Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις το λειτουργικό σε SSD, δε χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα. Αν το έχεις σε HDD, μια φορά το μήνα check για fragmentation και εκτέλεσή του αν χρειάζεται. Επίσης κάποιο προγραμματάκι για monitoring του SMART των δίσκων -πχ HDD Sentinel-, μου φαίνεται χρήσιμο αν και δεν είναι για την συντήρηση των δίσκων. Αυτά :)

Άντε στο τσακίρ κέφι, κάνε και ένα registry clean με κανα CCleaner για τον χαβαλέ.

Δημοσ.

Ναι, το ξέρω ότι υπάρχουν δεκάδες ή και εκατοντάδες tuneup/tweak/maintenance προγράμματα, απλά μου φαίνονται χρήσιμα εφόσον έχει παρουσιαστεί κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα στον υπολογιστή. Στο παρελθόν χρησιμοποιούσα αρκετά απ αυτά που κυκλοφορούσαν αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι είδα ποτέ κάποια διαφορά εκτός απ την «ικανοποίηση» του να βλέπω πως διαγράφηκαν 1527 keys απ τη registry ή συμπιέστηκε και μειώθηκε το μέγεθός της κατά 20MB ή σβήστηκαν 890 αρχεία απ το temp directory ή ότι ο δίσκος είναι πλέον μόλις 1% fragmented αντί για 5%.

Απλά η άποψή μου :)

Δημοσ.

αν θες και την δικη μου γνωμη..μην βαλεις τιποτα..ενα antivirus βαλε...κανε μια φορα την μηνα ανασυγκροτηση..καθαρισμο δισκου με το προγραμμα απτα windows και εισαι κομπλε..χρησιμοποιουσα και εγω προγραμματακια στο παρελθον οπως ccleaner αλλα πιστεψε με..σου κανουνε κακο στο pc, και οχι καλο!

Δημοσ.

Ccleaner βαλε να ησυχασεις...

Μονο αν δεν ξερεις να το χρησημοποιεις και ''πειραξεις'' τις τιμες της registry, να το φοβασαι...

Δημοσ.

Mια ανασυγκροτησουλα , με το defraggler (free) , αντε και καμμια registry με καποιο προγραμμα ευχρηστο και χωρις manual επεμβασεις , πχ registry mechanic (no free) και (υπερ)αρκετα ειναι νομιζω .Δεν θελει πολυ φορτωμα και πειραγμα , η θα βαρυνει το pc , η βαλε βγαλε προγραμματα θα κανεις περισσοτερο κακο , η καμμια mlk με την registry και θα μπλεξεις .Και το οφελος αν υπαρχει ποιο ? Περισσοτερο ψυχολογικο.

Kαι το revo unistaller (free )για καλυτερη απεγκατασταση προγραμματων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...