looneygeorge Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερες! Λοιπον ας τα παρουμε απο την αρχή. Εχω ενα pc με τα εξής "εντοσθια": MoBo Asus P5KPL-CM RAM 4GB DDR2 TRANSCEND CPU Intel Core 2 Quad Q8200 @ 2,33GHz GPU ATI Radeon HD 4770 και ενα τροφοδοτικό CWT 400W Αυτο λοιπόν κάποτε λειτουργούσε μια χαρά με Vista και λίγο πιο μετά και με 7. Απο καποια στιγμή και μετά, ύστερα απο πάνω απο ενα χρόνο χρήσης με 7, χωρίς κάποιον προφανή λόγο και ενώ όλα πήγαιναν μια χαρά βάζω μια ταινία και ενω έπαιζε κανονικότατα ύστερα απο 10-15 λεπτά κανει τσούφ και σβήνει. Καπάκια restart και δουλευε. Κανένα μισάωρο μετα πάλι τα ίδια. Δουλευε πάλι για κανενα 2ωρο (παιχνίδια και ταινίες) μετά πάλι τα ιδια. Το λέω για να καταλάβετε οτι δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος χρόνος να πώ οτι κατι γινόταν ας πούμε με θερμοκρασίες. Πάω να κανω ενα format γιατί είχε ερθει και ο καιρός του και πάνω στο restart που εχω βάλει το stickακι αρχίζει να γκαζώνει τρελά το ανεμιστηράκι της CPU και δεν αναβε η οθόνη! Το σβήνω απο το κουμπί, σβήνω και το τροφοδοτικό, βγάζω την γραφικών κουμπώνω στην on-board και κάνω κανονικότατα το format μου χωρίς κανένα προβλημα. Μόλις τελειώνει, του ξαναβάζω την γραφικών πάλι γκάζια το ανεμιστηράκι και η οθόνη στο stand-by... Κουμπώνω πάλι στην on-board αλλα χωρίς να βγάλω την γραφικών πάλι γκαζια! Μολις την εβγαλα πάλι κανονικά. Ξέρω οτι οι πρώτοι θα πούνε για καμμένη γραφικών αλλα πώς δικαιολογείται οτι 10 λεπτά πρίν το format επαιζα κανονικότατα Bad Company 2 με την "καμμένη";;
Dibasic Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Παίζει και η περίπτωση να είναι το τροφοδοτικό ή η μητρική... δοκίμασες Clear CMOS?
looneygeorge Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 μετά απο clear cmos (με την onboard βεβαια διότι διαφορετικά δεν εχουμε εικόνα) την εβαλα πάλι την γραφικών και πήρε. έκανα restart και μπαίνοντας στα windows εκανε κατι περιεργα πρασσινο-μωβ και restart. Μετά απο 2ο restart μπήκε bios οπου εκανε κατι σαν fade-out με μαυρα pixel στην οθόνη και ξανά γκαζια το fan. απο εκει και επειτα no response παλι.
Dibasic Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Τότε είναι η κάρτα γραφικών αλλά πριν βγάλουμε αυτό το συμπέρασμα δοκίμασε και την οθόνη σου χωρίς να είναι συνδεμένη στην κάρτα γραφικών.
looneygeorge Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ειτε με ειτε χωρίς κανει το ιδιο πράγμα τώρα: ξεκίνημα κανονικό σημαιάκι των windows και no response. επίσης μολις είδα οτι γκαζώνει το fan της gpu και οχι της cpu τελικα..
stm00192 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ειτε με ειτε χωρίς κανει το ιδιο πράγμα τώρα: ξεκίνημα κανονικό σημαιάκι των windows και no response. επίσης μολις είδα οτι γκαζώνει το fan της gpu και οχι της cpu τελικα.. Η καρτα σου αφησε τον ματαιο τουτο κοσμο... Το γεγονος οτι επαιζες πριν καει δεν λεει τπτ! Και γενικα απο το ιστορικο που περαθεσες βρωμαει προβλημα με ανεβασμενες θερμοκρασιες που δεν πηρες χαμπαρι! Εσβησε μια απο θερμοκρασιες , έσβησε 2 εεε καποια στιγμη δεν αντεξε αλλο...
mchls Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Και η καρτα να φταιει, το τροφοδοτικο σου ειναι για μπουκετα... Ομοιοπαθης σου μιλαει...
looneygeorge Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 για το τροφοδοτικό το ξέρω οτι δεν ειναι και πολύ σόι. Ο σκοπός ομως τώρα ειναι να βρω τι φταίει δίοτι δεν ειμαστε και για πολλα έξοδα οπότε ένα απο τα 2 θα αλλάξω..
stm00192 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 για το τροφοδοτικό το ξέρω οτι δεν ειναι και πολύ σόι. Ο σκοπός ομως τώρα ειναι να βρω τι φταίει δίοτι δεν ειμαστε και για πολλα έξοδα οπότε ένα απο τα 2 θα αλλάξω.. Χμμμ να στο θεσω αλλιως... αν η καρτα δεν ειχε προβλημα Θερμοκρασιων τοτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να καηκε λογο του τροφοδοτικου! Οποτε και να πρεπει να τα αλλαξεις και τα δυο! Μα δεν ειναι υπεροχος ο κοσμος τον υπολογιστων και των λαθος επιλογων?
mchls Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Το εν λογω τροφοδοτικο ειναι τεφαρικι, κελεπουρι! Προ μηνων τα θελε ο οργανισμος του...Δηλαδη ο πυκνωτης του, και αν δεν τον αλλαζα με καλαι, κολλητηρακι και τρομπιτσα, θα σκαγα τα λεφτακια στο καθε παιδαρελι του καθε Πλαισιου, ΜουτιΔραμα κ.α. Οσον αφορα το κοσμο των υπολογιστων, ειναι τοσο ψυχοφθορος και σπαστικος, ωστε να με εθιζει χωρις να με σκοτωνει !
looneygeorge Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ααααχ καταραμενη turbo-x!! Ενας φίλος το είχε πάρει το pc και δεν ειχε ρωτήσει πριν την αγορά, μου το έδωσε και τώρα το πληρώνω εγώ! οπως και να εχει για να μην δημιουργώ καινουργιο thread εχετε τιποτα προτάσεις για "ανταλακτικά"?
stm00192 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ααααχ καταραμενη turbo-x!! Ενας φίλος το είχε πάρει το pc και δεν ειχε ρωτήσει πριν την αγορά, μου το έδωσε και τώρα το πληρώνω εγώ! οπως και να εχει για να μην δημιουργώ καινουργιο thread εχετε τιποτα προτάσεις για "ανταλακτικά"? Ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις?
looneygeorge Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ενα οικονομικό πακετο... δεν θέλω τιποτα τρελό απο επιδόσεις. αντιστοιχα με αυτό που είχα μεχρι πριν μια ώρα οσο πιο χαμηλά η τιμή τόσο καλύτερα.
stm00192 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ειμαι με το κιν. τωρα και δεν μπορω να βαλω λινκ. Για τροφοδοτικο δες το cx430 της corsair... και για καρτα καμια 6670 η αν αντεχει η τσεπη σου καμια 6770!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα