! Κ αν θέλω να το κάνω φορματ..μπορεί να μ εξηγήσει κάποιος πως γίνεται ακριβώς; Και δεν νομίζω πως έχω cd με τα vista..:S
stm00192 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Vista για να είμαι σίγουρος ότι παίζουν κάποια προγράμματα που θέλω...!! Κ αν θέλω να το κάνω φορματ..μπορεί να μ εξηγήσει κάποιος πως γίνεται ακριβώς; Και δεν νομίζω πως έχω cd με τα vista..:S Αν παιζει στα vista παιζει και στα 7αρια 1000%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα