Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια δυστηχως ειμαι μενω αγγλια και βλεπωντας τι συμβαινει στην ελλαδα λυπουμε πολυ ο μονος τροπος

που μπορω να βοηθησω ειναι μεσω του τομεα της τεχνολογιας μιας και ειμαι στο τελευταιο ετος του πανεπιστιμιου

μου στον τομεα Computer Science.

Εχωντας πει ολα αυτα θα ηθελα να πω οτι οποιος θα ηθελε καπια εφαρμογη για Android θα ειμουν προθυμος να την

υλοποιησω αφυλοκερδος με σκοπο να επεκτεινω τις γνωσεις μου καθως επισης και στο να συμβαλω με τον τροπο μου

στην αναπτυξη της τεχνολογιας της ελλαδας.

Ευχαριστω εκ τον προτερων.

Ιδέες:

Εφαρμογή για το Site του ΟΑΣΘ (m.oasth.gr).

Απο τον χρήστη: arxaggelos

5vuni1.jpg2zpmmvd.jpg14t0b6d.png

10oh0fn.jpg2gulj0p.jpg

Εφαρμογή η οποία να διαβαζει αρχεία(για την ωρα txt) που να περιέχουν στίχους και συγχωρδίες και αυτόματα κατα την διάρκεια του κομματιού να κάνει(scroll) προς κάτω.

Απο τον χρήστη: Meraklis56

2n9am2p.jpg24kwk1v.jpg9vfix5.jpg

Επεξ/σία από Hellbroth
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμεις ευχαριστούμε για την ίδεα σου και των κόπο που θα κάνεις !

Εμενα η ερωτησει μου ειναι πως μπορω εγω να φτειαξω μια εφαρμογη το συζητουσαμε με εναν φιλο ;

Δημοσ.

Αν εχεις καποιο συγκεκριμενο προβλημα στειλε μου ενα μηνυμα και θα προσπαθησω να σε βοηθησω. :)

Δημοσ.

μπραβο σου και εγω σαν εσενα θελω να γινω

εσυ το εφτιαξες το βιντεο;

να φτιαξεις ενα free gps

Δημοσ.

Οχι το βιντεο δε το εχω φτιαξει εγω μολις μπορεσω θα προσθεσω τι εχω φτιαξει.

Πες μου λιγο τι θες με το gps γιατι ειναι αρκετα ευκολο να δουλεψεις με google maps σε Android.

Εννοω θες να σου λεει που εισαι ? Η κατι ποιο περιπλοκο???

Δημοσ.

το google maps:

1)δεν δειχνει με ακριβεια που εισαι

2)δεν μπορεις να το χρησημοπιοησης χωρεις ιντερνετ

3)τα αλλα gps ειναι με λεφτα

Δημοσ.

αλλα gps που εχω κατεβασει (demo) ειναι χωρεις ιντερνετ, αποθηκευη τους χαρτες και δουλευει με το gps του κινιτου

π.χ το cigic καπως ετσι λεγετε οταν το εγκατεστησης κατεβαζεις τους χαρτες της ελλαδας

Δημοσ.

Αφού προσφέρεσαι, να πω κι εγώ την πρότασή μου :rolleyes:

Στο mobile site του ΟΑΣΘ (m.oasth.gr) μπορείς να δεις τί ώρα φτάνουν τα αστικά σε κάθε στάση στη Θεσ/νίκη (ουσιαστικά κάνει feed τα ίδια δεδομένα που εμφανίζουν και οι φωτεινές πινακίδες στις στασεις).

Για να μην μπαίνουμε κάθε φορά στον browser, θα μπορούσες να φτιάξεις ένα απλό app με τις ίδιες λειτουργίες του mobile site του ΟΑΣΘ. Αν φυσικά ο ΟΑΣΘ σου δώσει την άδεια για τα δεδομένα. Υποθετω ότι ένα app θα λειτουργεί πιό γρήγορα από τον browser.

Δημοσ.

Καλως θα πρεπει να το ψαξω παραπανω γιατι γενικα απο τι ελεγε στο API σχεδον ολα δουλευουν μεσω του Internet.

Αφού προσφέρεσαι, να πω κι εγώ την πρότασή μου :rolleyes:

Στο mobile site του ΟΑΣΘ (m.oasth.gr) μπορείς να δεις τί ώρα φτάνουν τα αστικά σε κάθε στάση στη Θεσ/νίκη (ουσιαστικά κάνει feed τα ίδια δεδομένα που εμφανίζουν και οι φωτεινές πινακίδες στις στασεις).

Για να μην μπαίνουμε κάθε φορά στον browser, θα μπορούσες να φτιάξεις ένα απλό app με τις ίδιες λειτουργίες του mobile site του ΟΑΣΘ. Αν φυσικά ο ΟΑΣΘ σου δώσει την άδεια για τα δεδομένα. Υποθετω ότι ένα app θα λειτουργεί πιό γρήγορα από τον browser.

4t7bf5.jpg

Μου μενει να παρω τα δεδομενα σε real time χρονο. Θα μου παρει λιγο μιας και εχω δουλεψει με feeds μονο

σε Scala. Με το Design εισαι εντάξει? Το άφησα ετσι για να ειναι απλό και λειτουργικο χωρίς πολλά πολλά.

Υ.Σ

Γραψε ακυρο υπαρχει πολυ ποιο ευκολος τροπος.......Πω ωρες ωρες ειμαι χαζος. Με συνγχωρεις...

5vuni1.jpg2zpmmvd.jpg

14t0b6d.png10oh0fn.jpg

2gulj0p.jpg

Προς το παρων το τεσταρω στον emulator απο αυριο το θα περασω σε μερικα τηλεφωνα συμφοιτητων

μου μπας και δημιουργει καποιο προβλημα σε κινητα κλπ.

Δωσε μου λιγες μερες μονο για να δω τι παιζει με το μαρκετ.

Συγνωμη και παλι για το λαθος μου πριν καταλαβα λαθος.

Θα το τεσταρω πανω σε:

1). HTC Desire HD

2). HTC Wildfire

3). Samsung Galaxy Ace

Περιγραφή:

Τρεχετε την εφαρμογη και σας τοποθετει κατευθειαν στο site

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (http://oasth.gr/tools/busTimes.php)

απο εκει μπορειτε να διαλέξεται τη γραμμή σας, την κατεύθυνση και επειτα την

σταση σας πατωντας το πληκτρο προβολη σας εμφανιζεται το όχημα και ο χρόνος που

υπολείπεται για την άφιξη στην στάση.

Φτιαχτηκε με Eclipse Helios σε Platform Android 2.2 με API 8.

Requirements:

1). Συνδεση στο Ιντερνετ.

2). Android 2.2 το λιγοτερο.

Κοστος:

Τιποτα.

Δημοσ.

Καλως θα πρεπει να το ψαξω παραπανω γιατι γενικα απο τι ελεγε στο API σχεδον ολα δουλευουν μεσω του Internet.

4t7bf5.jpg

Μου μενει να παρω τα δεδομενα σε real time χρονο. Θα μου παρει λιγο μιας και εχω δουλεψει με feeds μονο

σε Scala. Με το Design εισαι εντάξει? Το άφησα ετσι για να ειναι απλό και λειτουργικο χωρίς πολλά πολλά.

Υ.Σ

Γραψε ακυρο υπαρχει πολυ ποιο ευκολος τροπος.......Πω ωρες ωρες ειμαι χαζος. Με συνγχωρεις...

Προς το παρων τεσταρω στον emulator απο αυριο θα περασω σε μερικα τηλεφωνα συμφητιτων

μου μπας και δημιουργει καποιο προβλημα σε κινητα κλπ.

Δωσε μου λιγες μερες μονο για να δω τι παιζει με το μαρκετ.

Συγνωμη και παλι για το λαθος μου πριν καταλαβα λαθος.

Περιγραφή :

Τρεχετε την εφαρμογη και σας τοποθετει κατευθειαν στο site

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (http://oasth.gr/tools/busTimes.php)

απο εκει μπορειτε να διαλέξεται τη γραμμή σας, την κατεύθυνση και επειτα την

σταση σας πατωντας το πληκτρο προβολη σας εμφανιζεται το όχημα και ο χρόνος που

υπολείπεται για την άφιξη στην στάση.

Φτιαχτηκε με Eclipse Helios σε Platform Android 2.2 με API 8.

Requirments :

1). Συνδεση στο Ιντερνετ.

2). Android 2.2 το λιγοτερο.

Κοστος : Τιποτα.

Σου βγάζω το καπέλο.Πέρα απο τα skills,η αμεσότητα σου,με τους χρήστες.

Συνέχισε έτσι :)

Δημοσ.

Σου βγάζω το καπέλο.Πέρα απο τα skills,η αμεσότητα σου,με τους χρήστες.

Συνέχισε έτσι :)

Ευχαρηστω εχω πολυ δουλεια και μελλον ακομα. Απλα δε θελω να νομιζει κανεις οτι κοροηδευω.

Προσπαθω να επεκτεινω τις γνωσεις μου και να βοηθησω τη χωρα μου με αυτα τα λιγα που μπορω

να κανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...