Hellbroth Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια δυστηχως ειμαι μενω αγγλια και βλεπωντας τι συμβαινει στην ελλαδα λυπουμε πολυ ο μονος τροπος που μπορω να βοηθησω ειναι μεσω του τομεα της τεχνολογιας μιας και ειμαι στο τελευταιο ετος του πανεπιστιμιου μου στον τομεα Computer Science. Εχωντας πει ολα αυτα θα ηθελα να πω οτι οποιος θα ηθελε καπια εφαρμογη για Android θα ειμουν προθυμος να την υλοποιησω αφυλοκερδος με σκοπο να επεκτεινω τις γνωσεις μου καθως επισης και στο να συμβαλω με τον τροπο μου στην αναπτυξη της τεχνολογιας της ελλαδας. Ευχαριστω εκ τον προτερων. Ιδέες: Εφαρμογή για το Site του ΟΑΣΘ (m.oasth.gr). Απο τον χρήστη: arxaggelos Εφαρμογή η οποία να διαβαζει αρχεία(για την ωρα txt) που να περιέχουν στίχους και συγχωρδίες και αυτόματα κατα την διάρκεια του κομματιού να κάνει(scroll) προς κάτω. Απο τον χρήστη: Meraklis56 Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2011 από Hellbroth
dimitrisOS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Εμεις ευχαριστούμε για την ίδεα σου και των κόπο που θα κάνεις ! Εμενα η ερωτησει μου ειναι πως μπορω εγω να φτειαξω μια εφαρμογη το συζητουσαμε με εναν φιλο ;
Hellbroth Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Αν ακολουθησεις τα βηματα απο εδω : http://www.youtube.com/watch?v=xtsyrKdPZVw&feature=channel_video_title Και γενικα τα tutorial θα μαθεις πολλα και γενικα οτι χρειαζεσαι για να αρχησεις να δουλευεις πανω στο Android API.
Hellbroth Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Αν εχεις καποιο συγκεκριμενο προβλημα στειλε μου ενα μηνυμα και θα προσπαθησω να σε βοηθησω.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 μπραβο σου και εγω σαν εσενα θελω να γινω εσυ το εφτιαξες το βιντεο; να φτιαξεις ενα free gps
Hellbroth Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Οχι το βιντεο δε το εχω φτιαξει εγω μολις μπορεσω θα προσθεσω τι εχω φτιαξει. Πες μου λιγο τι θες με το gps γιατι ειναι αρκετα ευκολο να δουλεψεις με google maps σε Android. Εννοω θες να σου λεει που εισαι ? Η κατι ποιο περιπλοκο???
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 το google maps: 1)δεν δειχνει με ακριβεια που εισαι 2)δεν μπορεις να το χρησημοπιοησης χωρεις ιντερνετ 3)τα αλλα gps ειναι με λεφτα
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 αλλα gps που εχω κατεβασει (demo) ειναι χωρεις ιντερνετ, αποθηκευη τους χαρτες και δουλευει με το gps του κινιτου π.χ το cigic καπως ετσι λεγετε οταν το εγκατεστησης κατεβαζεις τους χαρτες της ελλαδας
arxaggelos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Αφού προσφέρεσαι, να πω κι εγώ την πρότασή μου Στο mobile site του ΟΑΣΘ (m.oasth.gr) μπορείς να δεις τί ώρα φτάνουν τα αστικά σε κάθε στάση στη Θεσ/νίκη (ουσιαστικά κάνει feed τα ίδια δεδομένα που εμφανίζουν και οι φωτεινές πινακίδες στις στασεις). Για να μην μπαίνουμε κάθε φορά στον browser, θα μπορούσες να φτιάξεις ένα απλό app με τις ίδιες λειτουργίες του mobile site του ΟΑΣΘ. Αν φυσικά ο ΟΑΣΘ σου δώσει την άδεια για τα δεδομένα. Υποθετω ότι ένα app θα λειτουργεί πιό γρήγορα από τον browser.
Hellbroth Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Καλως θα πρεπει να το ψαξω παραπανω γιατι γενικα απο τι ελεγε στο API σχεδον ολα δουλευουν μεσω του Internet. Αφού προσφέρεσαι, να πω κι εγώ την πρότασή μου Στο mobile site του ΟΑΣΘ (m.oasth.gr) μπορείς να δεις τί ώρα φτάνουν τα αστικά σε κάθε στάση στη Θεσ/νίκη (ουσιαστικά κάνει feed τα ίδια δεδομένα που εμφανίζουν και οι φωτεινές πινακίδες στις στασεις). Για να μην μπαίνουμε κάθε φορά στον browser, θα μπορούσες να φτιάξεις ένα απλό app με τις ίδιες λειτουργίες του mobile site του ΟΑΣΘ. Αν φυσικά ο ΟΑΣΘ σου δώσει την άδεια για τα δεδομένα. Υποθετω ότι ένα app θα λειτουργεί πιό γρήγορα από τον browser. Μου μενει να παρω τα δεδομενα σε real time χρονο. Θα μου παρει λιγο μιας και εχω δουλεψει με feeds μονο σε Scala. Με το Design εισαι εντάξει? Το άφησα ετσι για να ειναι απλό και λειτουργικο χωρίς πολλά πολλά. Υ.Σ Γραψε ακυρο υπαρχει πολυ ποιο ευκολος τροπος.......Πω ωρες ωρες ειμαι χαζος. Με συνγχωρεις... Προς το παρων το τεσταρω στον emulator απο αυριο το θα περασω σε μερικα τηλεφωνα συμφοιτητων μου μπας και δημιουργει καποιο προβλημα σε κινητα κλπ. Δωσε μου λιγες μερες μονο για να δω τι παιζει με το μαρκετ. Συγνωμη και παλι για το λαθος μου πριν καταλαβα λαθος. Θα το τεσταρω πανω σε: 1). HTC Desire HD 2). HTC Wildfire 3). Samsung Galaxy Ace Περιγραφή: Τρεχετε την εφαρμογη και σας τοποθετει κατευθειαν στο site ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (http://oasth.gr/tools/busTimes.php) απο εκει μπορειτε να διαλέξεται τη γραμμή σας, την κατεύθυνση και επειτα την σταση σας πατωντας το πληκτρο προβολη σας εμφανιζεται το όχημα και ο χρόνος που υπολείπεται για την άφιξη στην στάση. Φτιαχτηκε με Eclipse Helios σε Platform Android 2.2 με API 8. Requirements: 1). Συνδεση στο Ιντερνετ. 2). Android 2.2 το λιγοτερο. Κοστος: Τιποτα.
Meraklis56 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Καλως θα πρεπει να το ψαξω παραπανω γιατι γενικα απο τι ελεγε στο API σχεδον ολα δουλευουν μεσω του Internet. Μου μενει να παρω τα δεδομενα σε real time χρονο. Θα μου παρει λιγο μιας και εχω δουλεψει με feeds μονο σε Scala. Με το Design εισαι εντάξει? Το άφησα ετσι για να ειναι απλό και λειτουργικο χωρίς πολλά πολλά. Υ.Σ Γραψε ακυρο υπαρχει πολυ ποιο ευκολος τροπος.......Πω ωρες ωρες ειμαι χαζος. Με συνγχωρεις... Προς το παρων τεσταρω στον emulator απο αυριο θα περασω σε μερικα τηλεφωνα συμφητιτων μου μπας και δημιουργει καποιο προβλημα σε κινητα κλπ. Δωσε μου λιγες μερες μονο για να δω τι παιζει με το μαρκετ. Συγνωμη και παλι για το λαθος μου πριν καταλαβα λαθος. Περιγραφή : Τρεχετε την εφαρμογη και σας τοποθετει κατευθειαν στο site ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (http://oasth.gr/tools/busTimes.php) απο εκει μπορειτε να διαλέξεται τη γραμμή σας, την κατεύθυνση και επειτα την σταση σας πατωντας το πληκτρο προβολη σας εμφανιζεται το όχημα και ο χρόνος που υπολείπεται για την άφιξη στην στάση. Φτιαχτηκε με Eclipse Helios σε Platform Android 2.2 με API 8. Requirments : 1). Συνδεση στο Ιντερνετ. 2). Android 2.2 το λιγοτερο. Κοστος : Τιποτα. Σου βγάζω το καπέλο.Πέρα απο τα skills,η αμεσότητα σου,με τους χρήστες. Συνέχισε έτσι
Hellbroth Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Σου βγάζω το καπέλο.Πέρα απο τα skills,η αμεσότητα σου,με τους χρήστες. Συνέχισε έτσι Ευχαρηστω εχω πολυ δουλεια και μελλον ακομα. Απλα δε θελω να νομιζει κανεις οτι κοροηδευω. Προσπαθω να επεκτεινω τις γνωσεις μου και να βοηθησω τη χωρα μου με αυτα τα λιγα που μπορω να κανω.
Tzimmys Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δεν χρειάζομαι τίποτα, αλλά 1.000 μπράβο για αυτό που κάνεις. Πραγματικά 1.000 μπράβο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα